Vartolu
The Infamous Mobb
Не го карајте детето бе
Корн, ќе ти дадам еден совет, немој да си ме сватил злонамерно, верувај ми ова го викам од срце, за да имаме подобра дебата во поглед на Јувентус..Секој навивач на Јуве го почитувам ептен..Ама еден пријателски совет..Пред да постираш прашања од типот, кој е овој Ракитич, отвори си ЈуТуб и напиши Ракитич и ќе видиш како игра, отвори си гугл напиши Ракитич, ќе најдеш биографија за него, шпекулации вамте тамте..И после тоа ако имаш некое прашање, прашај ќе ти одговори некој доколку го знае..Прашања од типот Кој е Ракитич?Кога игра Јувентус?Колку голмани има Јувентус?Можеш да си ги најдеш и на официјалната страна на Јувентус, на google...Инаку сите ако постираме така, кај ќе ни е крајот..Сепак форумот е да си споделиме импресиите од игрите на Јувентус, да си нахраниме навивачко его за некоја пресна шпекулација, да се сконтраме со некој фан на нашите ривали,да споделиме се што е за Јуве тука(ама основни работи што ги имаш на страна на Јувентус, можеш таму да ги видиш и на пример да прашаш Кога игра Јувентус?Можеш да ппостираш, леле утре во осум и четириесет и пет ќе ги згазиме Интер
)....Те почитувам, навиваш за најдобриот клуб, и се надевам дека нема да ме сватиш злонамерно, и дека овај пост ќе биде за поквалитетна дискусија на Фан Клубов:Јувентус..Секој си го сака клубот на свој начин..Ама сите го сакаме на едино наш, црно-бел начин наречен Јувентус...Срце црно бела боја ни е заедничка пасија, а верувам дека на Корн му е иста како и нас..И тој го сака Јувентус на свој начин..Респект!Нема љутиш, пријателски совет..Bianconerri 4 eveeer!