- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
RAIUNO TELETEKS , Amauri e rezerva
Mutu nema da igra za fiorentina
Sostavot 99% e toj. retko gresat tamu
Mutu nema da igra za fiorentina
Sostavot 99% e toj. retko gresat tamu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам во серија А јуве а во лига на шампиони или Челзи или Јуве... не се бунам кој и да освои ми одговара. Иначе и јас слушнав дека Недвед е 100 посто фит![]()
Jas bi go izbral Champions League.Од еден натпревар јас мислам дека нема да бидат многу јасни работите, поготово зошто имаме повредени играчи од првиот состав, а и некој од тие што играат беа повредени па нема да можат да го дадат својот максимум.. Киелини,Сисоко,Маркиони,Андраде се сигурно аут, за Каморанези нема ништо, ама по се изгледа и тој ќе паузира, така да тројца стандардни првотимци нема да бидат достапни на Раниери, најдобриот дефанзивец на Јуве нема да биде достапен..Недвед се подготви, но сигурно ќе биде заштедуван од Раниери така да очекувам одприлика само едно полувреме да настапи, така да очекувам Поулсен, Маркизо, Џовинко, Занети да настапат во првиот состав ако се вакви работите како што изгледа дека се..А за Зенит не го менав мислењето..Ова е Лига на Шампиони, и нема јаки слаби..Сите што се пласирале сигурно се добри, и играат добар фудбал чим се на ваков голем спектакл..Раниери е одличен стратег, и мислам дека ќе влечи мудри потези, и дека ќе искомбинира со распоредот на натпреварите, и ќе ја одбери најоптималната опција како да се настапува со еднаков жар и елан на двата најглавни фронта, Италија и Лигата на Шампионите..Јуве има многу квалитетна екипа (малку не ми се свиѓаат со дефанзивниот ред) и мислам дека има потенцијал, да во секој натпревар независно дали играме против Реал Мадрид или против Бате Боризов да влези подеднакво концентрирано и мотивирано, да не губиме за џабе поени..Посебно маливе тимови, и оние ретко кога се пласираат во ЛШ ќе се борат со петни жили за да направат изненадување, така да мислам дека не треба да се потценат..За Реал нема што да зборувам, последните неколку дуели излеговме како победници, така да не ја гледам пречката која би не спречила да го оствариме истиот подвиг..Така да очекувам максимално посветен фудбал на фудбалерите на Јувентус...
И имам едно прашање до фановите: Дали сакате повеќе Скудето или Јуве да ја освои Лигата на Шампионите (доколку би одбирале една, инаку и јас би сакал двете да ги освојат:winkЈас искрено би сакал повеќе Скудето, отколку ЛШ..Долговите мора да се наплаќаат...
Торпедо, а од каде ти е составот?И што е сега пак ова, Амаури го нема?![]()
Camoranesi ако игра ке биде супер ке неаме проблеми со средината само Молинаро највеке ме плаши:nesum:
Од еден натпревар јас мислам дека нема да бидат многу јасни работите, поготово зошто имаме повредени играчи од првиот состав, а и некој од тие што играат беа повредени па нема да можат да го дадат својот максимум.. Киелини,Сисоко,Маркиони,Андраде се сигурно аут, за Каморанези нема ништо, ама по се изгледа и тој ќе паузира, така да тројца стандардни првотимци нема да бидат достапни на Раниери, најдобриот дефанзивец на Јуве нема да биде достапен..Недвед се подготви, но сигурно ќе биде заштедуван од Раниери така да очекувам одприлика само едно полувреме да настапи, така да очекувам Поулсен, Маркизо, Џовинко, Занети да настапат во првиот состав ако се вакви работите како што изгледа дека се..А за Зенит не го менав мислењето..Ова е Лига на Шампиони, и нема јаки слаби..Сите што се пласирале сигурно се добри, и играат добар фудбал чим се на ваков голем спектакл..Раниери е одличен стратег, и мислам дека ќе влечи мудри потези, и дека ќе искомбинира со распоредот на натпреварите, и ќе ја одбери најоптималната опција како да се настапува со еднаков жар и елан на двата најглавни фронта, Италија и Лигата на Шампионите..Јуве има многу квалитетна екипа (малку не ми се свиѓаат со дефанзивниот ред) и мислам дека има потенцијал, да во секој натпревар независно дали играме против Реал Мадрид или против Бате Боризов да влези подеднакво концентрирано и мотивирано, да не губиме за џабе поени..Посебно маливе тимови, и оние ретко кога се пласираат во ЛШ ќе се борат со петни жили за да направат изненадување, така да мислам дека не треба да се потценат..За Реал нема што да зборувам, последните неколку дуели излеговме како победници, така да не ја гледам пречката која би не спречила да го оствариме истиот подвиг..Така да очекувам максимално посветен фудбал на фудбалерите на Јувентус...
И имам едно прашање до фановите: Дали сакате повеќе Скудето или Јуве да ја освои Лигата на Шампионите (доколку би одбирале една, инаку и јас би сакал двете да ги освојат:winkЈас искрено би сакал повеќе Скудето, отколку ЛШ..Долговите мора да се наплаќаат...
Абе видовте како игра Зенит денес?
Треба од него да се плашите исто како и од Реал.
Ова го велам дека некој рекоа дека аутсајдери се.