Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе, што се заплашиле толку од Аршавин, што да не само од Аршавин зависи се нема проблем еве без Аршавин и водат на Манчестер ама ништо страшно од Зенит обична екипа и мислам дека на Олимпико во торино не минуват лесно а таму незнам. :toe:

kiko se soglasuvam so tebe, sepak tie nemaat podobar tim od juve i real vo grupata samo treba da se vnimava jaki se i ovie i mozat da ni napravat problemi.
Кај нив мотивацијата е главното оружје..Играчки кадар немаат многу силен, ама се мотивирани..Ако влеземе и ние мотивирани(како првиот меч против Артмедиа) мислам дека ќе губат како грчка..Инаку кој и да е тим во ЛШ може на секого да му направи проблем..Така да верувам во овој состав на Јуве и мислам дека ќе ја поминеме групата без многу турбуленции..

Погребњак ја игра последната утакмица во дресот на зенит.Потпиша за Тотемхем за 17 милиони фунти.
Пазете го Дани Алвеш новиот во Зенит... ке прави проблеми во ЛШ осекам..видете само што има направи на одбрана на манчестар... :tapp::tapp:

Погребњак ја игра последната утакмица во дресот на зенит.Потпиша за Тотемхем за 17 милиони фунти.
Пазете го Дани Алвеш новиот во Зенит... ке прави проблеми во ЛШ осекам..видете само што има направи на одбрана на манчестар... :tapp::tapp:

Овие од одбранава од Манчестер бегаа од него и оп 2-0 :vozbud:

абе нема потреба да се грижиме за зенит...ок води против манчестер! ама, шо играше манчестер?? ништо. па и со влазрими да играа ќе изгубеа :pos2:

Зенит воопшто не е за потценување али Јуве си е Јуве идеме на прво место во групата ... па нека се борат Зенит и Реал за второ место

Сеуште сте сигурни дека Зенит е слаб сезонава?

Мадриѓаните ке паднат. Секоја година едвај поминуваат групи....али сезонава нема.

Ја убаво реков да не се потценуваат Зенит ете ги исплескаа Манчестер мотивирано или не НИКАКО да се потценат:pipi:

Ќе мора да те исправам погребњак не е тој што потпиша за тотенхем туку палвличенко, мислам дека погребњак го обнови договорот со зенит. ЗА утакмицата со манчестер стварно изиграа дечките и заслужено тепаа.

Абе што се сеќирате јас како што знам манчестер без роналдо е дупка и зато никад не сум го ценел како тим, екипа што се држи само до еден играч нема никакви шанси, не играа уопште компактно, а од зенит многу не се плашам пошо го гледав со рубин и загуби 4-1 а споредете ѓи играчите на рубин со нашиве па ќе видите колкава разлика во класа има.FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

jas mislam deka posle natprevarot so fiorentina pojke raboti ke bidat jasni vo vrska so juve. inace dobro e sto nedved ke bide 100 % spremen za vo nedela

eve go sostavot
Bufon
Grygera
legrottaglie
Mellberg
Molinaro
Camoranesi
Marchisio
Poulsen
Nedved
Delpiero
Trezeguet

Од еден натпревар јас мислам дека нема да бидат многу јасни работите, поготово зошто имаме повредени играчи од првиот состав, а и некој од тие што играат беа повредени па нема да можат да го дадат својот максимум.. Киелини,Сисоко,Маркиони,Андраде се сигурно аут, за Каморанези нема ништо, ама по се изгледа и тој ќе паузира, така да тројца стандардни првотимци нема да бидат достапни на Раниери, најдобриот дефанзивец на Јуве нема да биде достапен..Недвед се подготви, но сигурно ќе биде заштедуван од Раниери така да очекувам одприлика само едно полувреме да настапи, така да очекувам Поулсен, Маркизо, Џовинко, Занети да настапат во првиот состав ако се вакви работите како што изгледа дека се..А за Зенит не го менав мислењето..Ова е Лига на Шампиони, и нема јаки слаби..Сите што се пласирале сигурно се добри, и играат добар фудбал чим се на ваков голем спектакл..Раниери е одличен стратег, и мислам дека ќе влечи мудри потези, и дека ќе искомбинира со распоредот на натпреварите, и ќе ја одбери најоптималната опција како да се настапува со еднаков жар и елан на двата најглавни фронта, Италија и Лигата на Шампионите..Јуве има многу квалитетна екипа (малку не ми се свиѓаат со дефанзивниот ред) и мислам дека има потенцијал, да во секој натпревар независно дали играме против Реал Мадрид или против Бате Боризов да влези подеднакво концентрирано и мотивирано, да не губиме за џабе поени..Посебно маливе тимови, и оние ретко кога се пласираат во ЛШ ќе се борат со петни жили за да направат изненадување, така да мислам дека не треба да се потценат..За Реал нема што да зборувам, последните неколку дуели излеговме како победници, така да не ја гледам пречката која би не спречила да го оствариме истиот подвиг..Така да очекувам максимално посветен фудбал на фудбалерите на Јувентус...
И имам едно прашање до фановите: Дали сакате повеќе Скудето или Јуве да ја освои Лигата на Шампионите (доколку би одбирале една, инаку и јас би сакал двете да ги освојат:wink:)Јас искрено би сакал повеќе Скудето, отколку ЛШ..Долговите мора да се наплаќаат...
jas mislam deka posle natprevarot so fiorentina pojke raboti ke bidat jasni vo vrska so juve. inace dobro e sto nedved ke bide 100 % spremen za vo nedelа
Торпедо, а од каде ти е составот?И што е сега пак ова, Амаури го нема?:toe:

Kiko vo ligata na sampionite se parite ne vo seria A , i zatoa na sekoja ekipa prioritet e LS. mislam deka ke mozeme da se borime podednakvo i na dvata fronta

Kiko vo ligata na sampionite se parite ne vo seria A , i zatoa na sekoja ekipa prioritet e LS. mislam deka ke mozeme da se borime podednakvo i na dvata fronta
Торпедо, на Јуве секогаш му било помило Скудетото, а и на навивачите на Јуве(а и на повеќето Италијански екипи)..Постираше состав..Од кај ти е составот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom