Добро бе, што се заплашиле толку од Аршавин, што да не само од Аршавин зависи се нема проблем еве без Аршавин и водат на Манчестер ама ништо страшно од Зенит обична екипа и мислам дека на Олимпико во торино не минуват лесно а таму незнам. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај нив мотивацијата е главното оружје..Играчки кадар немаат многу силен, ама се мотивирани..Ако влеземе и ние мотивирани(како првиот меч против Артмедиа) мислам дека ќе губат како грчка..Инаку кој и да е тим во ЛШ може на секого да му направи проблем..Така да верувам во овој состав на Јуве и мислам дека ќе ја поминеме групата без многу турбуленции..kiko se soglasuvam so tebe, sepak tie nemaat podobar tim od juve i real vo grupata samo treba da se vnimava jaki se i ovie i mozat da ni napravat problemi.
Погребњак ја игра последната утакмица во дресот на зенит.Потпиша за Тотемхем за 17 милиони фунти.
Пазете го Дани Алвеш новиот во Зенит... ке прави проблеми во ЛШ осекам..видете само што има направи на одбрана на манчестар...![]()
Погребњак ја игра последната утакмица во дресот на зенит.Потпиша за Тотемхем за 17 милиони фунти.
Пазете го Дани Алвеш новиот во Зенит... ке прави проблеми во ЛШ осекам..видете само што има направи на одбрана на манчестар...![]()
Торпедо, а од каде ти е составот?И што е сега пак ова, Амаури го нема?jas mislam deka posle natprevarot so fiorentina pojke raboti ke bidat jasni vo vrska so juve. inace dobro e sto nedved ke bide 100 % spremen za vo nedelа
Торпедо, на Јуве секогаш му било помило Скудетото, а и на навивачите на Јуве(а и на повеќето Италијански екипи)..Постираше состав..Од кај ти е составот?Kiko vo ligata na sampionite se parite ne vo seria A , i zatoa na sekoja ekipa prioritet e LS. mislam deka ke mozeme da se borime podednakvo i na dvata fronta