Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе ви е тој прдљо бе![]()
Според Бланк, Јувентус бараат квалитетен играч во средниот ред..Исто така работат на ангажирање на квалитетен голман, замена на Буфон.."Then, after Mellberg, we're now searching for a midfielder of quality. Also, in the end, we're working on a goalkeeper, obviously not as a first-choice but a backup." -Blanc
Враќањето на три големи млади играчи како Маркизо,Џовинко и Де Чеље е многу добро за Јувентус, изјави Бланк"The return of three big young players Claudio Marchisio, Sebastian Giovinco and Paolo De Ceglie is good for us,” said the Frenchman.
Еве и јас читав дека Трезеге ке биди ослободен од Јуве само за 25 милиони... Јас очигледно сум за да остани Трезе во Јуве... Ако го шитнат ке испаднат педери према Трезе, кој сам кажа дека сака да се пензионира токму во Јуве... А ако гледаме од друга страна со парите од Трезе ке се обидат да го купат Хумтелар... А доколку не го донесат Хунтелар во Јуве, тогаш тешко ке најдат замена за Трезе... Јас сум за едно големо ДА за останување на Трезе во Јуве... А за вас не знам...:salut:Ке пробам јас да прашам да ни ја преведам.
денес читав во вест дека трезеге ке биде ослободен од јуве доколку некој понуди 24 милиона евра. Трач или вистина ? не верувам јас на овие гласини.
од кај го знаеш водичот на јуве? и по што го спореди со пит(водичот на гсх).
„Ние сме во разговори со неколку;на крајот ние ќе го направиме најдобриот избор од фудбалска гледна точка и во цената во пари..Аквилани, Станкович, или Чаби Алонсо?Ние сме во разговори со повеќе од три играчи..“We're in talks with a few; in the end we'll make the best choice under a football point of view but also in terms of money. Aquilani, Stankovic or Xabi Alonso? We're negotiating with more than three».
ТРЕЗЕГЕ НЕ ОДИ НИКАДЕ...Некои агенти беа зафатени да направат терен за играчот во Шпанија и во Италија..Ние рековме дека Давид Трезеге неможе да биде продаден, и нема никакви разговори за заминување.Тој е играч од важен карактер не само за нас туку и за неговиот национален тим.Ние видовме колку е тешко да се погоди без него“ (алудирајќи на тоа што Трезеге не беше повикан од Франција да настапи на Еуро 2008, и раната елиминација на Франција(за ова ептен ми е ќеф, нека се мислат сега 4 години за таа грешкаTrezeguet not going anywhere. «Some agents have been busy trying to create enthusiasm for the player in Spain and Italy. But as it stands now, Juventus are not in talks with Barcelona. We've already said that David cannot be sold, even more so if there aren't any talks going on. He's an important player, not just for us but for his National team. We saw how difficult it is to score without him».