Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sostavot:

• 1
    Buffon Gianluigi
  • 4
    Mellberg Olof
  • 33
    Legrottaglie Nicola
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 28
    Molinaro Cristian
  • 32
    Marchionni Marco
  • 22
    Sissoko Mohamed Lamine
  • 6
    Zanetti Cristiano
  • 11
    Nedved Pavel
  • 10
    Del Piero Alessandro
  • 8
    Amauri Carvalho

• 12
      Chimenti Antonio
    • 21
      Grygera Zdenek
    • 29
      De Ceglie Paolo
    • 18
      Poulsen Christian
    • 19
      Marchisio Claudio
    • 9
      Iaquinta Vincenzo
    • 17
      Trezeguet David

ipak melberg mesto grygera ke igra.ajde ideme na 3 bodaaaaaaaaaaaaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Еоеоеоеоеоеоеоеоеое!
Аиде со среќа и во победа за нови 3 поени! Forza Juve!:vozbud:

:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:bravo crniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ajde ajdeeeeeeeeeeee.ke gi zgazime

znaci preku kurov od ovoj nedved mi e veke.drvariste nevideno

e sea me demantirase:kesa::kesa::kesa::kesa:

Доброоо е се вративме, и не знам што прави Раниери со овој Занети го гледате ли само Маркизио како игра секоја чест одличен е, иначе сега очекувам рутински да одиграат и да ги освоиме 3-те бода.

Одлична игра во прво полувреме.. Се надевам дека ке играат вака и во второ и да има 4 парчиња во мрежата на Каљари.. Амаури не го држи ништо.. И само каква свежина внесе Маркизио.. Одлично сега за сега.. Гол примен по грешка, ама што е тука е.. Одиме на 3 бода.. FORZA JUVE!!

Не јадете гомна за Недвед. Го видовте ли гестот после постигнувањето на голот. А за Сисоко нема што да кажам освен дека е најдобат у свет. Сите дуели со глава им ги зема, им пресече 5-6 топки. добро ја задржува топката, даде гол....немам зборови..... браво момо.

Браво за играта...Недвед правеше многу грешки, но се препороди по постигнатиот гол!

МОМО СИСОКО Е ЅВЕРИШТЕ НАЈГОЛЕМО!!!

Мен оф д меч вечерва..Секоја ЧЕСТ!! Пример за играч кој го остава своето срце на тревникот за својот тим!! Маркизо исто така, според прикажаниве игри заслужува првотимски статус, зошто и Занети денеска беше изгубен на терен, ама се надевам дека неговата повреда е од мал карактер.. Се надевам дека ќе продолжиме со игра на она ниво со кое го завршивме првото полувреме!!
Молинаро направи една грешка во одбрана, не зачува играч и сета среќа не бевме казнети за тоа.. Ама учествуваше во креирањето на првиот гол така да му опростувам!

Форца Јуве!

Браво браво, не видов само голот како ви го дадоа бе уште на почетокот напаѓавте ојдов до купатило се враќам гледам 0-1 али супер е сега ги средивте:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom