Ska Maniac
Бараба
Барселона се сиротиња па освен промашен трансфер друго немаат што да понудат.Чекајте... зошто воопшто е потребно да се трампа Брозо со било кого?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барселона се сиротиња па освен промашен трансфер друго немаат што да понудат.Чекајте... зошто воопшто е потребно да се трампа Брозо со било кого?
Можеби желба на играчот?Чекајте... зошто воопшто е потребно да се трампа Брозо со било кого?
Не мора да му се исполни.Можеби желба на играчот?
Глуп трансфер е understatement. Оваа трампа би била полоша од онаа кога го трампавме Пирло за Џулиалминпјетро, затоа што Пирло беше талент, а Брозо е машина која има уште неколку години фудбал на високо ниво.Броз имал 30 години, се повредувал многу бла бла, живи глупости. Глуп трансфер, не дека не ни требаат мускули у средина како Кеси ама трансферов е за нигде со оглед на тоа што ни финансиски нема нешто да осетиме. Глава за глава е трампата ко што пишуваат новинариве.
Да си замине како Шкринијар беспари или да игра без мотив, не знам што е полошо.Не мора да му се исполни.
Да не го местиме Брозовиќ као виновник моментално. Не знаеме дали и има вистина у ова, а и да има на крај краева, и да се деси трампава, ќе се најдат некои оправдувања, плус нема лошо да поминеме кога све ќе се земе во предвид.
Има еден плав дечко, војник, капитен, што е на граница да не остави на цедило, да се цедиме како урда, како што никој никогаш не не поебал.
Е тука нит оправдувања ќе најдеме, ниту пак адекватна замена, ниту било што со што ќе се оправда ваквиот потег.
Ова е ствар што посебно ме нервира месецов, ми е гајле за трампиве да ви кажам искрено.
Абе Кеси нема лошо да ни дојде, добар играч е, помлад од Брозовиќ.Проблемот е секако трампа со неадекватен играч и намалување на квалитет во средината. После ваква трампа можно е и играчи како Барела, Бастони да размислуваат за промена.
Тонали.Ако ина некој број брзо, нека ѕвони кај калабрија да донесе од бурекот за сите. Фала поздрав