Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повелете новите шампионски дресови за 08/09 сезона
bozzamaglia2009juvevslz4.jpg

bozzasecondamaglia2009jgr9.jpg
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ме бендисуваат..Некоја модификација се на тие дресови кои ги носеа кога беа во Сериа Б..Само во корилите се различни!:toe:

Не се официјална верзија така да мислам дека ке има мали промени до официјалните дресови:wink:

Добри дресови... овај вториов ми се свиѓа...Cool:helou:
Вториот е голмански:helou:
Инаку и Интер се вклучија за Швајни..Кој играч го бараме, за секој се вклучувал и Интер(Виера, Ибра,Мансини и уште многу ги има:))..Плагијатори!:)

Инаку и Интер се вклучија за Швајни..Кој играч го бараме, за секој се вклучувал и Интер(Виера, Ибра,Мансини и уште многу ги има:))..Плагијатори!:)
Абе некако да не си грешка..:pos2::pos2:Или јас сум надвор од нормала со умов:uvo:
Bozza Seconda Maglia Juventus 2008/09... Мислам дека резервните дрсовис се со Seconda напишани... Колку ме држи паметњето...:helou:

Абе некако да не си грешка..:pos2::pos2:Или јас сум надвор од нормала со умов:uvo:
Bozza Seconda Maglia Juventus 2008/09... Мислам дека резервните дрсовис се со Seconda напишани... Колку ме држи паметњето...:helou:
Мајтап правев со тоа голмански..Зошто стварно ми личи на голмански..Убав му беше плавиот!

Вториов не е голмански туку е ВТОР дрес после оној црно белиот ... значи гостински. Иначе дресов треба да биде прилично со дреч златна боја .... имасе по форумиве слика ќе пробам да нјадам

Вториов не е голмански туку е ВТОР дрес после оној црно белиот ... значи гостински. Иначе дресов треба да биде прилично со дреч златна боја .... имасе по форумиве слика ќе пробам да нјадам
Се шегував со тоа голмански:)Така ми личеше искрено..Првиот е супер..ама вториов не ме харесват многу!:toe:

Мене ми се бендисуваа тие розевите дресови ако ги памтите пред едно 4-5 години што беа ,,,:vozbud:

Мене ми се бендисуваа тие розевите дресови ако ги памтите пред едно 4-5 години што беа ,,,:vozbud:
Да да..Па и првите дресови на Јуве од основањето се розеви, а не црно-бели...Ама некако не му се допаѓала бојата, па пратиле некој од купувачите со коњ да појде до Англија, и овој купил црно-бел дрес, и од тогаш официјален дрес на Јуве им е црно-белиот..
ah.gif

имав таков цел комплет со шорцеви ама ми го украдоа само шорцевите ги имам.. ахах

Да да..Па и првите дресови на Јуве од основањето се розеви, а не црно-бели...Ама некако не му се допаѓала бојата, па пратиле некој од купувачите со коњ да појде до Англија, и овој купил црно-бел дрес, и од тогаш официјален дрес на Јуве им е црно-белиот..
ah.gif

Изгледа купил дресови од ЊуКасл :nesvest:.
Инаку ми се бендисват новите дресови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom