Темата која Инсомниак ја отвори - не може да биде само за навивачите на Јувентус. На оваа тема, можете сите да пишите што било за Интер, за Милан, дури и за Триестана ако сакате....
Но немаше смисла да се отвори нова тема: За навивачите на Јуве: кој тим го мразите.
Ја избришав таа тема - на ист начин како што би избришал тема: За навивачите на Интер: кој клуб го мразите.
Добро, еве ќе напишам нешто за Интер. Интер, според анкета извршена на официјалниот сајт е најомразен клуб кај навивачите на Јувентус. Во потполност се согласувам со тоа.
Ниту сум Исус ниту сум Тоше за сите да ги сакам, како што ние го мразиме Интер така неговите навивачи го мразат Јувентус. Лично немам омраза кон ниту еден навивач на интер на форумов.
п.с.малку лажам, еден многу го мразам ама не затоа што е навивач на интер.
godinava ne e cel titulata, no ako moze zasho da ne? Inace zasiluvanja ne ni trebaat, rano e po prviot naptrevar da se kaze no dobro trgna, a i mladincite se tuka da popolnat dupki, za razlika od Milan cij posleden mladinec koj se dokazal vo prviot tim bil Maldini.
Добро би дошол Луизао од Бенфика. Прочитав дека се шпекулира понуда на Јуве, пари + Бумсонг. После ела писни у одбрана, столбови невидени ќе имаме toeto
ne da e kikser!!!! ne mi se veruva kako go kupi Juve po tolku kiksovi vo Newcastle, najgolema greska so Marchionni. Ajde Luizao ako dojde ke e dobro. Bas mislev da prasam dali ima nekoja najava za nov odbranben posto nemoze cela sezona so Criscito i Andrade, osobeno bidejki Andrade e sklon kon pofizicki fudbal zolti kartoni shto znaci i suspenzii od vreme na vreme.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.