Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го карајте детето бе:)Корн, ќе ти дадам еден совет, немој да си ме сватил злонамерно, верувај ми ова го викам од срце, за да имаме подобра дебата во поглед на Јувентус..Секој навивач на Јуве го почитувам ептен..Ама еден пријателски совет..Пред да постираш прашања од типот, кој е овој Ракитич, отвори си ЈуТуб и напиши Ракитич и ќе видиш како игра, отвори си гугл напиши Ракитич, ќе најдеш биографија за него, шпекулации вамте тамте..И после тоа ако имаш некое прашање, прашај ќе ти одговори некој доколку го знае..Прашања од типот Кој е Ракитич?Кога игра Јувентус?Колку голмани има Јувентус?Можеш да си ги најдеш и на официјалната страна на Јувентус, на google...Инаку сите ако постираме така, кај ќе ни е крајот..Сепак форумот е да си споделиме импресиите од игрите на Јувентус, да си нахраниме навивачко его за некоја пресна шпекулација, да се сконтраме со некој фан на нашите ривали,да споделиме се што е за Јуве тука(ама основни работи што ги имаш на страна на Јувентус, можеш таму да ги видиш и на пример да прашаш Кога игра Јувентус?Можеш да ппостираш, леле утре во осум и четириесет и пет ќе ги згазиме Интер:))....Те почитувам, навиваш за најдобриот клуб, и се надевам дека нема да ме сватиш злонамерно, и дека овај пост ќе биде за поквалитетна дискусија на Фан Клубов:Јувентус..Секој си го сака клубот на свој начин..Ама сите го сакаме на едино наш, црно-бел начин наречен Јувентус...Срце црно бела боја ни е заедничка пасија, а верувам дека на Корн му е иста како и нас..И тој го сака Јувентус на свој начин..Респект!Нема љутиш, пријателски совет..Bianconerri 4 eveeer!

ох брееее, јас Хрватска не ја гледам нема ни да ја погледам на европско првенство ...како прво не ја пратам хрватска како игра како второ кога сум гледал јас шалке како игра и овај ракитиќ , сеа знам повеке за него играл и у Базел кога сум ги гледал Базел ... дај молим ве зар не смејам да питам питам човечки вие право се опините брее појма немаш ово оно нема смисла не отварам страни гугл што викаш да се информирам НЕЗНАМ АНГЛИСКИ. (уште колку пати ке ви кажам) а ова за голманите е па нели можам да питам да ми одговорите човечки а не право на официјалната страна имаш право против мене.. Ок нема проблем како ке кажете веке не пастирам ништо гледам против мене сте сите .. оки ..
KikoMC со едно нешто можам да ти одговорам НЕЗНАМ АНГЛИСКИ.
(мислам не сум до толку ама неможам да се снајдам ) СЕА ОДМА КЕ ПАСТИРАТЕ ке кажете толку ли си глуп голманите не ги знаеш или немаш појма ти вака ке кажете нели ? знам ....
G@rfielD ова што ги кажа најочекувам да дојдат :
July 29th, TIM Trophy in Turin against Inter Milan and AC Milan
August 2-3, Emirates Cup in London against Arsenal and Hamburg
August 6th, friendly against Manchester United in Manchester
August 12th or 13th, Champions League preliminary round first leg
August 17th, Berlusconi Trophy in Milan against AC Milan

Ги очекувам да ги здробиме ....ПОЗДРАВ ..

П:С -- Сега одма против мене ... :S

Ти кажа кико без лутење и без навреда.за тоа добро совети се тоа. Позз

Ај бе Корн што се нервирај и јас врска немам Англиски ама сепак се снаоѓам некако... Крцкај си... А што се однесува до Станковиќ... Луѓе Јуве нема да отвора дом за стари лица... Има еден таков АC Milan се вика... На Јуве му требаат млаи играчи кој за 1-2 години тата мата ке праат и во Серија А и Лига на Шампиони...

Доволно ни е среден ред алооооо , ама на кој ке кажеш нИ ТРЕБА ОДБРАНА ... и напад си имаме само сложување во играта и фер плеј

Доволно ни е среден ред алооооо , ама на кој ке кажеш нИ ТРЕБА ОДБРАНА ... и напад си имаме само сложување во играта и фер плеј
Aко го земеме Чаби Алонсо (веќе се смета за играч на Јуве тој, само се чека да заврши светското, така кажа коментаторот вчера на Шпанија грција)..Нема да ни се слоши ако дојде и Аквилани:)Сепак, ни треба и јака клупа за во Лигата на Шампионите...Треба да се фокусираме на одбраната, бидејќи Јуве не примил 30 гола во сезона, многу години...

не ни е сигурна одбраната ...... сакам да се врати Андраде ке игра ли овааа сезона сега , кога играше јас не памтам да е направил грешка или да го помине некој ....
мхм да питам како ги викаат во Италија на фановите на Јуве ?

Абе нели вие требаше да го земете Пијати?
Слушнав дека потпишал за Алмерија!

не ни е сигурна одбраната ...... сакам да се врати Андраде ке игра ли овааа сезона сега , кога играше јас не памтам да е направил грешка или да го помине некој ....
мхм да питам како ги викаат во Италија на фановите на Јуве ?
Бјанконери:)А навивачка група, најгомела е Другхи Бјанконери...
http://bianconeri.tripod.com/bwfighters.html
Еве ти еден линк, гледај сликите, и најди некој што разбира англиски, има многу убави работи...

Бјанконери:)А навивачка група, најгомела е Другхи Бјанконери...
http://bianconeri.tripod.com/bwfighters.html
Еве ти еден линк, гледај сликите, и најди некој што разбира англиски, има многу убави работи...

hmhmhm ке видаме значи Бјанконери ... фала многу .. ;))
па ако има неш интересно пастирај на македоснки :vozbud::vozbud:

hmhmhm ке видаме значи Бјанконери ... фала многу .. ;))
па ако има неш интересно пастирај на македоснки :vozbud::vozbud:

Групата е Drughi.Ного добра навивачка група имаме една од најдобрите во италија.

Attachments

• DRugHI JUVEEEEEEEEE.jpg
    DRugHI JUVEEEEEEEEE.jpg
    13,8 KB · Прегледи: 6
да да drughi се лудаци посебно водачот на drughi ме потсеќа на еден филм шо го глеав green street hooligans тој водачот мислам на вестхем беше или така нешто со навивачи беше се лупаа нон стоп

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom