Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Camoranesi e povreden, izgleda nesto poseriozno. Inace Noccerino igrase desno taka? brazzo ko desen bek deluvase

Едно време мислам дека го видов кај шо се загрева можно е за брзо да се врати. Си рече раниери не вреди да го трошам на овие :) нека се опорави комплет

Одличен меч...но ова е само почеток...Ливорно го сметале дека оваа година ќе се бори за опстанок...
А за крајниот гол...Никој оваа топка не можеше да ја фати,сепак Џиџи се врли по топката но сепак оваа топка не се фајќаше...
Во среда играме против Парма за купот...

mh mh meraci :) starite rivali, iako veke opadnaa mnogu vo kvalitet, no sepak ima poseben shmek koga se igra protiv Parma. Ne znam sho timce imaat godinava, spored mene samo toj Daniele Dessena im vredi, no sekogas se solidni, iako se borat za opstanok.

mh mh meraci :) starite rivali, iako veke opadnaa mnogu vo kvalitet, no sepak ima poseben shmek koga se igra protiv Parma. Ne znam sho timce imaat godinava, spored mene samo toj Daniele Dessena im vredi, no sekogas se solidni, iako se borat za opstanok.

Шо тим имаат. :)
Доволно за 2:2 дома со Катанија :pos2:

Livorno si go dobi toa shto go barashe..Pa ajde da vidime shto kje se deshava so Parma vo sreda...Kup...Parma - Juventus...Inaku Nocerino, i Almiron me zbudalija, mnogu zakon igraci, posebno Almiron...Nocerino nov Gattuso..pozdrav juve fanovi kade i da ste....kje im pokazeme koj e noviot Juventus...Mozebi ne ovaa godina, no dogodina sum SIGUREN deka kje se vrati po svoite stari shampionski pateki...Pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom