Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мораа да го земат boumsong им требаше за во 2-ра лига сега нека го трампаат за Luizao дека мн. добар тој во одбрана

Многу глупа работа да мразам некој зошто е навивач на Интер може само да го мразам клубот а вие сватете ме како сакате.Форца Јуве

Па тоа и јас го пишувам, јас имам доста добар другар навивач на Интер.
Forza Juve

prvo kako Milanista sho baras na Juve forum? vtoro ne pocnuvaj za penali posto toj na Gilardino nedelava bese sramota, apla se gleda deka ja udri golmanot topkata, ni Gilardino ne pobara penal, a dosudija... Inace za taa utakmica za koja zbori definitivno nemase kontroverzni sudiski odluki i juve dominirase od pocetok do kraj. No smireno ke igraat pak Milan i Juve, ke se vratat juve na staroto nivo, ke gledame pak nozicki na Del Piero srede Milano.

Си читам постови тоа не е забрането на еден пост се најдов повикан и одговорив.За пеналит на Џилардино не знам баш дали не беше ама не сме судии ние двајца(не ми се верува дека навивач на Јуве се жали на судии:bilokojzbor:)А за тоа што ке гледаме сезонава ти кажа Инзаги пред 2 недели или тоа или ајде ке го спомнам Сидорф го памтиш ви пикаше голови од помошно игралиште:bilokojzbor:.Или ако евентуално пораснете на повисокo ниво ке шетнеме пак до Манчестер на пупенџук!!!

Си читам постови тоа не е забрането на еден пост се најдов повикан и одговорив.За пеналит на Џилардино не знам баш дали не беше ама не сме судии ние двајца(не ми се верува дека навивач на Јуве се жали на судии:bilokojzbor:)А за тоа што ке гледаме сезонава ти кажа Инзаги пред 2 недели или тоа или ајде ке го спомнам Сидорф го памтиш ви пикаше голови од помошно игралиште:bilokojzbor:.Или ако евентуално пораснете на повисокo ниво ке шетнеме пак до Манчестер на пупенџук!!!
Сине а да почекаме до првата утакмица па после да видиме кој до каде е а :smir:

Сине а да почекаме до првата утакмица па после да видиме кој до каде е а :smir:

Не е проблем ккажи му на Димитар таму он почна да гата и да предвивува :smir:

да а ти знаеш и некој друг Луисао

ima drugi :) ima eden sho igra za mladinska na brazil :) ama epten championship manager igrac e :) u santos mislam igra...

Nego itar pejo citaj podobro prvin, Dimitri, ne dimitar. Inace pupenje spomna? ni falat uste malku tituli za da imame duplo poveke od vas, edna vecer vo Manchester ne zamenuva eden vek vtoro mesto da si.

Некаде прочитав дека Кастиљо од Црвена Звезда после настапипе во ЛШ за Звезда ке дојдел во Јуве...?

Se falis so prijatelski natprevari..:)

Ajde za nekoj saat kupot

Wednesday, 29th of August, 9.00 pm

Coppa Italia TIM
Parma - Juventus

Tardini stadium, Parma

Prognozi>

od mene 0-2

Мој тип, 1-3. Стрелци за Јуве, Паладино, Недвед и Трезеге
едит: Дел Пиеро не игра toeto

Toa ste se ocekuvase dobi potvrda or RaiSport:

Trezege igrac na koloto. So het-trikot protiv livorno si dokaza zosto e najbolji igrac u juve. So glava, so leva i so peta dade gol. Znaci kako znae da si se namesti covekot.

Quando gioca segna sempre Trezegeeeeee!

Iaquinta isto taka solidna partija (jezda penalot za malce ke mu go fatese Amelia a vtoriot gol go dae bukvalno so g'z po odbijankata na Nedved)

Forza Juve! Bianconero per sempre!

ps dajte toa kodovite za stavanje na slika koa ostavam post!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom