Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу глупа работа да мразам некој зошто е навивач на Интер може само да го мразам клубот а вие сватете ме како сакате.Форца Јуве
prvo kako Milanista sho baras na Juve forum? vtoro ne pocnuvaj za penali posto toj na Gilardino nedelava bese sramota, apla se gleda deka ja udri golmanot topkata, ni Gilardino ne pobara penal, a dosudija... Inace za taa utakmica za koja zbori definitivno nemase kontroverzni sudiski odluki i juve dominirase od pocetok do kraj. No smireno ke igraat pak Milan i Juve, ke se vratat juve na staroto nivo, ke gledame pak nozicki na Del Piero srede Milano.
Сине а да почекаме до првата утакмица па после да видиме кој до каде е а :smir:Си читам постови тоа не е забрането на еден пост се најдов повикан и одговорив.За пеналит на Џилардино не знам баш дали не беше ама не сме судии ние двајца(не ми се верува дека навивач на Јуве се жали на судии:bilokojzborА за тоа што ке гледаме сезонава ти кажа Инзаги пред 2 недели или тоа или ајде ке го спомнам Сидорф го памтиш ви пикаше голови од помошно игралиште:bilokojzbor:.Или ако евентуално пораснете на повисокo ниво ке шетнеме пак до Манчестер на пупенџук!!!
Сине а да почекаме до првата утакмица па после да видиме кој до каде е а :smir:
мислите за Луисао од Бенфика или којмораа да го земат boumsong им требаше за во 2-ра лига сега нека го трампаат за Luizao дека мн. добар тој во одбрана
Некаде прочитав дека Кастиљо од Црвена Звезда после настапипе во ЛШ за Звезда ке дојдел во Јуве...?
Си читам постови тоа не е забрането на еден пост се најдов повикан и одговорив.За пеналит на Џилардино не знам баш дали не беше ама не сме судии ние двајца(не ми се верува дека навивач на Јуве се жали на судии:bilokojzborА за тоа што ке гледаме сезонава ти кажа Инзаги пред 2 недели или тоа или ајде ке го спомнам Сидорф го памтиш ви пикаше голови од помошно игралиште:bilokojzbor:.Или ако евентуално пораснете на повисокo ниво ке шетнеме пак до Манчестер на пупенџук!!!