Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сфаќам дека судијава тренира авторитет, ама у секој универзум ова мора да е втор жут. Директно спречена контра.
Коментаторов ме заеба, рече дека имал жут.Нема жолт тој играч.
Али па баш дека нема требаше полесна да е одлуката за картон.
Имал сепак жут, и по твитер и на нет у live scores го има. Затоа и толкав притисок на судијата имаше.Нема жолт тој играч.
Али па баш дека нема требаше полесна да е одлуката за картон.
Имаше жолт не верувам дека вака ќе се расправаа со судијата да немаше.
Не искина денеска копилето. Пенал не досуди, црвен не досуди, а свирна фаул во напад за минимален контакт кога го поништи голот. Ептен сме оштетени денеска.
Инаку не знам што очекувате од Инзаги коа микитаријан и гаљардини беа прва постава. Овоа им беше шанса нив, на кореа исто, да се истакнат, сами си ги прокоцкуваат шансите. Го видовте Аслани како отскокна од просекот у среден ред денеска. За 10 минути се осети дека е на терен момакот и имаше супер удар на гол.
Дај бе нека направат некад некаков притисок нашиве, не е можно вакво судење да имаме години наназад. Види у два меча што ни прават, 2 чисти непризнаени голови и еден чист пенал, едното не кошташе против Монца 2 бода, а другово можеше и денес 2 бода да не кошта.
Околу играва тоа е, без скоро цел среден ред и ова е премија. Нека жнеат бодови само, има уште многу да се игра на 3 фронта.
Па и Инзаги мељаше со Лацио, за кур ми е да ги мењаме ваквите мељачи, исти курац се сите.
Иначе ова со судиите секоја година е исто, секоја година има по некоја грешка и највеќе што може да добиеме е Х судија веќе да не ги суди утакмиците на Интер, или Х судија следниот викенд да суди у 3та лига и толку. Инзаги ќе мрчи на пост меч интервјуа, Марота истотака може да каже збор два и да се жали у федерација и толку.
Утре пак ќе ги свиркаат овие контакти како за голот на Лаутаро, пак ќе се најде некоја будала што ќе свирне фаул пред време како против Монца и Милан со Специја, пак некој Вар-овец ќе вика напуцана е оваа игра со рака дај им корнер и толку.