Vartolu
The Infamous Mobb
Нотингем ФорестИзгледа купил дресови од ЊуКасл :nesvest:.
Инаку ми се бендисват новите дресови.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нотингем ФорестИзгледа купил дресови од ЊуКасл :nesvest:.
Инаку ми се бендисват новите дресови.
Нотингем Форест..![]()
![]()
Еве го уште еднаш вториот дрес ... мислам дека е поразлицен од тој горе што го пастиравте
Знаеш што е многу чудно?Се појавија дресојте, а на официјалната страна нема..Значи , сето ова е ветер во магла..Се додека не се истакни на официјалната ќе сметам за шпекулација, или за реклама..Летки пуштаат..:wink:епа сеа...има разлика голема...од првата слика - златна и оваа - жолта...искрено и мене таа златната ми е повеќе голманска...ама и оваа ми е голманска....најдобро розевите да ги вратат, или сините...
Од една страна ми е жал што си замина Паладино, но од друга страна мислам дека ова е правилен потег за неговата кариера..Покрај Амаури,Трезеге,Јакинта и Дел Пиеро нема што да бара во нападот на Јувентус..Не сакаше место во средината, и верувам дека партал ќе прави во Џенова..Сакам да се разигра, да постигнува голови, зошто во Јувентус играше чесно и поштено..А и онаа негова изјава дека Јуве да игра и во Сериа Ц нема да го напушти се прикажа како приврзаник на клубот..Се надевам дека ќе има успешна кариера..Ојдоа Паладино и Кришито у Џеноа со овој чин мислам дека Раниери сака да направи ептен цврст тим кој ке се потпира на искусни играчи а не млади и талентирани играчи се надевам нема да биде истото и со Џиовинко
ЕДИТ:Официјалните дресови излегуваат утре у 12 саат сабајле на juventusmember.com али само за тие што се зачленети не се секирајте одма ке ги закачат по другиве форуми
Абе не барај многу од официјалната. Отвори во TEAM & STAFF уште стојат Ночерино,Паладино и Стендардо а новите што ги зедоја никаде ги нема.Знаеш што е многу чудно?Се појавија дресојте, а на официјалната страна нема..Значи , сето ова е ветер во магла..Се додека не се истакни на официјалната ќе сметам за шпекулација, или за реклама..Летки пуштаат..:wink:
Лоша политика на Јувентус е ова..Мораш да имаш мембершип за да гледаш најнови вести, а овие на официјалната се еден ден покасно, и не баш сите..Абе не барај многу од официјалната. Отвори во TEAM & STAFF уште стојат Ночерино,Паладино и Стендардо а новите што ги зедоја никаде ги нема.
Утре ги закачи на форум ..... оти не сум зачленен не само јас сите да ги видиме ок ?Ојдоа Паладино и Кришито у Џеноа со овој чин мислам дека Раниери сака да направи ептен цврст тим кој ке се потпира на искусни играчи а не млади и талентирани играчи се надевам нема да биде истото и со Џиовинко
ЕДИТ:Официјалните дресови излегуваат утре у 12 саат сабајле на juventusmember.com али само за тие што се зачленети не се секирајте одма ке ги закачат по другиве форуми
Корне никој нема мембершип од тука ке ги закачат на други форуми па после ја ке ви ги донесам тука бива ли?:pos2:Утре ги закачи на форум ..... оти не сум зачленен не само јас сите да ги видиме ок ?
Корне никој нема мемебершип од тука ке ги закачат на другифоруми па после ја ке ви ги донесам тука бива ли?:pos2: