Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:helou:zdravo bianconeri!!!sakav da ve pra6am dali primate nov chlen vo fan club-ot:D:D:D?? razgledav po prethodnite strani i vidov deka ste bile duri i poopsednati od mene,moram da ve pofalam,no comment za postovite,se 6to e tra4 i vistinska informacija ne vi bega,bravo,bravisimo...ve pozdravuvam site posebno mojot 4ovek kikoMC,se nadevam deka kje gi spodelime site uspesi na najdobrite FORZA JUVE,FORZA BIANCONERI

p.s.ako go smetate ova za offtopic,vi se izvinuvam,sepak mora da gi zapoznam moite brakja:D

respect do site od MC BIANCONERO BITOLA
Добре дојде брате..Секој нов член ни е добредојден,а посебно вистински навивачи..Се надеваме дека овој фан клуб ќе биде односно веќе е еден од најдобрите и најквалитетни Фан Клубови, и нема тука зафрканција..Форца Јуве брате, форца бјанконери, добредојде...

Добредојде Juve-W.H.F.
Само ке те замолам по праввилата да одиш да пипшуваш КИРИЛИЦА!
Така му посакуваш добре дојде?За правилата си има модератори...А да престанеш да билдаш постови нема да ти биде лошо..

Сисоко се враќа за дваесет дена..Повредата не е сериозна..
Исто така Трезеге им се заблагодари на Барселона што се интересираат за него, но тој претпочита и сака да остане Бјанконеро.. Викам јас дека е многу тешко да бидеш бјанконеро!

Ajде и јас малку ќе се направам како жолтиот печат...Еве слики од приватниот живот на нумеро уно Буфон..
g2.jpg

Еве кај се праксува за да копа:pos2::pos2:
birks.jpg

longa.jpg

А еве и постари..
untitled35pg0.png

attachment.php

Фризов јак..:)
juventusvscatania1124mv6.jpg

2vmudlk.jpg

09italiafaroervf6.jpg

Еве ви една позадина за на ПЦ од Амаури
amaurinewfb2.jpg

дај опис на каналот..како шо е , какви емисии има.. има ли директно тренинзи и пресови...презентации..дај повеке информации.

Има редовни прес конференции, снимки од тренинзи, стари натпревари (со која гордост ги гледам баџо виали и компанија :zlo:) имаат и студиска програма кај што викаат некој од играчите и ги анализираат настаните... преноси од натпревари ретко пуштаат, може да пуштат некоја пријателска.

се на се супер каналче за секој навивач :toe::tv:

Welcome Juve W.H.F! Добредојден си овде на форумот со твоите пофалби и критики за Јуве и компанија.Зачлени се во групата Бјанконери! Позз:)

Според весникот The Sun Јувентус се откажале од идејата да го донесат Чаби Алонсо во своите редови..Исто така, Ливерпул се шпекулира дека и тие се откажале од Бери од Астон Вила, иако Астон Вила сметајќи на тоа дека Бери ќе замини во Ливерпул го ангажираше Сидвел, и на крајот ќе остане и со Сидвел и со Бери, бидејќи момчетата од Ливерпул сега ќе бараат напаѓач..

Јас прочитав дека јуве сакаат да го ангажираат повторно касано. се шпекулира дека се почнати преговори со сампдорија за негово ангажирање.
Се на се Супер Играч.

Мислам дека не е толку неопходен Касано..Како второ не знам дали ќе се сложи да игра средина, пошто во нападот мислам дека е понеквалитетен од сите во Јуве..

Еве нешто за нашиот напаѓач АМАУРИ ...

Амаури се уште не знае за која репрезентација ќе игра
Напаѓачот на Јувентус, Амаури, најави дека му е потребно уште малку време да подразмисли за која репрезентација ќе настапува. Италија и Бразил се интересираат да го имаат Амаури како свој репрезентативец, но засега и самиот Амаури не е сигурен каде би сакал да се појави. „Ќе почекам уште неколку месеци пред да решам. Се уште не сум размислувал околу ова прашање. Сега бев концентриран на трансферот. Мојот менаџер работи на можноста да добијам италијански пасош, но и за тоа е потребно време. Можеби би заиграл за Италија, но Бразил сепак е мојата земја“, вели Амаури.

Според мене подобро ке му е во Италија бидејки има можност и да е стартер а во Бразил мислам дека ке седи на клупа.... :tapp: но нека си размисли човекот.... :helou:

Korn

1. Пролистај поназад ќе видиш дека ја има веста..Ова твоето е повторување..
  2. Веста е стара минимум 4 дена...

Korn

1. Пролистај поназад ќе видиш дека ја има веста..Ова твоето е повторување..
  2. Веста е стара минимум 4 дена...

не се нервирај...нема шо да му објаснуваш. Го знаеме каков е корн..

Раниери е задоволен од Тиаго, и изјави дека сака да остани во Јувентус..Повеќе информации тука > Исто така Бенитез, тренерот на Ливерпул изјави дека понудата на Јувентус не била толкава колку што барале Ливерпул..Алонсо му изјавил на Бенитез дека сакал да остани во Ливерпул, зошто бил среќен таму..Ако не е среќен во Јувентус, и ние нема да бидиме среќни со него..:)...Ајде да ве освежам со слики од забавата која ја организираше градот Пинѕоло во чест на Јуве..
attachment.php

attachment.php

attachment.php
Мене Сисоко не ми изгледа на повреден:smir:
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Четири копатили колку се?:pos2::pos2::pos2:
attachment.php

9qxno7.jpg
33xa911.jpg
11lomms.jpg
2n03n2o.jpg
294j3es.jpg
nr0rdh.jpg

attachment.php

Шефот!
attachment.php

Тандем смрт!
attachment.php

Амаури сакал да настапува со број 8 , а каморанези најверојатно ќе се врати на број 16 ... мало изненадување

Поздрав до новиот член ... WELCOME

WOWW Како што прочитав на ј1897.цом Јувентус го менува логото ...

Амаури сакал да настапува со број 8 , а каморанези најверојатно ќе се врати на број 16 ... мало изненадување

Поздрав до новиот член ... WELCOME
И јас читав за тоа, само што не знам дали ќе му ја удоволат таа желба..Сепак Каморанези не е од вчера во Јуве:)Ќе видиме..Сега си размислував, да беше некој друг на местото на Јакинта сега ќе коленичеше, ќе молеше да биде продаден, со оглед на минутажата што ја имаше минатата сезона..Огромен работник, упорен е и не се откажува..Мислам дека ќе добива повеќе шанса,но исто така мислам дека ќе блесни Јакинта во ЛШ..Таков сон сонував, и такво чувство имам..Дај Боже да не ме лажи:)Годинава стварно ќе има гладијаторска борба за стартните две места во нападот..

Навивачите
на Јуве,неколку илјади негодуваа на разговорите на Јувентус со Станкович...

WOWW Како што прочитав на ј1897.цом Јувентус го менува логото ...
Можеш да ни дадеш линк?Мислам дека нема шанса да се деси тоа толку набрзина...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom