- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Добредојде Juve-W.H.F.
Само ке те замолам по праввилата да одиш да пипшуваш КИРИЛИЦА!
Длабоко се извинувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добредојде Juve-W.H.F.
Добре дојде брате..Секој нов член ни е добредојден,а посебно вистински навивачи..Се надеваме дека овој фан клуб ќе биде односно веќе е еден од најдобрите и најквалитетни Фан Клубови, и нема тука зафрканција..Форца Јуве брате, форца бјанконери, добредојде...:helou:zdravo bianconeri!!!sakav da ve pra6am dali primate nov chlen vo fan club-ot?? razgledav po prethodnite strani i vidov deka ste bile duri i poopsednati od mene,moram da ve pofalam,no comment za postovite,se 6to e tra4 i vistinska informacija ne vi bega,bravo,bravisimo...ve pozdravuvam site posebno mojot 4ovek kikoMC,se nadevam deka kje gi spodelime site uspesi na najdobrite FORZA JUVE,FORZA BIANCONERI
p.s.ako go smetate ova za offtopic,vi se izvinuvam,sepak mora da gi zapoznam moite brakja
respect do site od MC BIANCONERO BITOLA
Така му посакуваш добре дојде?За правилата си има модератори...А да престанеш да билдаш постови нема да ти биде лошо..Добредојде Juve-W.H.F.
дај опис на каналот..како шо е , какви емисии има.. има ли директно тренинзи и пресови...презентации..дај повеке информации.
Korn
- Пролистај поназад ќе видиш дека ја има веста..Ова твоето е повторување..
- Веста е стара минимум 4 дена...
И јас читав за тоа, само што не знам дали ќе му ја удоволат таа желба..Сепак Каморанези не е од вчера во ЈувеАмаури сакал да настапува со број 8 , а каморанези најверојатно ќе се врати на број 16 ... мало изненадување
Поздрав до новиот член ... WELCOME
Можеш да ни дадеш линк?Мислам дека нема шанса да се деси тоа толку набрзина...WOWW Како што прочитав на ј1897.цом Јувентус го менува логото ...