Фан Клуб: Интер

Чекајте... зошто воопшто е потребно да се трампа Брозо со било кого?
Барселона се сиротиња па освен промашен трансфер друго немаат што да понудат.

Не е желба на играчот него Интер глуми лудило, изигра Хакан 5 утакмици на таа позиција и готово ајде го имаме новиот Бускетс таму. Плус Аслани кој е помлад и може да одговори на позицијата, иако сезонава е тешка резерва и уопште не добива шанси.

Броз имал 30 години, се повредувал многу бла бла, живи глупости. Глуп трансфер, не дека не ни требаат мускули у средина како Кеси ама трансферов е за нигде со оглед на тоа што ни финансиски нема нешто да осетиме. Глава за глава е трампата ко што пишуваат новинариве.

Броз имал 30 години, се повредувал многу бла бла, живи глупости. Глуп трансфер, не дека не ни требаат мускули у средина како Кеси ама трансферов е за нигде со оглед на тоа што ни финансиски нема нешто да осетиме. Глава за глава е трампата ко што пишуваат новинариве.
Глуп трансфер е understatement. Оваа трампа би била полоша од онаа кога го трампавме Пирло за Џулиалминпјетро, затоа што Пирло беше талент, а Брозо е машина која има уште неколку години фудбал на високо ниво.

За годините, се сеќавате пред неколку години кога велевме дека Модриќ е стар за Интер?

Не мора да му се исполни.
Да си замине како Шкринијар беспари или да игра без мотив, не знам што е полошо.
Edit: Гледам дека до пензионирање има кај нас договор.

Онака само лупам дека е можеби негова желба.

Јас си мислам дека е повеќе желба на играчот.
Да, он има уште некоја година во нозете ама ако сака да направи трансфер во Барса сега му е шансата.
Ние може ги исфрливме од ЛШ и моментално делуваме постабилни ама Барса е поамбициозна а ние две сезони назадуваме само. Згора на ова имаме и 6-7 играчи на кои им истекува договорот за 6 месеци и досега никој не обновил, што значи кратењето на плати продолжува.
Не ми делува нормално некој од Аусилио и Марота да инсистира на ваква трампа. Сигурен сум свесни се и двајцата за разликата во квалитет од едниот до другиот ама изгледа Кеси е максимумот што можат да го извлечат а да не потрошат денар за промена. Идеално би било трампа Брозо за Депај ако веќе решиле да го даваат, да успеат да го дадат Кореа макар и во Фиорентина за 10-15 милиони и да се купи некој нов во средина. На пример оној Лопез или Фратези од Сасуоло ако веќе Брозо решил да не игра за Интер затоа што пред и после светско некако како таква ми делува работава. Уствари идеално би било Кеси за Гаљардини ама тоа во други времиња.
Ако се оствари трампава и Брозо одма е ставен на располагање за Барса, дефинитивно негова желба било и се чувал за евентуален трансфер периодов.

Последно уредено:
Да не го местиме Брозовиќ као виновник моментално. Не знаеме дали и има вистина у ова, а и да има на крај краева, и да се деси трампава, ќе се најдат некои оправдувања, плус нема лошо да поминеме кога све ќе се земе во предвид.

Има еден плав дечко, војник, капитен, што е на граница да не остави на цедило, да се цедиме како урда, како што никој никогаш не не поебал.
Е тука нит оправдувања ќе најдеме, ниту пак адекватна замена, ниту било што со што ќе се оправда ваквиот потег.

Ова е ствар што посебно ме нервира месецов, ми е гајле за трампиве да ви кажам искрено.

Да не го местиме Брозовиќ као виновник моментално. Не знаеме дали и има вистина у ова, а и да има на крај краева, и да се деси трампава, ќе се најдат некои оправдувања, плус нема лошо да поминеме кога све ќе се земе во предвид.

Има еден плав дечко, војник, капитен, што е на граница да не остави на цедило, да се цедиме како урда, како што никој никогаш не не поебал.
Е тука нит оправдувања ќе најдеме, ниту пак адекватна замена, ниту било што со што ќе се оправда ваквиот потег.

Ова е ствар што посебно ме нервира месецов, ми е гајле за трампиве да ви кажам искрено.

Не не, апсолутно не е виновен Брозовиќ и да сака промена. Долго време е кај нас, направи многу за тимов, нема зашто да е виновен што би барал трансфер во друг тим кога знаеме кои ни се сопственици. Сигурен сум имал многу понуди последниве неколку сезони и сега едноставно дошло времето за да му кажеме чао (секако во случај да се оствари зашто многу пати комбинации со играчи на Барса и Интер не се оствариле). Секој сака подобра плата а он и те како ја заслужува.
Он е веќе со статус легенда во клубот и мислам ниту еден фан нема да му се налути ако он сака промена. Проблемот е секако трампа со неадекватен играч и намалување на квалитет во средината. После ваква трампа можно е и играчи како Барела, Бастони да размислуваат за промена.

Проблемот е секако трампа со неадекватен играч и намалување на квалитет во средината. После ваква трампа можно е и играчи како Барела, Бастони да размислуваат за промена.
Абе Кеси нема лошо да ни дојде, добар играч е, помлад од Брозовиќ.
Ете да речеме на позицијата на Броз ќе остане да игра Чалханоглу, Аслани ќе остане у ротација и место мртвиот Миктаријан ќе ти игра Кеси.
Тоа не е лошо.

Апсолутно не сум за трампава пошто Броз е многу боље играч од Хакан на таа позиција, плус турчинот мене повеќе ми се свиѓа кога има послободна улога, кога напаѓа како Барела што напаѓа а не вака лимитиран на центар.

Ова се тие муабети што викам дека ќе најдеме оправдување за трампата.

Барела и Бастони нема вечно да го толерираат Интер со оваа мртва неактивност и нестабилен трансфер пазар и све што се дешава со клубов.

Не верувам дека се ултра глупи во Интер.
Дури и да веруваат дека Чалханоглу ќе покрие со Аслани за да се заврши трампата ќе бараат 50М сигурно како доплата. Кој мењава мерцедес за фиќо не заебавајте. Му се погоди една сезона изигра над просекот негов лани, еве го у барса не може да допре ни до клупата. Ликот да вредеше ќе го бараа и други клубови.
Не берете гајле, нема ништо од ова да се деси.

Едит: еве Марота ги одби шпекулациите

Последно уредено:
Многу сме боље од Милан полувремево, ако ја поебат и оваа утакмица како што знаат ондак слободно нека се распуштат.

Чалханоглу изгледа дефинитивно сака да се отараси од Брозовиќ. :D Ја господари срединава сега за сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom