Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ич да не се секираме мислам дека колку сто ние мислиме дека тие мозат да не зезнажт да ни ги пореметат сметките тие дупло или тродуполо повеке се пласат така да идеме далје.....:toe:

Епа менез отиде у рома ајде сега само фали да додје аквилани у јуве те цекаме аквилани :vozbud::vozbud::vozbud:

лесна група шо се секирате само битка ке водате против реал за 1 место

Амаури во русија кога ке даде гол ке праи како Дрогба ладно ми е, ладно ми е :pos2::pos2:
се зезам, со полн збор ВЕРУВАМ дека Јуве оди понатаму не дај боже нешто да се случи а и мислам дека треба да се притисне кон ЛШ да станеме Шампиони нема фаворити веќе, сите екипи се исти топка е шознам јас се надевам до Финале дека ке стигнеме, а тоа Бате Борисав нека се чува да не прими повеќе од 20 гола во групата :pos2: за Зенит што го правите толку јак во Русија е 10то место :tapp:, оти тепал во УЕАФА и сега и во ЛШ да не сакат да бидат први,
Во Јуве веруваме и мислам дека мора да се тргне за пласман за во финалето.
лесна група шо се секирате само битка ке водате против реал за 1 место
Така е, не треба да се радуваме на 2ро место или да си викат уф извадивме пласман за во осмина финале, мислам дека стварно после 2 години време е Јуве да блесне во ЛШ.:helou:

Амаури во русија кога ке даде гол ке праи како Дрогба ладно ми е, ладно ми е :pos2::pos2:
се зезам, со полн збор ВЕРУВАМ дека Јуве оди понатаму не дај боже нешто да се случи а и мислам дека треба да се притисне кон ЛШ да станеме Шампиони нема фаворити веќе, сите екипи се исти топка е шознам јас се надевам до Финале дека ке стигнеме, а тоа Бате Борисав нека се чува да не прими повеќе од 20 гола во групата :pos2: за Зенит што го правите толку јак во Русија е 10то место :tapp:, оти тепал во УЕАФА и сега и во ЛШ да не сакат да бидат први,
Во Јуве веруваме и мислам дека мора да се тргне за пласман за во финалето.

Така е, не треба да се радуваме на 2ро место или да си викат уф извадивме пласман за во осмина финале, мислам дека стварно после 2 години време е Јуве да блесне во ЛШ.:helou:

a pak koj se real se zamisluvet imame zdezdi i mozeme da pobedime sekogo ma ne ide toa taka real ima napraveno mn greski so toa so gi ima kupeno site dzvezdi i chelsea isto taka i barsa koja do pred dve tri godini bese strav i trepet vo spanija i niz evropa a predhodnite dve sezoni voopsto ne napravi neso poveke a pak najgolemata greka za toa ja ima milan koj lani bese vo katastrofalna forma i mislam ako go zedoja roni ne znaci deka kje se sampioni se znae koj e najtrofeen klub vo italy juventus se razbira juventus posle kakvi problemi se vrati vo naj elitnoto drustvo pa zosto da ne bide i sampion i vo edna od predhodnite strani vo eden od postovite procitav deka site se mozni kandidati za osvojuvajne toa e tocno taka no mislam deka odamna ne se imame raduvano na evro scenata zosto da ne bide ovaa sezona za vrajkane na onaj juve koj go pametime od predhodnite sezoni koga bese sampion na italy ajde narode ne treba da ne plasi eden real ni zenit a pak da ne prajme muabet za bate borisov hahhahah forza juve ti si edinstveniot sampion za mene aham da so mi tekna inter dominira da ama do koga me cudi poso juve vaka taka si go pojacuva timon a mislam deka inter veke ja ima napraeno kako i gore spomenatite klubovi inter dominira vo predhodnite dve tri sezoni od koja edna ja dobi po administrativen pat vo koj selektorot na england fabio kapelo i nas bifsi trener namerno svedocel protiv juventus poso odma posle toa zamina za madrid vo real da ne vie malce cudno toa znaci kade se parite tamu e i on ccc kakva ne zahvalnost od negova strana i se cudam posle od kade go imaat nakleveteno juventus i samo na juventus go pratija vtora liga kade so trebese da zaminat i lazio i fiorentina i milan i regina a ne samo juve ama dodusa mu vrati gospod i na milan sezonata 2006\2007 ja zapocna so -8 boda a nie so -17 kolku so se sekavam a potoa ni namalija zasto za da si go pokrijat liceto zso se spekulira deka kje mu se vratat odzemenite tituli na juve ako se vratat toa bi znacelo 29 tituli i uste edna 30 i kje go stignime i tolku golemiot real koj ima tolku samo ako se pokazi istragata ispravna cao kapelo cao kompanija so nego so rabotele na slucajot :salut:
a znae nekoj so se desi so tiago ostanuva ili ne ?

JUVENTUS, Intrigue Tiago-Appiah
29.08.2008 07.47 by Redazione TMW read 243
Source: Corriere dello Sport
Tiago doesn't have accepted to Monaco transfer. If the Portuguese midfielder say yes, would let start Appiah return. Meanwhile the former of Udinese, Parma and Brescia give his own availability to the Spanish of Racing Santander.

Tiago ne prifati transfer vo Monaco. Ako portugalecot dade potvrden odgovor togas Appiah bi mozel da se vrati vo Juventus. Vo meguvreme poranesniot igrac na drn drn drn izjavi deka bi mozel da napravi transfer vo spanskiot Racing Santander.

Во добра група сме,мислам дека нема да има проблеми за во 2 коло.Зенит не е тоа што беше,бате борисов немаат цук за во ЛШ,реал ни се редовни пациенти и со нив ке биде доста интересно.
Само да не се повреди некој играч па да ја заебаме на цело.

Забалета во ман.сити наместо во Јуве?

Link

Изгледа Забалета замина во Манчестер Сити според 24 фудбал..Ќе видиме дали е вистина тоа или е во доменот на шпекулација..Негов избор,според овие сакал да игра во Премиер Лигата..Наместо да игра во ЛШ да се докаже тој замина во Манчестер Сити..Ама како и да е негов избор...

Многу ни е лош распоредот. а инаше групата не е кујзне што.Имаме 6 бода од Бате Б. и ке треба зенит да го тепаме и готово.

Читам дека Зидан ќе навивал за Реал Мадрид во дуелот за Јувентус, иако играл и во двата тима..И мисли дека Реал оваа година ќе ја освои титулата во ЛШ..

Абе зидан нека си мисли што си сака само да не се разочара кога ќе изгуби реал од јуве, зенит мислам дека треба лесно да го победиме а за бате немам зборови, само малце распоредот ни е заебан, многу утакмици има ќе мора да се доведува уште некое засилување пошо имаме многу повредени FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Секој има право на свое мислење ама ке сфати дека згрешил Зидан во тоа кој што ке освои не го оспорувам фактот дека Реал има мн добар тим ама лига на шампиони мало морген сепак тие не се добро уиграни им треба време можеби следната година ако не купуваат играчи и да се уиграат иначе оваа се наши брате :vozbud:

Абе зидан нека си мисли што си сака само да не се разочара кога ќе изгуби реал од јуве, зенит мислам дека треба лесно да го победиме а за бате немам зборови, само малце распоредот ни е заебан, многу утакмици има ќе мора да се доведува уште некое засилување пошо имаме многу повредени FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

e aj kazi koi se tie, mnogu povrdenei, kielini samo i andrade, drugo se e ok,baska kielini posnal da trenira po malce.

e aj kazi koi se tie, mnogu povrdenei, kielini samo i andrade, drugo se e ok,baska kielini posnal da trenira po malce.
Sissoko, Camoranessi овие имаат мали повреди, ама по се изгледа дека нема да играат против Фиорентина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom