Фан Клуб: Интер

Потоа и другото го дислоцирав на работа и од тогаш уште најмалку три пати бев во слична ситуација и сигурен сум дека е многу поболно од крампон во цеваница ама не сум се ваљаљ вака.
Да, и мене еднаш ме згази шлепер па не се ваљав како Барела. Споредбиве ти се... :D Сите фудбалери драматизираат ако гледаш така, па рецимо и ако се работи за потешка повреда нема потреба да се ваљаш по терен, ништо дополнително нема да ти донесе тоа. Ова над Барела боли многу, и тоа боли онака на педерски начин, да се нервираш од што те боли.

Не знам зошто го праиме муабетов искрено, би се убил сместа а и тебе одма после тоа, иако нели не е физички изводливо.

би се убил сместа а и тебе одма после тоа, иако нели не е физички изводливо.

Гледав еден филм, изводливо е. Ама ај, за тоа во други прилики. Поздрав и убав ден. :LOL:

Види го овој СК-92, добро е уште што е жив.

Aпокалипса му се десило. Све искршил у себе.
На промена на време сигурно вибрира од болки. :D

Стек кошаркарот, експерт за удар со копачка у цеваница.

Види го овој СК-92, добро е уште што е жив.

Aпокалипса му се десило. Све искршил у себе.
На промена на време сигурно вибрира од болки. :D

Стек кошаркарот, експерт за удар со копачка у цеваница.

Од семејно наследство само тоа, болести. Мајка ми е реуматичар. :D
Сеуште не е дијагностицирана кај мене, ама веројатноста за тоа е многу голема.

Иначе еве го спасот за да не вибрираш ко предница на комбајн при промена на време :

1663180378528.png

Ачерби од ОК замена стана стартер. Не ја гледав со Плзен, ама мислам дека не му е местото у први 11, колку сака нека е лош Де Фрај.
Инзаги почнуе на живци да ми иде у последно време, како да сака да си оди типов.
Удинезе кога игра дома со Интер или другите од топ 4 кругот играат како да им е последна секогаш, многу тешко до 3 бода денеска, дај боже да ме демантираат.

Па немаме трет стартен стопер, моментално на исто ниво се Де Фрај, Ачерби и Дамброзио. Што да прави Инзаги освен да пробува да најде формација у која бар ќе изгледа одбранава културно.

Педерски од Удинезе, само они играат со топката, судијава шо глеа, до коа ќе ги бркаме по терен? Ако фанеме топка ќе видат они!

Педерски од Удинезе, само они играат со топката, судијава шо глеа, до коа ќе ги бркаме по терен? Ако фанеме топка ќе видат они!
Не играат само они,ете Бастони игра балет веќе пола саат.
Сеа па коа ќе влезе гаља па па па...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Дај нека ги извади и Барела и Брозович и онака не играме со топка, бар бод да сочуваме.
Не се од корист у играва.

Се исплаши од втори жолти картони и ги извади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom