Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека ни се честито 3 бода...Дел Пиеро како и секогаш прав лидер...коментаторот многу го потеше со зебина(каморанези)
п.с Јас мислам на Пизаро златна копачка да му се даде:pos2::pos2::pos2:

Одлично, прекрасно, закон!
Дел Пјеро значи ѕверетина е!:vozbud:
Буфон ... фалеше ... да не беше тој денес, ќе јадевме минимум еден гол. Мадафака!:bilder:
Недвед се` повеќе ме нервира.

И то ... еоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеое!
Срцето како планина ми е огромно! Ќефои!:bilder: :vozbud: :pivo:

Честито победа, токму ваква ви требаше, против конкурент како Рома!
Ова е мал чекор за човештвото, но голем за вас.

Дел Пиеро Ѕверката наша, алал да му е .... денеска газевме по терен ... нека пукни најглупавиот ТОТИ колку се трудеше хихи .... Буфон си е .......Буфон (најакиот коментар до сега)

Дел Пиеро ѕвер си беше ѕвер си остана :)

Убо ги сплескавме римјанчињата. Оние бе пред нас се на табелата ццц. Ај ај ќе ги стигнимме.

Прекрасно! 3 бода! не ја гледав утакмицата од оправдани причини но важно е што победивме.како што ми кажаа јувентус доминирал со многу шанси. бај д вај може некој да ми каже дали тоти се нервираше :vozbud::vozbud: хаха ...

Знаете што ми е омилено кога Јуве ке ја тепа Рома?:toe:
Изразот на лицето на педерот Тоти.Уффф само колку ми е мерак шсто ги тепавме само поради него.Во главно добра партија изигра Јуве и сосема заслужена победа против римјанчињата.Ме радува играта на Сисоко само да добива повеќе шанса.

Знаете што ми е омилено кога Јуве ке ја тепа Рома?:toe:
Изразот на лицето на педерот Тоти.Уффф само колку ми е мерак шсто ги тепавме само поради него.Во главно добра партија изигра Јуве и сосема заслужена победа против римјанчињата.Ме радува играта на Сисоко само да добива повеќе шанса.

Guce,одпрво Сисоко не добива шанса треба да се прилагоди на играта, мислам дека после ќе биде стандарден првотимец..Инаку, како го оценувате Раниери после оваа победа?:)Уште не чини?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom