Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ps dajte toa kodovite za stavanje na slika koa ostavam post!

bre bre sho merak vreme da si Bianconero :) baska se novi igraci dadoa gol i site od sredina :) dokaz deka se igra dobar ofanziven fudbal vo koj shto i igracite od sredinata imaat dovolno shansi i deka znaat da gi koristat, a i deka ne sme zavisni od formata na napagjacite.

This looks like the begining of a wonderfull friendsship...ovaj sezona :)

Bravo Juve.

следниот меч од купот против Емполи негде во декември

edit>
Малку офтопик :vozbud:
Интер изеде петарда од Барса (пријателска во чест на основачот на Барса)
И овие биле конкуренција за скудето:pos2::pos2:

честито ЈУВЕ мило ми е кога победувате ама и не против МИЛАН инаку ДЕЛ ПИЕРО е најдобар од ЈУВЕ

ауууу еј не сум токму значи, точен резултат погодив. Уште стрелците да ги погодев... :bilder:'
eдит: Алмирон од слободен им го закачил, а овој Молинаро се докажува дека има добар шут од далечина постигнувајќи одличен погодок

dobro e shto i koga Del Piero i Nedved ne igraat ima koj da izveduva slobodni :) uste podobro e shto im go drpnavme na Inter od pred nos :) zboram za noviot Veron, Almiron.

На следниот оф топик ќе се караме. :)

КОНЕЧНО!!!

Најдов и слики како ќе изгледа Деле Алпи по реконструкцијата.... Многу ми се допаѓа...што мислите?

torino_juventus_arena1.jpg

torino_juventus_arena2.jpg

Ако не ги отвара сликите - еве линк

http://www.worldstadiums.com/stadiu...s/future_stadiums/torino_juventus_arena.shtml

Инаку новото име на стадионот ќе биде ЈУВЕНТУС АРЕНА. Конечно, изградена ќе биде и железничка линија од центарот на Торино до Јувентус Арена и навивачите ќе можат без проблем да го исполнуваат до крај на секој натпревар. Инаку локацијата на стадионот е незгодна и во моментов ви треба околу саат и 30 минути возење со кола за да стигнете до Деле Алпи
супер е стадионов само не ми е јасно како ја тргнаа атлетската патека?

Koga veke zborame za stadionite videte gi onie vo peking , valensia (nou mestalla), baghdad ludnica se

ovaj e dobar jaki se tribinite crno-beli

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom