Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Guce,одпрво Сисоко не добива шанса треба да се прилагоди на играта, мислам дека после ќе биде стандарден првотимец..Инаку, како го оценувате Раниери после оваа победа?:)Уште не чини?

Не чини. Ночерино десно крило? Молинаро првотимец?
:pos2::pos2::pos2:

Го поддржвам инсомниак за последново. Молинаро и Ночерино можат да еволуираат во нешто подобро вака ... треба нешто поарно.

Го поддржвам инсомниак за последново. Молинаро и Ночерино можат да еволуираат во нешто подобро вака ... треба нешто поарно.

Епа кој да го стави на местото на Молинаро..Дрво е стварно, што е дрво, невидено...Носерињо се труди нешто но попусто..Не се за во тим како Јувентус...

Кој да го клај место молинаро? КИЕЛИНИ! И стендардо в средина.
Крило му е природната позиција на Киелини.

А за Ноќериното можеше ете барем сношти Салихамиџич или Паладино да ги клај на крило. А тој Ночерино крило :tapp: Па инвалид поарно нафрла. Ако го игра нека го игра в средина а крило никако.

Кој да го клај место молинаро? КИЕЛИНИ! И стендардо в средина.
Крило му е природната позиција на Киелини.

А за Ноќериното можеше ете барем сношти Салихамиџич или Паладино да ги клај на крило. А тој Ночерино крило :tapp: Па инвалид поарно нафрла. Ако го игра нека го игра в средина а крило никако.

Во ред,не знам што толку Раниери видел во Молинаро ама нејсе, мора да ни се тресат коските кога тој ќе ја допре топката..Инаку за Киелини знам дека природната позиција му е крило, но всредина е поспремен од сите што ги има Јувентус (кога ќе се врати Андраде друг муабет).

Па можи да проба некој меч со Стендардо :) Поарно тој отколку онај молиданекиксаро

Јас малце повеќе каснам но само да ви честитам победа, одлична игра бравос :smir:

Одлична игра на Јувентус, заслужени 3 поени. Дел Пиеро мајстор како и секогаш, феноменален гол. Задоволен сум и од Киелини и од Зебина... И Сисоко одлично се покажа ко планина некоја беше, непроодлив, осеќам ќе го биде. Молинаро имаше добри пробиви, али грешки правеше. Легротаље, добро го затвори Тоти но и тој правеше киксови. Сепак добро заврши, 3 поени си зедовме! :bilder:

kaj vide greski na molinaro i legrotalje ziti se dosta dobro odigraa i dvajcata

a be so vi e na vas vie gledate ili.. molinaro e dobar igrac!! ne za djabe gi ima pocnato skoro site utkamici za juve

a be so vi e na vas vie gledate ili.. molinaro e dobar igrac!! ne za djabe gi ima pocnato skoro site utkamici za juve

Другар, ти си првиот на форумов и првиот навивач на Јуве и воопшто прв човек што рекол дека МОЛИНАРО НЕ НАПРАЈ ГРЕШКИ!!Легро, ќе кркавме автогол за малку, ама имаше среќа, но како и да е имаше неколку добри асистенции така да мислам дека изигра задоволително, ама за Молинаро?Една топка што ја накрена не дојде до вистинската позиција, сите превисоки..

Ај вака да ти објаснам шо е проблемот со молинаро.
1. Ги почна сите утакмици оти немаше никој друг за да игра на та а позиција.Значи скоро цела сезона играме со резерва таму.
2. Да има некои добри пробиви напред добро комбинира со недвед и слично. Се труди и тоа многу. (за ова браво)
3. Типот НЕМА една добро нафрлена топка.
4. Типот на секој втор напад на противникот прај некој кикс и треба буфон да го поправа.
Е сега нас ни треба некој кој е стабилен а не некој кој се труди.

Еве ти мала илустрација за него (коментар од трач.ком):
„Оцена 5: Да играше Сисињо жив ќе го изедеше“.
Онаков играч искрено не треба во прв тим (барем не во прв тим на јуве)

Едит
@KikoMC> ЛЕле кај ме потсети на Легро. За стативата му ја исчисти на Џиџи од раце :tapp:. После имаше уште некоја слична наместо да му ја остај на буфон тој ја заби во корнер. (мислам Џиџи убо му се развика).
п.с. Сега сфаќам зошто неможел да се снајди во јувентус во претходните неколку години.

Legrottaglie e dobar igrac, ne zezajte. Sea se desava i nekoj kiks. ali toa e. Ja mislam deka prerasnuva vo standarden defanzivec.

Едит
@KikoMC> ЛЕле кај ме потсети на Легро. За стативата му ја исчисти на Џиџи од раце :tapp:. После имаше уште некоја слична наместо да му ја остај на буфон тој ја заби во корнер. (мислам Џиџи убо му се развика).
п.с. Сега сфаќам зошто неможел да се снајди во јувентус во претходните неколку години.

Не е многу стабилен играч..Паничар е..Ама така е кога немаме кој друг..Мораме да се служиме со тие што ни се..

ццц. Дали го видовте Делпјеро пред да го изведи слободниот? Отиде до јакинта му кажа дека ќе го годи во глата за да се наведни долу :)

А пред то ко го дадоја Мексес за фалот којзнај шо си викаше (Поарно пенал да напраев отколку овде :P)

едит: Заборајв. Аман некој ако седи во близина на Телма или ако има број да му се јавиме дека онај со косата е Каморанези а не Зебина.
Откај ова дека му кажал дека ке го нишани во глава ако е вистина тогаш 80% од голот е со мозок а 20% шут стварно ѕвериште:vozbud::vozbud::vozbud:

Откај ова дека му кажал дека ке го нишани во глава ако е вистина тогаш 80% од голот е со мозок а 20% шут стварно ѕвериште:vozbud::vozbud::vozbud:

Пред да изведи ојде до јакинта и му кажа нешто. Па одма после нишанеше во него в гла? Шо викаш ти шо му има речено?

p.s. Еве го голот. и гледај го јакинта.
http://www.gamingaccess.com/index.php?watch_id=19155

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom