Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Молинаро е дрво бе.гледавте паладино што убаво играше со удинезе на крилна позиција?сигруно делпиеро му е рекол на јакинта вие доле јас ке торпедирам :vozbud::vozbud: :vozbud: незнам стварно што да кажам за голот.. само мајсторите го можат тоа.!

Голот беше ремек дело, тоа неможе никој да го оспори..Да се фокусираме на идното коло каде Јувентус ја пречекува на домашен терен Реџина!Очекувам три бода за Јуве, но да почекаме..Раниери безусловно му дава предност и на Молинаро и на Носерињо, на сметка на Салихамиџич и Паладино,а Сисоко кој мислам дека ја проучува новата средина и привикнува на Италијанскиот фудбал, очекувам на наредните натпревари да биде прва опција..Мислам дека со тек на време ќе се среди се..Само мислам дека Молинаро не е толку добар како што го прави Раниери,исто и Носерињо..За другите добра формација, и го кажав своето мислење..Помала минутажа за Носерињо, поголема за Салихамиџич, Паладино па тука може и Стендардо да се вклопи..

Голот беше ремек дело, тоа неможе никој да го оспори..Да се фокусираме на идното коло каде Јувентус ја пречекува на домашен терен Реџина!Очекувам три бода за Јуве, но да почекаме..Раниери безусловно му дава предност и на Молинаро и на Носерињо, на сметка на Салихамиџич и Паладино,а Сисоко кој мислам дека ја проучува новата средина и привикнува на Италијанскиот фудбал, очекувам на наредните натпревари да биде прва опција..Мислам дека со тек на време ќе се среди се..Само мислам дека Молинаро не е толку добар како што го прави Раниери,исто и Носерињо..За другите добра формација, и го кажав своето мислење..Помала минутажа за Носерињо, поголема за Салихамиџич, Паладино па тука може и Стендардо да се вклопи..
Еј еј за Ночерино и Салихамиџич да расчистиме една работа. Ако се работи за крило тогаш да Салихамиџич треба да добие предност ама за во средина Ночерино е далеку подобар.
Инаку следната недела имаме шанса да избиеме на второ место. Ние играме со реџина (се надевам на рутинска победа) а рома да пречеква Фиорентина (убашанса да изгубат некој поен :vozbud:)

KikoMC грешка си брат. Со Реџина играме на гости, а не дома. Сабота од 20: 30

Извинете за грешката ненамерна беше..

Jas docnam malku ama nema veza :):) vazno ostvarivme POBEDA!!! Alal mu vera na Ranieri za ovaa utakmica, dobro ja postavi i igrata i formacijata 4-3-1-2(ako se sekavate isto bese i vo rim na prvata utakmica).Poproduktivna e so golovi ovaa postavka.
Za Molinaro se sto rekovte tocno.Od koga zboruvam za nego(konj) :) vrska nema, eden dobar centarsut nema, samo sto trca mnogu.Isto i NOcerino mnogu se trudi vo defanzivniot del na sredinata ama samo za toa go biva.
Ajde da se vrati Andrade (ili moze Stendardo) i Chielini da si igra na pozicija lev bek.
Za Del Piero nema sto da se kaze.Se e kazano :) poz.

:olee: одличен карактер,пруживме одлична игра посебно во првото полувреме кога не можеа да мрднат од шеснаесетникот нивни...Дел Пиеро повторно изигра како во неговите најдобри денови,сега сме само еден бод разлика така да нареден кикс значи и второ место на табелата...:je:

честито победа, со здравје да ја славите, догодина повесело :D.

Заслужено не` тепавте, тука нема дилема....

Браво....браво....

ТЕПАЧКА НЕ ТРЕНИНГОТ НА РОМА

Тренерто на Рома Спалети има проблеми да ги смири своите футбалери по поразот од ЈУВЕНТУС а во пресрет на вечерашниот дуел со Реал.
На понеделничкиот тренинг на Римјаните дошло до тепачка помеѓу ветеранот Панучи и младиот репрезентативец Акуилани..Панучи бил бесен на младиот акуилани поради слабата прикажана игра со јуве и по една грешка на овој футбалер за време на тренингот дошло до конфликт. МАлкумина очекувале Акуилани да се спротистави на ПАнучи па вербалната пресметка преминала во физички дуел при што за да ги раздели морал да реагира и тренерот Спалети. ТРПЕТЕ!!!:pos2:

more kolku sme jaki!!!!
da se znaj deka seuste imame pobednicki duh vo nas posle site nemili raboti so ni se slucija.
brao za alex koj mu raskaza na site kako se ostanuva legenda!!
isto taka cestitki za site so igraa (osven za molinaro...moram da go izrazam svoeto nezadovolstvo od nego) a posebno i za nedved za koj so vidov nekade deka imase najvisoka ocenka od site!!!
poz za site bianconeri

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom