- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
eve sea otkako se izduvav malce da pisam eden post. ova vecerva sto go vidovme e sram na vekot, vo borba za titula kiksiras od ekipa koja nema voda vo ocite, dobro ke kazam deka i ova e vsusnost vistinskata slika na juve za ovaa godina, jas torpedo_tnt tolku godini sum navivac za juve i uste pred pocetokot na sezonata velev nemame tim za sampioni ovaa godina, i ete mojata konstatacija se pokaza kako sosema tocna. ne samo ovoj natprevar site natprevari dosega nitu e imalo nitu pak doprva ke ima nekakva takticka zamisla od strana na ranieri. vampirot ako znae kolku se dva i dva jas ke si go secam, baska toa politikata juve sto ja vodi deka ke zeme igrac kako melberg so dogovor od pred edna godina nebiva sum rekol i pak ke recam leb ne se kupuva vo ponedelnik za da se jade vo petok, znaci promasena politika, investira juventus na dolg rok znaci mladi igraci, megutoa treba da se ima i investicii na kratok rok arsenal ja vodi politikata na mladi igraci eve gi rezultati nikade nema, znaci i toa e promasena investicija za tim so sampionski ambicii, znaete sto stanuva so mladite igraci daj pari ke igram ili kolku pari tolku muzika. vikate nabrgu da se smeni nesto transfer periodot zavrsuva uste nekoj den negledam ama nikakva zainteresiranost na nasive direktori za nova investicija vo klubot taka do naleto toa ke bide sto e i sega.
i zbor dva za igrata igra imame za nikade iako go mrazam milan ama ke kazam deka igra fudbal izmislen za nas se sozdavaat ako ne drugo barem sansi, nie ovaa godina polovina od utakmicite gi dobivme so sloboden udar ili na sreka megutoa ete kolku e srekata mozam slobodno da kazam deka juve ovaa godina ne e vo moznost da konkurira na inter, i mnogu dr rab.........drn ....drn...drn.
SRAM NEKA I E
i zbor dva za igrata igra imame za nikade iako go mrazam milan ama ke kazam deka igra fudbal izmislen za nas se sozdavaat ako ne drugo barem sansi, nie ovaa godina polovina od utakmicite gi dobivme so sloboden udar ili na sreka megutoa ete kolku e srekata mozam slobodno da kazam deka juve ovaa godina ne e vo moznost da konkurira na inter, i mnogu dr rab.........drn ....drn...drn.
SRAM NEKA I E