Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да точно е дека Јуве загубил со 1-0 од Пјаченца... Али сепак мислам дека играл со 2 ако не и 3 состав... Јбг![]()
Баш како што си мислиш... Тие се на припреми за Италијанската репрезентација кој ке игра на Олимпијадава... Затоа не се и во составот на Јуве сега за сега... А јас имам вреба во Екдал, бидеќи го кажуваа како замена за Ибракадабра... Бил еден од нај големите таленти во Шведска...:helou:Мислев дека Екдал ќе оди некаде на позајмица ама изгледа се лажев. Најверојатно ќе го гледаме почесто на теренот. Некои работи кои ги забележав се дека не играја МАркизио, Џовинко и ДеЧеље. Не знам дали се наприпреми со репрезентацијата за олимпијадата или Раниери незнај шо прај.
Добро брат... За тоа со годините си во право... Сепак не можиме да го ставаме како носач на екипата, бидеќи е доста млад и со мало искуство во јаки првнества... Сепак годините ке си го напрват своето, и мислам дека ке прерасни во класа играч, кој за сега и за него и за нас е само сон:pos2:... Сепак Јуве има млади играчи, на кои за 2-3 години ке се оформува тимот...:helou:ДА можеби е голем талент ама не заборавај дека има 18 години. Шо значи дека неможиш многу да се потпираш на него. За тешките утакмици требаат искусни играчи.
Најрпијатно изненадување сезонава што доаѓа ќе ни приредат Тиаго, Џовинко, Поуслен и Мелберг слушајте ми зборов. Исто така од Амаури очекувам над 20 гола да даде се на се...