Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па прв натпреват пријателски ... како незнаеш ? Од 17 часот почнува утакмицата пробај на линкот шо го остаив ако имаш брз интернет можеби ќе има live sreaming match ( во живо да го глеаш )

Интернетот не ми е баш цар но ке пробам да видам дали има таму ...
Инаку да се надеваме на победа .....
ке пробам на Тв некаде ако го давад да го гледам ако не ...:smir:

Џонатан Зебина и Хасан Салихамиџич,веќе од пристигнувањето на Хасан во Јуве станале добри пријатели, и вчера приредиле многу добро шоу во Пинѕоло..
brazzo_jo_summer_3.jpg

Изјавувале дека се повеќе од спремни за нареднава сезона...Браво, ова е супер за подигнување на тимскиот морал, кој е многу важен за јачината на клубот!

Интернетот не ми е баш цар но ке пробам да видам дали има таму ...
Инаку да се надеваме на победа .....
ке пробам на Тв некаде ако го давад да го гледам ако не ...:smir:

Абе нема што да се надеваме на победа на ваков натпревар ... нормално е дека ќе победиме , надежта е за наивните
Иначе на тв можес да го глеаш само ако фаќаш јувентус канел

Абе нема што да се надеваме на победа на ваков натпревар ... нормално е дека ќе победиме , надежта е за наивните
Иначе на тв можес да го глеаш само ако фаќаш јувентус канел

ее тоа не факам епа јбг ке го видиме на крајот резултатот ..... сигурен сум дека Амаури ке даде 1 гол ... тоа го чуствувам ...:vozbud:

Сагата продолжува:wink:..За ангажирање на Алонсо сега по се изгледа се вмешува и турски Фенербахче, после ангажирањето на Арагонњес и Гуиза од Шпанија, Турците изгледа се впуштаат во трка за потписот на Алонсо..Исто така според Студио Спорт, Јувентус по се изгледа дека се насочени повеќе кон Поулсен,односно дефинитивно го одбрале Поулсен..Ќе видиме што ќе се случи, во фудбалот знаете, парите владеат се, па ако дадат пари колку што бара Бенитез, ништо не е чудно и од мртва точка наеднаш да имаме реализиран трансфер..Ќе видиме што ќе се случи, инаку веќе понуден е Алмирон плус два милиони евра за Поулсен..Па останува да чекаме, и да си го раниме егото на шпекулативни страници, се додека не видиме на официјалната..Форца Бјанконери!:helou:

MEZZOCORONA-JUVENTUS 0-5 – COLUCCIA – Primo tempo: 40’ – Un, due, tre, quatro, poker ... AMAURI !!! :vozbud:

ДОБРЕДОЈДЕ АМАУРИ...АМА И ОВОЈ СИ СЕ ЗАДОМИ ТУКА...5 ГОЛА...УХХХХХХХ..
cover_mezzo1.jpg

cover_mezzo3.jpg
cover_mezzo2.jpg

Инаку краен резултат 7-1

Auuu mora da priznaam, ova e bombasticno! Ne e deka ja tepavme Mazzocorona 7-1 tuku deka 'volevo' postigna 5 GOLA.Go primiv so rezerva vo juve ama ..... ke vidime!

Одлична игра покажал младиот Швеѓанец Албин Екдал кој има само 18 години ... се надевам дека нема да го позајмат

Одлична игра покажал младиот Швеѓанец Албин Екдал кој има само 18 години ... се надевам дека нема да го позајмат
Ако не добива многу простор во Јуве првава сезона, и нека го позајмат..Ќе се искали, ќе се исчеличи..Подобро е така, него да топли клупа во Јувентус и да не добива многу шанса..Јас така си мислам..

Го чекам Прањиќ, на европското беше ептен добар. А за алонсо и поулсен ќе чекам сликички со црнобел дрес.
п.с. Гарфилд, од кај ти се овие информации? vechiasignora???
Ги гледам на еден форум... таму ставаат податоци од vechiasignora форумот...

Бтв... Браво за Јуве... ги поебале лошо тие. Секоја чест за Амаури!!! Ми мириса на преку 20 гола сезонава...

Ако не добива многу простор во Јуве првава сезона, и нека го позајмат..Ќе се искали, ќе се исчеличи..Подобро е така, него да топли клупа во Јувентус и да не добива многу шанса..Јас така си мислам..

Можеби ... сепак се зависи што ќе биде од трансферите на Поулсен и Чаби Алонсо
Во врска со Поулсен Domani Poulsen ufficiale ( Утре Поулсен официјално ) еве и линк http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=52139

Можеби ... сепак се зависи што ќе биде од трансферите на Поулсен и Чаби Алонсо
Во врска со Поулсен Domani Poulsen ufficiale ( Утре Поулсен официјално ) еве и линк http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=52139
Pinturicio,ова некој дечак го напишал, слушнал демек како Бланк му се доверува на некој учител негов, и му рекол дека утре Поулсен ќе потпишел за Јуве..После оваа изјава сите го мајтапат..:)..Инаку денеска Раниери изјавил дека Поулсен е поинтересна опција, него ли другите..

Браво за Јуве 7-1 .... Честитики за Амаури 5 гола реков дека ако игра ке даде секак барем 1 гол но ете 5 гола ..
а другите 2 гола кој ги даде знаете ?

Браво за Јуве 7-1 .... Честитики за Амаури 5 гола реков дека ако игра ке даде секак барем 1 гол но ете 5 гола ..
а другите 2 гола кој ги даде знаете ?
www.juventus.com провери си таму..За сите вакви прашања ќе бараш таму, не може се на тацна да добиваш(стварно ич не се трудиш, види, малку, побарај на нет..)..Прашања од типот кој е голман на Јуве, кој ги даде головите, во колку сатот игра Јувентус можеш сам да си ги најдеш, а не тука да билдаш постови..Ако не се почитуваш до правилата ќе морам да повикам модератор, гледам дека со збор не се разбираш..Он топик:
Segundo Castillo

кој игра во Црвена ѕвезда, играч од средниот ред ,инаку по потекло од Еквадор, репрезентативец..Неговиот агент запрашан каде ќе ја продолжи кариерата изјавил , Јувентус или Блекбурн..Инаку има 26 години..Инаку дека не следам српско првенство не ми е познат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom