Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј се извинувам не сум бил на форумов 15 дена .. влегов на интернет и видов тоа го пишеше и ви пастирав не вртев назад страни ај се извинувам и од сега натаму ке бидам реален и редовен Позз:helou:

Еј се извинувам не сум бил на форумов 15 дена .. влегов на интернет и видов тоа го пишеше и ви пастирав не вртев назад страни ај се извинувам и од сега натаму ке бидам реален и редовен Позз:helou:

Е така... ке читаш постови т.е ке прочиташ дека си пишал последен пат и после ке читаш другите постови и ке кажаш нешто ак имаш за кажуване.Извинието прифатено по ...... пат.:)

Чекаме линк пинтуричио за логото..

http://www.j1897.com/forum/index.ph...=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=25
Еве линк .. не е директен али ќе најдете на средина на страницава тема La Juve cambia logo ... ама темата не се отвара за коментари

Неможам да го најдам најди ти и пастирај тука таму што пишува и ке видиме .... ај те молам ..

Најверојатно ќе има мало стилизирање. Во секој случај ќе си остани елипса со вертикални црно бели траки.

а има ли слика од „новото“ лого? оти јас неможам ништо да отворам таму....

Да се надеваме да нема многу промети оти можи да излезе глупо ... така да што викате мали промени кој го има логото и кога ке излезе ако до добие некој нека го пастира да го видиме .... Позз:smir::vozbud:

http://www.j1897.com/forum/index.ph...=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=25
Еве линк .. не е директен али ќе најдете на средина на страницава тема La Juve cambia logo ... ама темата не се отвара за коментари
На линков што го постира,го нема, а ги проверив сите 7 страни, тема таква не најдов..Како и да е , мое мислење е дека нема шанси да се мени логото, толку набргу, или ќе биде сосема мала модификација на денешното..А Пинтуричио, виде на кој датум е темата отворена?Да не е за старово лого?
Инаку , се смеев до сега за ова на гол.ком..Интервјуво со Јакинта е пред една недела, но тие сигурно немале што да пишат и го модифицирале како:
I Knew I Would Stay - Iaquinta

Господ да чува и да брани...Ама тоа е што ќе правиш.

Кико некој незнае англиски можете да објаснете нешто што сакаат гоал.цом да напишат ? ве молам ???

Кико некој незнае англиски можете да објаснете нешто што сакаат гоал.цом да напишат ? ве молам ???
Корн, другар,веќе кога сакаш да бидиш активен посетител на Фан Клубов, треба да ја следиш дискусијата..Сврти некоја страна поназад, јас го имам цело интервју преведено од официјалната страна, и ќе видиш што е работата..Ти изгледа само последните мислења ги читаш и толку..Види пролистај..1 сат го преведував тоа интервју на Јакинта од збор до збор..Еве ти го #5649

КикоМЦ па ја кажав од сега ке бидам редовен ме немаше на форум ..... еве од мојот пост ке бидам активен и заедно ке се сложуваме ... инаку го прочитав интервјуто ..
балгодарам и извинување ... Поздрав :salut:

Ајмо уште една тура слики...
alpuad.jpg
30wm26r.jpg
n65dtz.jpg
rbxok1.jpg
2d281kx.jpg
fmi04h.jpg
x5duuu.jpg
serj2e.jpg
kd5u7b.jpg

Се надевам дека немате против што ставам олку слики, се надевам дека ви е задоволство да ги гледате:)

Само ставај слики братче ..... а може да знам од кај ги гледаш овие ?

Само ставај слики братче ..... а може да знам од кај ги гледаш овие ?
Mи ги праќаат..Инаку,гледам дека некои навивачи се бунат и за Поулсен..За овај мислам дека не се во право..Мислам дека ќе ни биде од корист овој играч и мислам дека фудбалот во Италија ќе му легне..

Poulsen е играч што знае да тепа без да направи црвен. Ќе си најде мета и го мава цел натпревар, а кога ќе му вратат паѓа и судијата мисли дека се работи за освета и другиот добива картон. Малку педерска игра ама и тоа како корисна... :vozbud::bip:

п.с. Човек НЕ ПОМИНУВА!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom