Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Arshavin nema da ide nikogo, velejki deka ke ostane u Zenit za da igra protiv gigantite Juventus i Real Madrid u Liga na Sampioni!.--

Arshavin nema da ide nikogo, velejki deka ke ostane u Zenit za da igra protiv gigantite Juventus i Real Madrid u Liga na Sampioni!.--
Уф..Па ние му се уплашивме ете нозете ми се тресат..Ќе паднам од столицава..Ако се плашиме од муви ќе си носиме пипс:)Инаку,претежно тимови како Зенит, една година блеснуваат и другата се борат за опстанок..Има многу примери така..(Монако, Мидлзброу итн)...

ја мислам место григера и молинаро да играат зебина и де чеље,можеби они ќе бидат боље и Раниери ќе му текне дека не е само Молинаро у тим,слушам лошо играл,е па ако игра против Фиорентина и изигра пак лошо,тогаш нека се прости од прв тим,али ај може ќе изигра добро,имам доверба у него

зенит минатата сезона им се посреки како што му се посреки на порто да освои лш...
аршавин на ЕП имаше само добри денови...не верувам дека игра константно такви игри ако играше и од порано така ке беше забележан уште од порано од некој гигантски клуб а не сега на 26-7 години колку е таму...

зенит минатата сезона им се посреки како што му се посреки на порто да освои лш...
аршавин на ЕП имаше само добри денови...не верувам дека игра константно такви игри ако играше и од порано така ке беше забележан уште од порано од некој гигантски клуб а не сега на 26-7 години колку е таму...
I jas se slozam so tebe.

На мечов Манчестер У. - Зенит Аршавин седи на клупа, и коментаторот рече дека и во домашното првенство седел на клупа, и се очекувало да се финализира договорот со Тотенхем, и дека Зенит се имаат помирено дека Аршавин ќе си замини..

Колко за споредба само случајот со бербатов и тој седи на клупа во Тотемхем.

Буфон е срекен зошто им е дозволено на фановите да патуваат за Фиренца и да ги бодрат Бјанконерите и дека тоа им е дополнителна поддршка за победа.

Лаго, 18 годишниот играч на Барса е на чекор до Јуве како слободен играч. Клик. Одлична работа ќе завршиме ако го купиме дечково. Ѕвер е за беспари. Според Википедија веќе е наш, ќе биде презентиран деновиве :vozbud:

Ѕирнете го на ју Тјуб, ме мрзи да го барам.

Гледав неколку клипчиња и детево е голем талент..Мислам дека ќе биде супер бјанконеро, и се радувам што Јуве се интересираат за вакви таленти..Ете го со Бојан Кркич..

luge, ne treba da se potcenuva zenit gi gleam so manchester sea jako igraat eve na poluvreme i vodat 1-0

Што е работава бе со Зенит? Велите дека е слаб а води со Манчестер. За овој Погребњак имам слушнато дека бил многу јак. Појак и од Аршавин. Не играше на ЕП поради повреда.

Prvo Poluvreme: MANCHESTER UTD - ZENIT ST. PETERSBURG 0-1 Pogrebnyak 45 minuta
hmmm...

Само оптимизам и ништо да не ве плаши..Концентрирано, спокојно, мотивирано и смирено да се одигра мислам дека нема да се дозволи никаков кикс на Јувентус против Русиве..Гледам или ми се чини дека Манчестер го потцени Зенит првово полувреме и играа не многу мотивирано..Немојте да ве плашат, па ние сме Јуве не сме некој од триесет и трети ранг клуб...Форца бјанконери форца Јуве...Вива ла drughi!

kiko se soglasuvam so tebe, sepak tie nemaat podobar tim od juve i real vo grupata samo treba da se vnimava jaki se i ovie i mozat da ni napravat problemi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom