Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да точно е дека Јуве загубил со 1-0 од Пјаченца... Али сепак мислам дека играл со 2 ако не и 3 состав... Јбг:toe:

Да да точно е дека Јуве загубил со 1-0 од Пјаченца... Али сепак мислам дека играл со 2 ако не и 3 состав... Јбг:toe:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus First Half:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Belardi; Zebina, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro; Marchionni, Zanetti, Tiago, Nedved; Amauri, Trezeguet
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus Second Half: [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Nocchi; Zebina (Grygera), Legrottaglie, Ariaudo, Molinaro; Esposito, Zanetti, Ekdal, Rossi; Amauri (Castiglia), Pasquato

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Among the highlights for Juve fans were teenage Swedish midfielder Albin Ekdal and Zdenek Grygera's seasonal debut.- Za Juve najmnogu inpresionirale Ekdal i Grygera.Ranieri napravil 6 izmeni, a trenerot na Piacenza 10. 'Udarnoto duo vo napadot Amauri - Trezeguet ne imresionirase'.
btw: 1 Gol na Trezeguet bil ponisten poradi navoden offsajd...A Mr.Ranieri povtorno neka smeta deka shopping-ot e zavrsen!!
[/FONT]

Не бил најслаб составот... во почетниот состав играле Зебина, Тиаго, Занети, Мелберг, Молинаро, Амаури... после во второ полувреме влегле деца и останале само они и Григера ко што разбрав. Али супер изиграле... особено Тиаго, Молинаро и Занети. И Амаури бил добар. Не се замарам со резултатот, тоа е само пријателски меч... служи само за проверување на способностите на тимот и загревање за престојната сезона, не се замараат премногу играчите...

Луѓе чуствувам дека годинава во Јуве ке настапува младинава, а нешто ме тераше да мислам дека Екдал ке биди камен оваа год... Не знам зошто... Мислам дека затоа што дечкото е мн млад а и е добро граден... Не го имам гледано до сега никогаш, а се надевам дека на првиот негов меч во Јуве оваа сезона во Серија А да импресијонира... Еве и Тиаго се враќа во игра малку по малку и мислам дека средниот ред не си подобрува... Мислам дека треба да се земи Хамшиќ од Наполи... Млад но искусен играч... Ајде ова беше само мал тренинг за да се уигруваат некој акции и замислени пасови... Па има време до почетоков на сезонава и до завршувањето на преодниот рок... Мслам дека ке има уште некој трансфет... Сепак мене ме праши одбранава... Не ни е ич стабилна... :helou:

Мислев дека Екдал ќе оди некаде на позајмица ама изгледа се лажев. Најверојатно ќе го гледаме почесто на теренот. Некои работи кои ги забележав се дека не играја МАркизио, Џовинко и ДеЧеље. Не знам дали се наприпреми со репрезентацијата за олимпијадата или Раниери незнај шо прај.

Мислев дека Екдал ќе оди некаде на позајмица ама изгледа се лажев. Најверојатно ќе го гледаме почесто на теренот. Некои работи кои ги забележав се дека не играја МАркизио, Џовинко и ДеЧеље. Не знам дали се наприпреми со репрезентацијата за олимпијадата или Раниери незнај шо прај.
Баш како што си мислиш... Тие се на припреми за Италијанската репрезентација кој ке игра на Олимпијадава... Затоа не се и во составот на Јуве сега за сега... А јас имам вреба во Екдал, бидеќи го кажуваа како замена за Ибракадабра... Бил еден од нај големите таленти во Шведска...:helou:

ДА можеби е голем талент ама не заборавај дека има 18 години. Шо значи дека неможиш многу да се потпираш на него. За тешките утакмици требаат искусни играчи.

ДА можеби е голем талент ама не заборавај дека има 18 години. Шо значи дека неможиш многу да се потпираш на него. За тешките утакмици требаат искусни играчи.
Добро брат... За тоа со годините си во право... Сепак не можиме да го ставаме како носач на екипата, бидеќи е доста млад и со мало искуство во јаки првнества... Сепак годините ке си го напрват своето, и мислам дека ке прерасни во класа играч, кој за сега и за него и за нас е само сон:pos2:... Сепак Јуве има млади играчи, на кои за 2-3 години ке се оформува тимот...:helou:

Ej ne zaboravajte deka sepak e prijatelska neli, ama ipak i ima nesto ipak Piacenza e a za nas igrale igraci kako Zebina,Tiago,Amauri,marchioni.....itn znaci treba da se preispita Ranieri sto i kako pred da zapocne sezonata a ne treba i das se sudi na nekoj igraci posle 1-2 meca veruvam vo mladinata na Juve redno e da pokazat deka znaat da gi cenat svite talenti, a ne da gi frlat

29минута гол на Симон од Пјаченца, во 30 минута поништен голот на Трезеге поради наводен офсајд..Kaко и да е, Раниери бил презадоволен од играта на Тиаго (и тоа видливо), кога излегол во 46 минута Тиаго, Раниери го гушел постојано, видно среќен и насмеан,а и Тиаго ептен добро се покажал...Јас мислам дека ако го гледаме оној Тиаго со неговите игри што ги прикажуваше во Лион мислам дека ќе имаме доста солиден среден ред:)Форца Бјанконери!

Veruvam i jas vo nego dosta dobar igrac e nema so, da se nadevame na vrakanje na negovata stara forma

Најрпијатно изненадување сезонава што доаѓа ќе ни приредат Тиаго, Џовинко, Поуслен и Мелберг слушајте ми зборов. Исто така од Амаури очекувам над 20 гола да даде се на се...

Падна и првиот пораз. :) Ако де ништо лошо.. ама мора да купат добри дефанзивци...овие не ми факат око нешто..

Најрпијатно изненадување сезонава што доаѓа ќе ни приредат Тиаго, Џовинко, Поуслен и Мелберг слушајте ми зборов. Исто така од Амаури очекувам над 20 гола да даде се на се...

Се согласувам со тебе.. Ама тука се делпиеро буфон и компанија..

За нив се знае, тоа веќе не се изненадувања, затоа не ни ги спомнав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom