Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako i da e 3 boda otidioa u Juve pa ti placi kolku sakas..U LS ne se mesti a Real redovno go pieshe od Juve
Ne se sekiraj Juve pak ke bidnat sampioni..
Ќе ве видиме вас што ќе напраете сезонава покрај Барса.:svirka:Ај да видиме. И тоа чудо да го видам Јуве оваа година да биде шампион. Да си ми овде близу би се кладел со тебе по 1000 ден. ако сакаш дека нема да бида лампиони...ууупс шампиони.

ama pak mislam deka dobro ispadna. U odbrana bevme sranje, Andrade e fizicki igrac ja nema taa prefinetost ko Canavaro na primer i mu fali dobar partner da go nadopolni, a Criscito ne znam shto mu stana, Zebina...mislam Zebina, dovolno kazano. Chiellini mozese i podobro, Foggia go motase kako saka cela utakmica i da ne bese golot ke bese podprosecen nastap.
ocigledno najjakoto oruzje i nesto sto ke e glavna odlika na Juve godinava. Malku shansi od neinventivnata sredina no mnogu golovi. Odlicna realizacija i polusansi shto i sami si gi stvaraa, odnoso si gi stvarase Del Piero koj pocesto bese vo sredinata da sobere topka odkolku napred da ceka asistencija. Kako ja utna samo taa koga go lobna golmanot ne znam, no barem se zapisa u listata posle.
ko inekcija adrenalin da im zbracaa i ocekuva uste poveke od nego.го извадивте г'зот у последен минут, без никаква игра однесовте три бода за торино. Но тоа е тоа сеа и вие и мие(рома) имамо по шест бода а за 2 кола доаѓате на олимпико за да ви покажеме дека е рано за да земата титула во серија а, оти лани бевте во серија б.
Може да ми кажете со кого игра наредно коло јувентус?
Ќе ве видиме вас што ќе напраете сезонава покрај Барса.:svirka:
Он топик: Буфон, Киелини и Каморанези ЗВЕРОВИ! А не знам зашто Раниери не го става Тиаго туку Занети, али тоа е тоа. А и овој Кришито не ми изглеаше мн. стабилен, боље Бумсонг да играше. toeto