Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сега и со на Канаваро се мувни:pos2:знаа ли некој бе дека се продава у Струмица дресове да земем еден ама од тии новите да е со Фиат?:smir:ја се имам мувано со жена му на Замброта и ми даде дрес од јуве:pos2::pos2:
Еееееех што се неам ја од Јуве... 3 дреса (2 од Дел Пиеро, едниот спонзор Фаствеб, другиот Фиат, еден од Ибра, спонзор Скај спорт). Ранец за у школо, маица, шорцови, мирисче за у кола, привезок, врвка за мобилен, топка...
Јас имам штуцни од Јуве, имам 2 шала, 2 комплети дресови, 2 пара тренерки, миривче за во кола, привезоци и врвки за мобилен да не казвам, и саат имам од Јуве, имам и палто од Јуве, и да не набројувам уште што оти во за да го прочитате постот ќе треба 3 пати Page Down да стегните.:pos2::pos2::pos2:јас имам фудбалски чорапи јуве . . . ај сега да ве видам
а прв дрес ми беше кога спонзор беше sony, и плус имам оргинални тренерки од италија и шушкавец од истанбул, секој ден ги носам, едвај ги давам на перење
Абе Џабе се фурате со дресови,шалови итн. кога никој нема како моето:pos2:се работи за две прасиња(едно врз друго)можете да претпоставите кое е горе а кое доле по следниве слики:wink:....
![]()
Црно-бел е незнам зашто така се чини или е од светлото или е избледено иначе пишува Forza Bianocneri горното прасе се разбира:wink:Закон се прасињата само оти тоа горе е со зелено-бел дрес? Или мене така ми изгледа.