Insomniac
Evil Macedonian
коментаторот многу го потеше со зебина(каморанези)
п
А и Мексес и Ферари :pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
коментаторот многу го потеше со зебина(каморанези)
п
Guce,одпрво Сисоко не добива шанса треба да се прилагоди на играта, мислам дека после ќе биде стандарден првотимец..Инаку, како го оценувате Раниери после оваа победа?Уште не чини?
Го поддржвам инсомниак за последново. Молинаро и Ночерино можат да еволуираат во нешто подобро вака ... треба нешто поарно.
Кој да го клај место молинаро? КИЕЛИНИ! И стендардо в средина.
Крило му е природната позиција на Киелини.
А за Ноќериното можеше ете барем сношти Салихамиџич или Паладино да ги клај на крило. А тој Ночерино крилоПа инвалид поарно нафрла. Ако го игра нека го игра в средина а крило никако.
Одлична игра на Јувентус, заслужени 3 поени. Дел Пиеро мајстор како и секогаш, феноменален гол. Задоволен сум и од Киелини и од Зебина... И Сисоко одлично се покажа ко планина некоја беше, непроодлив, осеќам ќе го биде. Молинаро имаше добри пробиви, али грешки правеше. Легротаље, добро го затвори Тоти но и тој правеше киксови. Сепак добро заврши, 3 поени си зедовме! :bilder:
kaj vide greski na molinaro i legrotalje ziti se dosta dobro odigraa i dvajcata
a be so vi e na vas vie gledate ili.. molinaro e dobar igrac!! ne za djabe gi ima pocnato skoro site utkamici za juve
kaj vide greski na molinaro i legrotalje ziti se dosta dobro odigraa i dvajcata
a be so vi e na vas vie gledate ili.. molinaro e dobar igrac!! ne za djabe gi ima pocnato skoro site utkamici za juve
Едит
@KikoMC> ЛЕле кај ме потсети на Легро. За стативата му ја исчисти на Џиџи од раце. После имаше уште некоја слична наместо да му ја остај на буфон тој ја заби во корнер. (мислам Џиџи убо му се развика).
п.с. Сега сфаќам зошто неможел да се снајди во јувентус во претходните неколку години.
Откај ова дека му кажал дека ке го нишани во глава ако е вистина тогаш 80% од голот е со мозок а 20% шут стварно ѕвериштеццц. Дали го видовте Делпјеро пред да го изведи слободниот? Отиде до јакинта му кажа дека ќе го годи во глата за да се наведни долу
А пред то ко го дадоја Мексес за фалот којзнај шо си викаше (Поарно пенал да напраев отколку овде)
едит: Заборајв. Аман некој ако седи во близина на Телма или ако има број да му се јавиме дека онај со косата е Каморанези а не Зебина.
Откај ова дека му кажал дека ке го нишани во глава ако е вистина тогаш 80% од голот е со мозок а 20% шут стварно ѕвериште![]()