Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RAIUNO TELETEKS , Amauri e rezerva
Mutu nema da igra za fiorentina

Sostavot 99% e toj. retko gresat tamu

Aj ako ima nekoj poveke informacii dali navistina Juve go angazirase IAGO od Barcelona stanuva zbor za golem talent ima 17 godini, sloboden igrac

и јас би сакал повеќе да го освоиме скудетото. затоа што ни ги земаа, затоа што не немаше во серија а, затоа што се вративме со крената глава, затоа што е време да се покаже кој е кој!
верувам дека јуве има шанси да оди до крај и во лш, но сепак мислам дека во европа има екипи кои повеќе ја сакаат таа титула и имаат шанси да ја освојат оваа сезона. како таква екипа би го издвоил Челзи. по мене тие се фаворити за сезонава во лш. но, и изненадување не е исклучено.
како и да е-во серија а мора да биде шампион јуве, а во лш ако биде јуве или челзи ќе бидам пресреќен!:vozbud:

2elqgdu.png

Според Газета... Го ставаат Брацо место Недвед, ијако е целосно подготвен за мечот... не знам јас ипак мислам дека Павел ќе игра.

Се согласувам во серија А јуве а во лига на шампиони или Челзи или Јуве... не се бунам кој и да освои ми одговара. Иначе и јас слушнав дека Недвед е 100 посто фит:toe:

Се согласувам во серија А јуве а во лига на шампиони или Челзи или Јуве... не се бунам кој и да освои ми одговара. Иначе и јас слушнав дека Недвед е 100 посто фит:toe:

NA DVA KU*A NE SE SEDI:pos2::pos2::pos2:

Од еден натпревар јас мислам дека нема да бидат многу јасни работите, поготово зошто имаме повредени играчи од првиот состав, а и некој од тие што играат беа повредени па нема да можат да го дадат својот максимум.. Киелини,Сисоко,Маркиони,Андраде се сигурно аут, за Каморанези нема ништо, ама по се изгледа и тој ќе паузира, така да тројца стандардни првотимци нема да бидат достапни на Раниери, најдобриот дефанзивец на Јуве нема да биде достапен..Недвед се подготви, но сигурно ќе биде заштедуван од Раниери така да очекувам одприлика само едно полувреме да настапи, така да очекувам Поулсен, Маркизо, Џовинко, Занети да настапат во првиот состав ако се вакви работите како што изгледа дека се..А за Зенит не го менав мислењето..Ова е Лига на Шампиони, и нема јаки слаби..Сите што се пласирале сигурно се добри, и играат добар фудбал чим се на ваков голем спектакл..Раниери е одличен стратег, и мислам дека ќе влечи мудри потези, и дека ќе искомбинира со распоредот на натпреварите, и ќе ја одбери најоптималната опција како да се настапува со еднаков жар и елан на двата најглавни фронта, Италија и Лигата на Шампионите..Јуве има многу квалитетна екипа (малку не ми се свиѓаат со дефанзивниот ред) и мислам дека има потенцијал, да во секој натпревар независно дали играме против Реал Мадрид или против Бате Боризов да влези подеднакво концентрирано и мотивирано, да не губиме за џабе поени..Посебно маливе тимови, и оние ретко кога се пласираат во ЛШ ќе се борат со петни жили за да направат изненадување, така да мислам дека не треба да се потценат..За Реал нема што да зборувам, последните неколку дуели излеговме како победници, така да не ја гледам пречката која би не спречила да го оствариме истиот подвиг..Така да очекувам максимално посветен фудбал на фудбалерите на Јувентус...
И имам едно прашање до фановите: Дали сакате повеќе Скудето или Јуве да ја освои Лигата на Шампионите (доколку би одбирале една, инаку и јас би сакал двете да ги освојат:wink:)Јас искрено би сакал повеќе Скудето, отколку ЛШ..Долговите мора да се наплаќаат...

Торпедо, а од каде ти е составот?И што е сега пак ова, Амаури го нема?:toe:
Jas bi go izbral Champions League.
A sto e do sostavot so Fiorentina, Del Piero i Trezeguet 100% ke bidat vo napadot. Toa go kaza i Ranieri. Poulsen i Marchisio ke igrat vo sredina na terenot, dokolku Camoranesi i Nedved ke igrat na krilnite pozicii.
Vo odbranata Legro i Mellberg, Grygera i Molinaro (koj e favorit pred De Ceglie). Vo golot e neprikosnoveniot Gigi Buffon.

Camoranesi ако игра ке биде супер ке неаме проблеми со средината само Молинаро највеке ме плаши:nesum:

Абе добар е озбилно на пријателскиве топ беше мн добро се паока=а на некои од нив. Мислам дека сезонава треба да добијат поголема минутажа и играчи како што се Гиовинко и Де Чиље и тоа обавезно ..... од нив мн се очекува

I'm As Good As Messi!

Juventus prodigy Sebastian Giovinco believes he is as good as Barcelona’s Lionel Messi and Atletico Madrid's Sergio Aguero. The little fantasista is widely regarded as one of the best young talents in Europe, and it seems that he agrees with all the media hype surrounding him.
Zver :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::salut:

не се показа којзнае колку ама добар е, и јас сакам во недела да го видам џовинко на дело.

ПС: ќе ти кажам нешто за потписот смени си ги боите стави го јуве бело, оти комбинација од црно и плаво ме потсеќа на едно големо срање(интер)

Абе видовте како игра Зенит денес?
Треба од него да се плашите исто како и од Реал.
Ова го велам дека некој рекоа дека аутсајдери се.

Од еден натпревар јас мислам дека нема да бидат многу јасни работите, поготово зошто имаме повредени играчи од првиот состав, а и некој од тие што играат беа повредени па нема да можат да го дадат својот максимум.. Киелини,Сисоко,Маркиони,Андраде се сигурно аут, за Каморанези нема ништо, ама по се изгледа и тој ќе паузира, така да тројца стандардни првотимци нема да бидат достапни на Раниери, најдобриот дефанзивец на Јуве нема да биде достапен..Недвед се подготви, но сигурно ќе биде заштедуван од Раниери така да очекувам одприлика само едно полувреме да настапи, така да очекувам Поулсен, Маркизо, Џовинко, Занети да настапат во првиот состав ако се вакви работите како што изгледа дека се..А за Зенит не го менав мислењето..Ова е Лига на Шампиони, и нема јаки слаби..Сите што се пласирале сигурно се добри, и играат добар фудбал чим се на ваков голем спектакл..Раниери е одличен стратег, и мислам дека ќе влечи мудри потези, и дека ќе искомбинира со распоредот на натпреварите, и ќе ја одбери најоптималната опција како да се настапува со еднаков жар и елан на двата најглавни фронта, Италија и Лигата на Шампионите..Јуве има многу квалитетна екипа (малку не ми се свиѓаат со дефанзивниот ред) и мислам дека има потенцијал, да во секој натпревар независно дали играме против Реал Мадрид или против Бате Боризов да влези подеднакво концентрирано и мотивирано, да не губиме за џабе поени..Посебно маливе тимови, и оние ретко кога се пласираат во ЛШ ќе се борат со петни жили за да направат изненадување, така да мислам дека не треба да се потценат..За Реал нема што да зборувам, последните неколку дуели излеговме како победници, така да не ја гледам пречката која би не спречила да го оствариме истиот подвиг..Така да очекувам максимално посветен фудбал на фудбалерите на Јувентус...
И имам едно прашање до фановите: Дали сакате повеќе Скудето или Јуве да ја освои Лигата на Шампионите (доколку би одбирале една, инаку и јас би сакал двете да ги освојат:wink:)Јас искрено би сакал повеќе Скудето, отколку ЛШ..Долговите мора да се наплаќаат...

Jas bi go posakal skudeto, mnogu pomilo ke bide od CH L

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom