Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека не е повикан:)
Ама списоков не е конечен:) Конечниот ќе се знае утре околу 20 часот, а ние ќе го знаеме во 20:30...

Да, али колку што јас знам, не може да прави измени одкога ќе ги повика тие 20 или 22 точно колку се не знам, зборувам од искуството.

'Го запознав Џиџи Буфон и сум пресреќен поради тоа. Полн сум со ентузијазам и горд сум што ке бидам играч на Јуве' - Ова се првите зборови на Кирев како играч на Јувентус. Повечку имате овде

а бе као што читав од почеток ја мислев ти си го запознал Буфон:pos2::pos2::pos2::oeoeoe::oeoeoe: а тоа бил тој бугарот ,еј кој среќен чоек е сеа тој:):) ќе го пратам у Грасхоперс да видиме како ќе брани

а бе као што читав од почеток ја мислев ти си го запознал Буфон:pos2::pos2::pos2::oeoeoe::oeoeoe: а тоа бил тој бугарот ,еј кој среќен чоек е сеа тој:):) ќе го пратам у Грасхоперс да видиме како ќе брани
и јас у ПМ ке те питуваах тебе како е чувството:pos2:

Да, али колку што јас знам, не може да прави измени одкога ќе ги повика тие 20 или 22 точно колку се не знам, зборувам од искуството.
Јас колку што знам повиканиот тим се пријавува максимум 3 часа пред почетокот на мечот! Значи овој тим што е соопштен на официјалната страна може да трпи измени..
Добра стратегија има Мурињо со Интер..Тимот го објавува 3-4 саати пред да почни мечот, а до пред тоа никому ништо..Нашиве 3 дена пред натпреварот го ставаат на официјална:)

Момци, јас мислам дека редно е да им се одмаздиме и за лани и за оваа година се спасија од нас се во 90тата минута е сега нема каде да бегат, Интер и Мурињо се скарани паника има сигурно да се надеваме уште еден кикс на Интер и да им се доближиме не треба да се потценуват и Болоња кои играат добро и сега имаат и засилување со еден играч незнам кој беше Михајлович нема пораз, паа ке видиме во СЕРИА А сичко е можно!

сакам да го видам џовинко нааааајмалку 30 минути против виолетовиве, и втора работа ако први дадеме гол да продолжиме со напади, а не да се повлечеме и сигурно победуваме

Шо ни се должници должници ни се и мислам дека треба да го наплатиме тај долг со 2-3 парчиња во мрежата.

Шо ни се должници должници ни се и мислам дека треба да го наплатиме тај долг со 2-3 парчиња во мрежата.
Битно е да биде победа, независно дали 1,2,3,4 парчиња..Тоа е побитно..Ама ќе биде доста тежок натпревар, Фиорентина не е слаб противник, ама со висока мотивираност и желба за игра мислам дека ќе оствариме резултат кој го посакуваме..

сакам да го видам џовинко нааааајмалку 30 минути против виолетовиве, и втора работа ако први дадеме гол да продолжиме со напади, а не да се повлечеме и сигурно победуваме
Го делиме истото мислење друже и за малиот што треба да добие шанса и за играта:helou:

Го делиме истото мислење друже и за малиот што треба да добие шанса и за играта:helou:
Да да..Добра би била 60 тата минута да влези (во зависност од резултатот), и тоа на местото на Павел Недвед..Бидејќи толку е времето кое може да го издржи Недвед во силно темпо, така да мора да се вбризга свежа крв, за покреативни да бидиме во средината..Пак ќе напоменам во зависност од резултатот!

БТВ..Најдобри клубови во последниве 18 години
Топ 20 клубови според (IFFHS):
1. Барселона 757 поени
2. Манчестер Јунајтед 678
3. Јувентус 621
4. Милан 611
5. Реал Мадрид 605
6. Интер 567
7. Баерн 563
8. Арсенал 550
9. Ривер Плата 503
10. Челзи 442
11. Ливерпул 435
12. Порто 425
13. Бока Јуниорс 420
14. Рома 405
15. Ајакс 400
16. Парма 373
17. Сао Паоло 367
18. Валенсија 367
19. Глазгов Ренџерс 364
20. Лацио 342

Денеска се прави помен, 6 години од смртта на Џани Ањели поранешен претседател на Јуве и еден од најважните и најпочитуваните италијанци на 20 век. Вечерва пред почетокот на натпреварот со Фиорентина ке бидат истакнати слики од Ањели за да му се искаже почит. На чело на Јуве беше од далечната 1947 година. Џани беше човекот што му го даде прекарот 'Пинтуричио' на нашиот капитен...

Во пет од шест случаи кога Јувентус завршувал како втор зад зимскиот Шампион, на крајот го освојувал Скудетото. Минатата недела завршивме како втори на половина од шампионатот... Има некој што не е суеверен:icon_lol:?

Денеска се прави помен, 6 години од смртта на Џани Ањели поранешен претседател на Јуве и еден од најважните и најпочитуваните италијанци на 20 век. Вечерва пред почетокот на натпреварот со Фиорентина ке бидат истакнати слики од Ањели за да му се искаже почит. На чело на Јуве беше од далечната 1947 година. Џани беше човекот што му го даде прекарот 'Пинтуричио' на нашиот капитен...

Во пет од шест случаи кога Јувентус завршувал како втор зад зимскиот Шампион, на крајот го освојувал Скудетото. Минатата недела завршивме како втори на половина од шампионатот... Има некој што не е суеверен:icon_lol:?
Кога сме кај суеверноста да кажам дека астролозите (тие што ги следат звездите, планетите....) незнам дали се викаа така точно. Изјавија дека оваа година е година на Јувентус. Според боите на клубот и годината на основање и според некои нивни статистики ѕвездите и планетите ни се наклонети, исто така рекоа дека оваа година Јувентус ке освои титула и дека нашите играчи ке ги прати убаво и победничко расположение. Исто така дека во клубот ке владее убава хармонија и согласување. Искрено јас верувам во ова.
Незнам дали му текнува на некој за време на светското кога во МТВ дојде астролог и пред да почне утакмицата Србија-Аргентина даваше прогнози.
Рече дека ѕвездите не се наклонети кон србите и дека во почетокот на натпреварот ке примат 2-3 гола. А тоа ке резултира со нервоза и црвен картон до 30 минута. После рече дека аргентинците ке прдолжат од 70 минута со засилено темпо и дека ке ја наполнат мрежата на србите. И точно така искочи. Србија изгуби 6-1 и доби црвен картон на 3-0 во триесет и некоја минута. Да се надеваме на ѕвездите :vozbud::vozbud::vozbud:

ma ne veruvam ni u astrolozi ni u sueverie.veruvam samo u MOKTA i GOLEMINATA na JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да се надеваме на ѕвездите :vozbud::vozbud::vozbud:
Да се надеваме дека нашата игра ќе биде на повисоко ниво, и дека ќе бидеме конкурентни..Батали ѕвездите..:)

Според гол.ком, повикувајќи се на Газета Дело Спорт, Буфон изјавил дека ако стигне толкава понуда колку што стигнала за Кака, ќе ја прифател..

"I know that teams are also clubs but I would have left if such a fantasy offer came my way," Buffon told La Gazzetta Dello Sport.

Па ако е вистина ова (знаеме како гол.ком ги извртуваат зборовите), и ако стварно мисли дека треба да го напушти клубот, кој не го напушти кога бевме префрлени во Сериа Б тоа е негова желба .. Сосила убавина не бидува!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom