Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свиркај си на средина на табела со паласиовците.Прегледај го приврзокот 349266
Со Нагасаки и Џонатан како крилести бекови, Скелото како крило и Рики новиот Кака како плејмејкер.
Камо да имавме во тимот еден Паласио или Пандев од најбољи дани место Кореи и Еспозитовци.
И да, секако дека ќе се купеше друг прв напаѓач а не Кореа доколку заминеше Лаутаро.
Едит: никој не го барал Лаутаро, само си правиме филмови, да дадеше некој (Барса) 100м за него, ќе леташе со првиот авион.
Да беше Лаутаро во тој тим, муабетот ќе беше свиркај си со лаутаровци на средина на табела, али океј вадење од контекст.Свиркај си на средина на табела со паласиовците.
Па што сакаш да кажеш со статистиката од 2 сезони каде Паласио беше прв и главен напаѓач?Да беше Лаутаро во тој тим, муабетот ќе беше свиркај си со лаутаровци на средина на табела, али океј вадење од контекст.
Важи, ко што се купија Халанд или Левандовски како замена за прв напаѓач.Прегледај го приврзокот 349266
Со Нагасаки и Џонатан како крилести бекови, Скелото како крило и Рики новиот Кака како плејмејкер.
Камо да имавме во тимот еден Паласио или Пандев од најбољи дани место Кореи и Еспозитовци.
И да, секако дека ќе се купеше друг прв напаѓач а не Кореа доколку заминеше Лаутаро.
Едит: никој не го барал Лаутаро, само си правиме филмови, да дадеше некој (Барса) 100м за него, ќе леташе со првиот авион.
Значи се контраш со апсолутно никој затоа што никаде не е ни начната таа тема, туку која позиција е поприоритетна и полесно/попрактично да се замени во ситуацијата во која се најде Интер. И секако бламот дека Кореа ќе го заменел Лаутаро ќе стои и ќе биде спомнуван. Муабетов што би пишувале ако Кореа се погодел ко трансфер не ти држи вода, затоа едноставно квалитетот на играчот е тој и освен флоп друго и не може да биде.Јас дискутирам за тоа дали Лаутаро е тоа што сакате да го прикажете. А овај муабет се отвора после негова добра утакмица, еднаш месечно. Па уште пишал Телфорд дека Влахович незнаел шанса сам да си створи, оти овај нашиов по 10 шанси на утакмица сам ствара и ги решава утакмиците.
Не стварно, да не не ги гледате вие утакмициве на Интер бе? Да ве чита некој ќе си мисли дека од гол в гол влегува со топката овај. Кои шанси жити се, грев ме фаќа кога ќе го видам во контра. Класика подзастанува и чека да подаде некаде, од немоќ. Макс што може да направи е да изсценира фаул, со вентилатор ала Нејмар пад. Знае тој дека слободниве ни се половина пенал, па затоа реагира така
Во врска со тоа од твојот пост @Чекич
Значи тоа што си замина Лукаку има огромно влијание во тој муабетот Хакими вс Лаутаро.
Доколку се продадеше Лаутаро ќе имаш еден играч (нов) + Лукаку (лидер). Е сеа се продаде Лукаку и нормално е вториот играч во шпицот да извади подобри бројки. Од каде знаеш дека ако останеше Лукаку и да се заменеше Лаутаро со некој од 50 милиони да речеме, немаше да бидеме подобри? Што би било кога би било со 3 непознати е муабетов.
Тоа што флопнал Кореа и што си се карал ти со некого дека ќе врие и ќе е појак од Лаутаро не е моја работа, јас се контрашам со овие што ми го прават Андреј Шевченко. Јас да се прашував ќе го продадев Лукаку пред Хакими и Лаутаро, затоа што бев сигурен дека претешко е да изваде такви бројки под Инзаги. Преголем флоп е Кореа, па затоа го тепаме овај муабет сеа.
Не може вашата претпоставка дека немало да земеме никој да ја земеме за точна, а на Ацо да ја земеме за погрешна пошто никој од нас не работи во Интер.Па што сакаш да кажеш со статистиката од 2 сезони каде Паласио беше прв и главен напаѓач?
Точно дека боље он или Пандев место Кореа ама не и место Лаутаро.
Сме си праеле филмови дека никој не го барал иако агентот негов 5 пати има изјавено дека одбиле богата понуда.
Иначе ќе се купеше односно земеше на фри Белоти ако си отидеше Лаутаро, исто ко Лукаку што го заменивме со Џеко.
Тоа Влаховиќ маховиќ само си фантазира Ацо кој патем не престанува да тоне у оспорувањето на Лаутаро.
Упорен и упорен дека некој го прави Лаутаро Марадона, ваљда така сака да додаде на тежина на глупостите што ги збори на памет и со сила што сака да се праи паметен и да го донесе на ниво на Матиа Дестро.
Сезонава давал голови против Специи не знам што, доби статистика дека и неговиот супер јак Влаховиќ истото го праи, па се префрли дека он бар знаел сам да си ствара шанси додека Лаутаро не знаел да дрибла.... И што муабет тука да му праи човек.
Се бламирате за Лаутаро, затоа ви реков дека за вас само Паласио и 9то место на табела пошто очигледно не знаете да цените квалитет.
Важи дека Лаутаро е Халанд.Важи, ко што се купија Халанд или Левандовски како замена за прв напаѓач.
Не е, далеку од тоа. Ама еве хипотетички да го шитневме лани, кого ќе земевме за напаѓач? Веројатно грблето Белоти пошо он беше достапен или ќе треснеа 50 за куртонот Скамака и ќе свиткаа џам. Друг асален ДОСТАПЕН напаѓач немаше и ќе се давевме у мизерија. Замисли напад Џеко на 100 години, Кореа лиглето и Белоти грбавиот, ќе дадевме 12 гола цела сезона. 100 пати е кажано, Лаутаро е играч во два правци, нешто што у модерен фудбал е реткост за напаѓач. Иди кажи му на Мбапе да брка пресинг, или на Нејмар и врати се и кажи ми одговор.Важи дека Лаутаро е Халанд.
Не е, далеку од тоа. Ама еве хипотетички да го шитневме лани, кого ќе земевме за напаѓач? Веројатно грблето Белоти пошо он беше достапен или ќе треснеа 50 за куртонот Скамака и ќе свиткаа џам. Друг асален ДОСТАПЕН напаѓач немаше и ќе се давевме у мизерија. Замисли напад Џеко на 100 години, Кореа лиглето и Белоти грбавиот, ќе дадевме 12 гола цела сезона. 100 пати е кажано, Лаутаро е играч во два правци, нешто што у модерен фудбал е реткост за напаѓач. Иди кажи му на Мбапе да брка пресинг, или на Нејмар и врати се и кажи ми одговор.100 милиони не вреди, далеку од тоа, ама на денешен пазар речиси да нема нормална сума за било кој играч, сите се преценети. Млад е, јак е, не треба да го продаваме воопшто во ситуација кога не можеме да си дозволиме адекватна замена.
Се слагам, само вие/ние претпоставуваме дека нашиве ќе ги фукнеле тие пари на Скамака за 50-60, што може ќе се случело, а мене поверојатно ми е дека ќе иделе како што пиша Ватрен, на некој достапен за 0 или Белфодил и ќе не тешеле дека е rising star и свесно ќе прокоцкале една година за добар кеш. Од друга страна, ко тим без пари и во криза, треба да бараме нови таленти за 10-15м, продаваме дека немаме пари, не треба да очекуваме да замениме ист квалитет на играчи.Не е, далеку од тоа. Ама еве хипотетички да го шитневме лани, кого ќе земевме за напаѓач? Веројатно грблето Белоти пошо он беше достапен или ќе треснеа 50 за куртонот Скамака и ќе свиткаа џам. Друг асален ДОСТАПЕН напаѓач немаше и ќе се давевме у мизерија. Замисли напад Џеко на 100 години, Кореа лиглето и Белоти грбавиот, ќе дадевме 12 гола цела сезона. 100 пати е кажано, Лаутаро е играч во два правци, нешто што у модерен фудбал е реткост за напаѓач. Иди кажи му на Мбапе да брка пресинг, или на Нејмар и врати се и кажи ми одговор.100 милиони не вреди, далеку од тоа, ама на денешен пазар речиси да нема нормална сума за било кој играч, сите се преценети. Млад е, јак е, не треба да го продаваме воопшто во ситуација кога не можеме да си дозволиме адекватна замена.
Важи дека Белоти, Скамака, Тучо и останати пробисвети со кои не поврзуваа се Лаутаро. Не ти е ова десен бек па достојно да го замениш со лимитиран буџет.Важи дека Лаутаро е Халанд.