Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У пакет со Ковачич.Lukaku za bez pari nazad vo INTER.
Не го ословувај со мојата титула.Барабо една невоспитана!
Враќањето на Лукаку ќе се случи во светот на бајките...да не се лажиме дека гигант како Челзи ќе пропадни...ова не е Македонија...ќе го шитнат на некој излапан старец и ќе си функционираат нормално после тоа.
Туку нека гледаат нашите да го победат утре Торино бидејќи ќе му ебам све по список...осеќам мрсулот Мартинез пак ќе има "чоук" утакмица и ќе промаши минимум 3 шанси
Напрај место за господинот Џорџино жоржињо џоргињо како и да го викаат. Може да му ја грее клупата на господин Брозо. Ќе му даваме шанси во купот!Лукаку, Ковачиќ, Маунт, Рис Џејмс, Чилвел и господине Тијаго Силва повелете во овој прекрасен Интер.
Па нели слаб е ЧиУвеУ според тебе?Лукаку, Ковачиќ, Маунт, Рис Џејмс, Чилвел и господине Тијаго Силва повелете во овој прекрасен Интер.
Moже да, таман да ротира со Брозовиќ.Напрај место за господинот Џорџино жоржињо џоргињо како и да го викаат. Може да му ја грее клупата на господин Брозо. Ќе му даваме шанси во купот!
За измена на Госенс баба, топ ќе му биде.Па нели слаб е ЧиУвеУ според тебе?
Kolku e seriozna povredata?Без Брозович утре против животињите Торино. Ма да не знам што се секирам, тука е Весино и Гаљо.
Неќна рекоа дека он тренира индивидуално, а дека денеска ќе тренира со екипата и ќе игра утре.Kolku e seriozna povredata?
Kolku e seriozna povredata?
Чим оди добар е.
Се лечи ова со масажа со сол и сапуница, тегнење на прсти, малце облоги од кромид, борова вода, ќе гази шише пуно вода, тениско топче и ќе се опраи.