Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја се имам мувано со жена му на Замброта и ми даде дрес од јуве:pos2::pos2:

ја се имам мувано со жена му на Замброта и ми даде дрес од јуве:pos2::pos2:
сега и со на Канаваро се мувни:pos2:знаа ли некој бе дека се продава у Струмица дресове да земем еден ама од тии новите да е со Фиат?:smir:

Еееееех што се неам ја од Јуве... 3 дреса (2 од Дел Пиеро, едниот спонзор Фаствеб, другиот Фиат, еден од Ибра, спонзор Скај спорт). Ранец за у школо, маица, шорцови, мирисче за у кола, привезок, врвка за мобилен, топка...

Фрли го у ѓубре:smir:

Иначе Дел Пиеро отворено му даде подршка на Џовинко, велејќи му дека еден ден ке ја наследи 10-ката - само треба да има трпение. Дел Пиеро вели дека иднината лежи во Себа, Маркизо и де Чељее..[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I won’t be here in five years,” noted the 34-year-old. “But Giovinco will be. The future is his, along with [teammates] Claudio Marchisio and Paolo De Ceglie.”

[/FONT]
Стар Индијанец е Дел Пиеро, знае кога и каде да пецне..http://www.channel4.com/sport/football_italia/dec27c.htmlhttp://www.channel4.com/sport/football_italia/dec27c.html

јас имам фудбалски чорапи јуве . . . ај сега да ве видам :vozbud:
а прв дрес ми беше кога спонзор беше sony, и плус имам оргинални тренерки од италија и шушкавец од истанбул, секој ден ги носам, едвај ги давам на перење
Јас имам штуцни од Јуве, имам 2 шала, 2 комплети дресови, 2 пара тренерки, миривче за во кола, привезоци и врвки за мобилен да не казвам, и саат имам од Јуве, имам и палто од Јуве, и да не набројувам уште што оти во за да го прочитате постот ќе треба 3 пати Page Down да стегните.:pos2::pos2::pos2:

доста со дресови чорапи и ИТН.... дај кажејте нешто ново шо се дешава у клубо нетот ми е бавен го минав лимитот и ме мрзе да чекам додека се отварат овие страниве:smir:

Хехе.. Јас имам 2 дреса од Јуве( Еден уште од времето кога лого му беше D+ од Дел Пиеро, и еден со лого од SKY Sport али овај од копилето Ибра и т.е не го носам него.. Онака стои..) Поркрај двата дреса од Јуве имам две блузи.. Едната со FastWeb на лого, а другата само Јувентус напишано и знакчето.. И на крај како фил имам и зимско капче од Јуве.. Се надевам за некој ден и Шалче:helou:

Добро интервју на Амаури за Тутоспорт...Тука

Вели дека е лесно да играш меѓу играчи како Дел Пиеро, Недвед, Каморанези, Буфон..

Липи изјави дека Дел Пиеро ќе постигне преку 300 гола за Јувентус..Тука

Абе Џабе се фурате со дресови,шалови итн. кога никој нема како моето:pos2:се работи за две прасиња(едно врз друго)можете да претпоставите кое е горе а кое доле по следниве слики:wink:....
16ld43t.jpg

Абе Џабе се фурате со дресови,шалови итн. кога никој нема како моето:pos2:се работи за две прасиња(едно врз друго)можете да претпоставите кое е горе а кое доле по следниве слики:wink:....
16ld43t.jpg

HAHAHAHAHAHA :D zakon brat :D

Закон се прасињата само оти тоа горе е со зелено-бел дрес? Или мене така ми изгледа.

THE_PIRAT со сликава ја раскажа цела историја на Серија А.Гледате ли колку малце треба за да се раскаже еден период од над 100 години.Секоја чест:smir:

Закон се прасињата само оти тоа горе е со зелено-бел дрес? Или мене така ми изгледа.
Црно-бел е незнам зашто така се чини или е од светлото или е избледено иначе пишува Forza Bianocneri горното прасе се разбира:wink:

Ima li nesto novo be, za 3 dena e 1 Januari, jas licno sum vo iscekuvanje na razvrskata za Diego i Zhirkov, drugo ne treba zasega.

Еве една мала статистика што ја прочитав на Телетекст и се однесува на натпреварите од Серија А:

Голови - 30
Примени голови - 13
Вкупно шутови - 190
Шутеви во рамки на гол - 85
Шутеви надвор од гол - 97
Фаули направени - 311
Фаули заработени - 281
Нафрлувања - 224
Корнери - 89
Жолти картони - 32
Црвени картони - 1
Прв стрелец - Амаури (11 гола)