Еј се извинувам не сум бил на форумов 15 дена .. влегов на интернет и видов тоа го пишеше и ви пастирав не вртев назад страни ај се извинувам и од сега натаму ке бидам реален и редовен Позз:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј се извинувам не сум бил на форумов 15 дена .. влегов на интернет и видов тоа го пишеше и ви пастирав не вртев назад страни ај се извинувам и од сега натаму ке бидам реален и редовен Позз:helou:
http://www.j1897.com/forum/index.ph...=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=25
Еве линк .. не е директен али ќе најдете на средина на страницава тема La Juve cambia logo ... ама темата не се отвара за коментари
На линков што го постира,го нема, а ги проверив сите 7 страни, тема таква не најдов..Како и да е , мое мислење е дека нема шанси да се мени логото, толку набргу, или ќе биде сосема мала модификација на денешното..А Пинтуричио, виде на кој датум е темата отворена?Да не е за старово лого?http://www.j1897.com/forum/index.ph...=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=25
Еве линк .. не е директен али ќе најдете на средина на страницава тема La Juve cambia logo ... ама темата не се отвара за коментари
Корн, другар,веќе кога сакаш да бидиш активен посетител на Фан Клубов, треба да ја следиш дискусијата..Сврти некоја страна поназад, јас го имам цело интервју преведено од официјалната страна, и ќе видиш што е работата..Ти изгледа само последните мислења ги читаш и толку..Види пролистај..1 сат го преведував тоа интервју на Јакинта од збор до збор..Еве ти го #5649Кико некој незнае англиски можете да објаснете нешто што сакаат гоал.цом да напишат ? ве молам ???
Mи ги праќаат..Инаку,гледам дека некои навивачи се бунат и за Поулсен..За овај мислам дека не се во право..Мислам дека ќе ни биде од корист овој играч и мислам дека фудбалот во Италија ќе му легне..Само ставај слики братче ..... а може да знам од кај ги гледаш овие ?