Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas mislam deka ni treba eden eliten defanzivec i bi bile top mislam so sredinata sme ok Imame i levo i desno i centralni ocekuvam dobra sezona FORZA JUVENTUS

Jas mislam deka ni treba eden eliten defanzivec i bi bile top mislam so sredinata sme ok Imame i levo i desno i centralni ocekuvam dobra sezona FORZA JUVENTUS
Брат ни требаат уште два дефанзивци... Само не знам што чекаат овие од Јуве... Треба јас да му кажам дека треба да се купат дефанзивци... Ако мисли Раниери дека со Молинаро ке игра лига на шампиони се заебал и тоа гнасно... Роналдо, Меси, Џо Кол... Мислам сите овие играат на иста стрна со Молинаро... Молинаро за овие да ги чува и тоа било кој од овие тројца нема ни половина квалитет... Мора да се бара некој салам дефанзивец централен, и еден бек на местото до Молинаро...:helou:

De Ceglie go vratija koj e ogromen talent igra lev bek ama mislam deka mu treba poveke od iskustvo a za Molinaro mozam da kazam dobar e samo za trcanje za nisto drugo, Chielini eden Melberg dva,Zebina moze i toj da igre centralno tuka e i Legrotaglie po desnata strana e dobro mislam pa i centralnata ke vidime, Ranieri kaza deka ne mu trebat poveke zasiluvanja

Eve proveriv, znaci od 8:30 pm i ke se prenesuva vo zivo na juve channel! Ako ima nekoj link od kanalot ili od bilo koj drug sto ke go prenesuva natprevarot togas neka go spodeli so nas...

prijatelskive natprevari na juve , ekskluzivno samo na juve channel, sto ne e besplaten normalno...:) taka da rezultat samo ke gledas... za klipcevo so poulsen... so da vi kazam ja seushte mislam deka ke bide vtor materaci u italija i deka ke tepa se zivo , a italija ne e spanija ili germanija, taka da ke pie crveni kartoni ko lud i site ke go mrzat...:) ne za dzabe tifozite na juve go precekaa so transparent " gubre " na koj sto mu napishale... i uste nesto, neznam dali procitavte deka go spremale kasano za od idnata sezona???? koj e toj genij sto mu teknalo na kasano... ahhhhhh....:violent1: ajde taka...

Еј мечот со пјаченца знае ли некој кај ке го дават на интернет ..: ?????

Еј мечот со пјаченца знае ли некој кај ке го дават на интернет ..: ?????

Eve proveriv, znaci od 8:30 pm i ke se prenesuva vo zivo na juve channel! Ako ima nekoj link od kanalot ili od bilo koj drug sto ke go prenesuva natprevarot togas neka go spodeli so nas...
Не треба ништо друго..Да ја свртиш страната, да видиш дали некој има напишано нешто, а не само да прашаш.Прво прочитај дали го има одговорот, ако го нема слободно прашај, да не се врти во круг разговорот!

Го нема пиратот да го питаме дали е најдел некој стреаминг за утакмицава..ама секако ке видиме какви биле головите ако ги има :)

Го нема пиратот да го питаме дали е најдел некој стреаминг за утакмицава..ама секако ке видиме какви биле головите ако ги има :)
Ќе побарам јас ако најдам ќе добиете информација..Инаку сега почнува натпреварот, така да очекувам победа на Јуве, и пред се добра усогласена играА еве ви добра страна за голови на Јувентус http://www.justin.tv/juventus_tv

едит.- Стрим , не можам да најдам никако..
Изјавија дека натпреварот ќе одел директно само преку Јувентус Каналот а тој е со пари!:toe:

Фледав секаде на нет не можам да најдам директен пренос од Јувентус-Пјаченца ...
кажете вие ако знаете да ја гледиме на нет. .

Piacenza - Juventus 1-0 ? Точно ли е или ???? ме лажат ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom