Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри дресови... овај вториов ми се свиѓа...Cool:helou:Повелете новите шампионски дресови за 08/09 сезона
![]()
![]()
![]()
Вториот е голмански:helou:Добри дресови... овај вториов ми се свиѓа...Cool:helou:
Абе некако да не си грешка..:pos2::pos2:Или јас сум надвор од нормала со умов:uvo:Вториот е голмански:helou:
Инаку и Интер се вклучија за Швајни..Кој играч го бараме, за секој се вклучувал и Интер(Виера, Ибра,Мансини и уште многу ги има)..Плагијатори!
![]()
Мајтап правев со тоа голмански..Зошто стварно ми личи на голмански..Убав му беше плавиот!Абе некако да не си грешка..:pos2::pos2:Или јас сум надвор од нормала со умов:uvo:
Bozza Seconda Maglia Juventus 2008/09... Мислам дека резервните дрсовис се со Seconda напишани... Колку ме држи паметњето...:helou:
Вториот е голмански:helou:
Инаку и Интер се вклучија за Швајни..Кој играч го бараме, за секој се вклучувал и Интер(Виера, Ибра,Мансини и уште многу ги има)..Плагијатори!
![]()
Се шегував со тоа голманскиВториов не е голмански туку е ВТОР дрес после оној црно белиот ... значи гостински. Иначе дресов треба да биде прилично со дреч златна боја .... имасе по форумиве слика ќе пробам да нјадам
Да да..Па и првите дресови на Јуве од основањето се розеви, а не црно-бели...Ама некако не му се допаѓала бојата, па пратиле некој од купувачите со коњ да појде до Англија, и овој купил црно-бел дрес, и од тогаш официјален дрес на Јуве им е црно-белиот..Мене ми се бендисуваа тие розевите дресови ако ги памтите пред едно 4-5 години што беа ,,,![]()
Мене ми се бендисуваа тие розевите дресови ако ги памтите пред едно 4-5 години што беа ,,,![]()
Да да..Па и првите дресови на Јуве од основањето се розеви, а не црно-бели...Ама некако не му се допаѓала бојата, па пратиле некој од купувачите со коњ да појде до Англија, и овој купил црно-бел дрес, и од тогаш официјален дрес на Јуве им е црно-белиот..![]()