Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:(Крај на сагата за Швајнштајгер.. Сабајлево официјално потпиша нов договор со Баерн Минхен...

Беше мој личен фаворит да го облече дресот на Јуве..Но тоа е тоа...:toe:

Никогаш не вели никогаш :wink:, истото се деси и со Насри, па за две недели потпиша за Арсенал.

Овој на Џиовинко брат му,уште понизок ми стои од него. Ама се додека кршат кичми ОК е.:vozbud:

Браво браво браво.

Продолжен животот за многу саати, денови, и минути... И збогатен со многу нови слики, бои, примеси, од убавата пораична црно бела комбинација.
Честитки уште еднаш.

dobro e konecno udrivme na titulata sea ne treba da kiksneme so atalanta morame da gi tepame a za vcera bea odlicni site i molinaro pocna da me iznenaduva odlicni nekolku topki dade za alex neka porodolzi vaka :icon_lol:

Aj neka dade nekoj link so slikite od vcerasniot natprevar :smir:
Повели:)

Предавниците вака си одат од Торино...

lapresse_bast141208spo_0604-3796020.jpg

Флааај Амаурииии

340x.jpg

И уште една добра...

610x.jpg

И уште една слика како завршуваат ПРЕДАВНИЦИТЕ....

34sgtup.jpg

е тоа е добро,да се види фацата на З.....а како си иде од Торино,понижен од Де Чеље,со црвен картон и поразен,а тоа со брат му на Себа,боље бил али Себастијан Џовинко изјави дека треба да работи на психолошки план,ментално уште не е подготвен али ќе се опраи и тоа и ќе иаме у иднина двајца браќа у прв тим,Себа лево крило ќе игра а брат му десно:pos2::pos2: после Маркизио и Де Чеље у центар или ќе се мењаваат со Себа,@Кико МЦ,добри сликички братче

п.с. жал ми е што Dim4e мора да носи аватарче од јуве,со двете звездички али тоа е:)

дур сме вака расположени,еве ви ги двете химни

И уште една слика како завршуваат ПРЕДАВНИЦИТЕ....

34sgtup.jpg
Mоже да ми објасниш зошто е предавник замброта....

п.с..малку со закаснување .. честитки за победата маестрално изигравте секоја чест...

Mоже да ми објасниш зошто е предавник замброта....

п.с..малку со закаснување .. честитки за победата маестрално изигравте секоја чест...
Зашто се пуваше дека игра со срце за Јувентус и такви работи за накрај да го напушти во моменти кога највеке му требаше:toe:

Зашто се пуваше дека игра со срце за Јувентус и такви работи за накрај да го напушти во моменти кога највеке му требаше:toe:

И затоа предавник ?
На пример сега Реал се во криза малце подолго време и сега ако реши во зимскиов преоден рок да замине пример Рамос и он ќе биде предавник ?
Ако сакале толку да го задржат можеле ама изгледа не сакале.

И затоа предавник ?
На пример сега Реал се во криза малце подолго време и сега ако реши во зимскиов преоден рок да замине пример Рамос и он ќе биде предавник ?
Абе друга беше работата со Замброта,Јуве тогаш играше во Серија Б а и Рамос игра во Реал а срцето му е во црвено-црниот дел од Милано:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom