Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MARCHISIО 1-0.. Павел Недвед промашува за водство од 2-0...Добро е, се разбудивмеее..Форца Јуве!!!

цц овој коментаторот на живци ми иде ми се чини за Интер навива нон стоп само Фиорентина ја фали пенал имали ццц:tapp: офсајдо не беше ама пенал немаше....ццц шо промаши Маркиони:tapp: саа ке ни беше мирна главата со 2-0 на полувреме:uvo:

Одбраната е некако спора, Јоветич многу лесно поминува, често му се остава бајаги простор. Легро на моменти ми забушава... Се осеќа отсуството на Киелини. Добар дел од утакмицата чекориме по ивица. Се надевам дека пречката и офсајдот ќе им служат како отрезнувачки шамар за вториот дел...

цц овој коментаторот на живци ми иде ми се чини за Интер навива нон стоп само Фиорентина ја фали пенал имали ццц:tapp: офсајдо не беше ама пенал немаше....ццц шо промаши Маркиони:tapp: саа ке ни беше мирна главата со 2-0 на полувреме:uvo:
Ако е тој што мислам , за Билан е со се чорапи:helou:

Да бидеме искрени офсајт можеби немаше, но контактот не беше за пенал.. Ако се судеа такви контакти за пенали во една утакмица ке се шутираа по 10 пенали... Добар фудбал.. Многу шанси.. Одлична игра на двете екипи одбележана со еден гол на Јуве, и 2 100% шанси, една пречка и исто така еден поништен гол(што ке биде тема на дискусија од сите фан клубови)... Очекувам подобро второ полувреме(зборуивам за Јуве), искористување на шансите, и конечна слатка победа!! И Миланези не серете на тема!! Има Италијанско првенство.. Тамо ако сакате и востание кренете!! Позз

Занети е изгубен, треба да се седне на клупа, и на место него да го видиме Поулсен..Маркизо на ниво на задачата, ама Занети некако ептем слабо..Го нема никаде, така да мислам дека Поулсен треба да влези одма после полувремево..Се надевам дека ќе гледаме подобар Јувентус во второто полувреме!!!

пред 2-3 години во антена или викенд имаше со коментаторов илиевски интервју и таму кажа дека навива за интер, а кога коментирал се трудел да биде објективен.

Мора да стегнат во одбрана и плус тоа не смее да се промашуваат такви шанси, како таа на Недвед и Маркиони. А коментаторов ке го лупнам од земја. Утре интер кога ке игра ке дрка на ипрахимович, а сега мрчи да му ебам децата и жената и сестрата.

абе ај шо промаши Маркиони еваа маленко дете да беше ке погодеше:tapp:да беше Амаури или Дел Пиеро подруго ке изгледаше ама добро е тика само малку одбраната да ја зацврстат:vozbud::vozbud:

пред 2-3 години во антена или викенд имаше со коментаторов илиевски интервју и таму кажа дека навива за интер, а кога коментирал се трудел да биде објективен.
Јас пак разбрав дека е за Милан , ок нема врска..

Да бидеме искрени офсајт можеби немаше, но контактот не беше за пенал.. Ако се судеа такви контакти за пенали во една утакмица ке се шутираа по 10 пенали... Добар фудбал.. Многу шанси.. Одлична игра на двете екипи одбележана со еден гол на Јуве, и 2 100% шанси, една пречка и исто така еден поништен гол(што ке биде тема на дискусија од сите фан клубови)... Очекувам подобро второ полувреме(зборуивам за Јуве), искористување на шансите, и конечна слатка победа!! И Миланези не серете на тема!! Има Италијанско првенство.. Тамо ако сакате и востание кренете!! Позз
Ако гледаме така интер пола голови ги даде од офсајд а другата половина од пенали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom