Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку што можев да гледам на еден никаков stream, се се случуваше во прво полувреме кога играше Тиаго (и Амаури)

хајлајтов е само од прво полувреме.

Со Тиаго и имаше тек на нападите, во второ беше неорганизирано, не се сеќавам дека имаше некој шут на гол, ама ајде, пријателска, нови лица и така... нека се навежбаат уште малку.

Во секој случај фали уште еден дефанзивец, Ивановиќе добра опција...здравје

Со Каморанези, Тиаго, и Џовинко ќе биде многу поразлично...

Изјавено од Раниери>>
Ranieri: «The result is the least important thing»

«Our opponents made us run around a lot and that's what we wanted the most. They were at their second day of training so they were less tired than us. No one ever likes losing, but at this stage of the season the result really is the least important thing. In any case we tried to score and we went close several times. I don't think anyone got injured, apart from Tiago who was hit hard on the ankle».
We worked well here again this year, the cool weather helped us. The lads were really committed and that's important. The next step will be welcoming the internationals and Poulsen and gradually taking them up to the same level as the others».
Резултатот е најмалку важен!
„Нашите конкуренти не правеа да трчаме многу и тоа е ние што го сакавме најмногу.Тие беа два дена на тренинг, и тие беа многу поодморени и посвежи од нас.Никој не сака да изгуби, но овој период на годината, резултатот не е битен толку.Во секој случај ние се трудевме да постигнеме гол, и неколку пати бевме блиску.Јас мислам дека никој не доби повреда, независно од тоа што Тиаго доби силен удар по глуждот..
Ние добро сработивме оваа година, убавото време ни помогна. Момчињата беа вистинско здружени и тоа е најважното.Следен чекор ќе биде да му посакаме добредојде на Интернационалците и Поулсен и и малку по малку да го изедначиме на исто ниво со другите..“

Neka mu ja misli Juve,kako ke najde lek za Pato-Ronaldinho-Kaka, ke bide mnogu tesko

Neka mu ja misli Juve,kako ke najde lek za Pato-Ronaldinho-Kaka, ke bide mnogu tesko
Па тројкава што ја напомена е доста агресивна... А да напомениме тука е и Интер... Мансини, Виера, еве ако го земат Кварезма... Би требало да се преземи нешто... Ако не е сигурна дефанзивата во средниот ред нека се донеси Сена... Тој би можел да игра и како ЦД... Снажен е, кондиционо спремен... Е сега малку со годините е преоблем... 32 години се веке да не речам многу... Али сепак мислам дека ке има уште 2-3 трансфери во Јуве до крајов на преодниов рок...:helou:

Sredinata e dobra i napadot, a aj da kazam deka i fali vistinski kreativec od tipot na Kaka,Ronaldinho, Diego,VDV.....a i sekako eden stolb vo odbranata nesto kako Ramos

Sredinata e dobra i napadot, a aj da kazam deka i fali vistinski kreativec od tipot na Kaka,Ronaldinho, Diego,VDV.....a i sekako eden stolb vo odbranata nesto kako Ramos
За нападот не успорувам... Подобар и не можи да биди... Средниот ред мислам дека мора креативец а сега за сега јас сум фан за Хамшиќ од Наполи... Го имам гледано дечково и стварно е машина... Заедно со Џовинко ке бидат голем адут и тандем на Јуве... А за одбранава ке се задоволам со Марчена и Инановиќ... Марчена го гледав на европското и ми се допадна неговата игра... Исто нека биди и Прањич на местото од едниов од овие двајца... Мора да се појача одбраната... И тоа под Хитно...:helou:

abe vazi ramos...hehehe ke banknotira juve ako go zeme...:) a za ovie " trojcava opasni " so gi navedovte , ne si praite bajram na umot, kaka bese na opracija ( ovaa sezona ne ke bide stariot !!!! ) , ronaldinjo mu pomina zenitot toj e veke izduvan balon, pa so italancive koa ke pocnat tamu nekoi od kievo, atalanta i ostali bullshit klubovi da go rogaat nekoi amateri ne me cudi da pomine kao ronaldo u milan..:) u sekoj slucaj nema da se iznaigra veruvajte... a za pato neam los zbor... u sekoj slucaj i lani i inter i milan gi imaa gore dole istite sostavi pa ne izgubivme ni edna od niv... a sea sme i pojaki taka da ne mu se sekirajte... kielini ke gi izese za dorucek i ibra i pato, neka vi tekne samo na juve - inter u prvenstvo lani so mu se deshavashe na ibra, ne mrdna od kielini, bukvalno go stopi... rabotata e so juve i ovaa sezona kako i lani mislam deka ke gubi od bullshit klubovi poeni a so roma inter i milan ne gubi u nikoj slucaj... ete taka... :)

Ne sakaaah da kazam nesto kako Ramos a ne licno Ramos mada ne bi bil los i on :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

abe vazi ramos...hehehe ke banknotira juve ako go zeme...:) a za ovie " trojcava opasni " so gi navedovte , ne si praite bajram na umot, kaka bese na opracija ( ovaa sezona ne ke bide stariot !!!! ) , ronaldinjo mu pomina zenitot toj e veke izduvan balon, pa so italancive koa ke pocnat tamu nekoi od kievo, atalanta i ostali bullshit klubovi da go rogaat nekoi amateri ne me cudi da pomine kao ronaldo u milan..:) u sekoj slucaj nema da se iznaigra veruvajte... a za pato neam los zbor... u sekoj slucaj i lani i inter i milan gi imaa gore dole istite sostavi pa ne izgubivme ni edna od niv... a sea sme i pojaki taka da ne mu se sekirajte... kielini ke gi izese za dorucek i ibra i pato, neka vi tekne samo na juve - inter u prvenstvo lani so mu se deshavashe na ibra, ne mrdna od kielini, bukvalno go stopi... rabotata e so juve i ovaa sezona kako i lani mislam deka ke gubi od bullshit klubovi poeni a so roma inter i milan ne gubi u nikoj slucaj... ete taka... :)
Ама брат сепак сите се класа играчи... Сите можат за 2-3 утакмици да влезат во супер форма... Тоа ме плаши мене... А ицкава нека не траска зелени:pos2::pos2: ние не можиме Ивановиќ да го купиме, не Рамос... Јуве ни на сон нема да дај појке од 30 милиони за Рамос... А Рамос вреди далеку повеќе од 30 милиони... Па така да треба да гледаме по едноставни решенија за одбранава... А да се надоврзам за ова со Киелини... Лани Килеини изигра Феноменално... Беше столб на одбранат и само тој ја изигра со полн ефект цела сезона(зборувам за одбранава) другите имаа тешки падови... А со ова што добро се појачуваат екипиве ос Серија А Јуве не треба да си го дозволи... Заебете со Рамос мислете на реланоста:pos2::pos2:

Колку што ќе си замини Дел Пиеро од Јуве, Занети од Интер, толку ќе си замине и Рамос од Реал..Рамос е иднината на Реал, и е дефинитивно најдобар играч на неговата позиција..
Инаку читам дека Манчестер Јунајтед, Арсенал , Ливерпул будно ја следат ситуацијата со Џовинко..Попусто губат време, бидејќи Џовинко ќе биде новиот Дел Пиеро на Јувентус...

Vie site me razberaaate po greska ccccc :tapp::tapp::tapp: abe kako so kazah juve da zema dobri kreativci kako kaka,ronaldinho kazah da se zema i igrac kako ramos u taj stil mi bese greska me razberaate ramos ne si ode od real ni pa ke si ode a nikoj ne kaza da se zema ramos greska me razberaate

Иванковик Ке биде добро засилување ако дојде посебно у одбраната.А как шо викате оти тиаго почнал убаво да игре,раниери е задоволен да се надеваме оти флева у старата форма и нема да ни треба креативец во средниот ред.

Ivanovic so ima 5 utakmici veke cela sezona li so igraja za rezervite na celzi, treba ni igrac koj e u forma i koj e standarden

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom