Фан Клуб: Јунајтед оф Манчестер

• Креатор на темата Креатор на темата UnitedWeStand
  • Време на започнување Време на започнување
Дај пушти линкче или слика да ја видиме моменталната табела :):)

Еве тука.

Првото место води директно во 6-та лига, а од второто до петтото место играат плеј-оф. Се уште не се знае, некои тимови имаат одиграно 22 натпревари, некои 28, ама мислам дека Јунајтед има шанси да заврши барем 5-то место. :)

FT FCUM 4-2 Chasetown. Goals from Cottrell (45), Norton (66, 77), Wolfenden (87) and Perrow (44 pen), Jevons (84)

8мо место.. :)

утре во три дома со Burscough играат би требало лесна победеа.
пс. појма немам кој се овие Burscough ама имам чуство дека дома ќе победат со 3:1

На гости ги победија 2:0, не би требало да имаат проблеми на Гиг Лејн. :)

Се планира изградба на сопствен стадион. :)

утре во три дома со Burscough играат би требало лесна победеа.
пс. појма немам кој се овие Burscough ама имам чуство дека дома ќе победат со 3:1

United of Manchester 3 - 1 Burscough
Aite-Ouakrim 53 m. - Cass 84 m.
Wright 76 m.
Roca 89 m.
WTF!?!?
Честито победа се надевам другата сезона ќе ги заменат овие моментално што играат со Манчестер и следната година овие да играат со Манчестер

ахахаха погодив да не се фалам ама екперт сум :)
честито победа

Барем на еден Јунајтед му оди како што треба. :)

После победата што ја погоди Интерашов (:)), Јунајтед забележа уште 2 победи, и двете на гости, со што влегоа во низа од 5 победи. 2:1 против Стоксбриџ во сабота, 4:1 против Нантвич (или слично) денеска, т.е. вчера. Се наоѓаат на 6-то место со огромни шанси за плеј-оф. :)

Следната ви е со Mickleover Sports меѓу последните се би требало победа со 2-1

Да, слаби се овие, а и дома игра Јунајтед. Не верувам дека ќе имаат проблеми, а исто така и на натпреварот после овој треба да имаат лесна задача, пак играат дома. :)

Одлична можност за две врзани победи...
...Најава за добра серија , со која ќе може да се напредува и до 4 место на табелата :) Добро е!

Наредните 2 како што кажав ги играат дома, а веќе имаат 5 победи по ред, па речиси сум сигурен дека серијава ќе ја зголемат на 7, а се надевам и дека ќе продолжат, имаат квалитет. И првото место не е недостижно, 42 натпревари се играат, ама не треба да си дозволат кикс до крајот, барем не многу. :)

Иако не сум за Манчестер Јунајтед како што глеам има членови некои од фан клуб на Манчестер сепак од одамна знам за клубов односно прв пат се запознав коа еден другар од фан клуб Ман Утд ми покажа клипче од тимчиштево како тепа некои многу појаки од нив и тоа мислам дека 3-2 на крај...не ме земајте за збор можда и вие се сеќавате...ќе се вклучам повеќе во фан клубов иако матичен ми е фан клуб Јуве...така да позз до сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom