Фан Клуб: Интер

Не сте озбилни за Ханда. Види факинг стракоша што брани. Нашиов, се молиме да не шутнат у гол.

Мислам дека денес завршува сезоната за прво место, нека се фокусираат за Лш.

Овој Бремер у џеб ги става напаѓачиве. Ако можат да го соберат и да игра место Де Фрај, ќе може тимов комотно да игра со висока дефанзивна линија.

Спал... овај Инзаги, нека ја врти оваа како знае. Веќе е среќен што не губат со два нула.
Весино аут, комплетно неупотреблив играч.

Купот е увек тука, има искуство мистерот во тоа натпреварување.

Просек тренер, наметнува лузерски менталитет во екипата.

Веќе сите тренери го прочитаа инзаги, само прави им јак пресинг длабоко во нивниот 16ник и тоа е тоа.

Заслужено си губиме , можеше и 2-0 со пеналов што не им го досудија. Не ја разбирам логикава со Ранокија кој не доби еден дуел против Белоти и поготово со Весино кој одамна се има скарано со фудбалот. Видал и Дамбро покрај добрата партии со Ливерпул се на клупа.

Тешко со ваков нестабилен контуитет до титула

Весино у прв тим место Броз е поголема мистерија од многу други долгогодишни мистерии што ги има у светов.

Не може топка да изнесеме, стај го одма Видал место него да му ебам се. И Џанго и Госенс место Ужас и Дармијан и преку кур. Нема шанса да ја вртиме бе што кур си фантазирам да погинам дабогда.

Тек срга со Ди Марко ќе ја оправиме.

Тиква гадна босанска.

Примаме гол од мртва игра, 6 шанси не можеме да реализираме. Ди марко шутира директ у голман, џеко не може да погоди гол од 2 метри. Ко Вардар Охрид да ги глеам ебате. Филип Петковски после цела вечер штракање sizzling hot е шевченко за нашиве.

Инзаги, ја еба цела сезона се да му изебам.

Не можам да верувам како ја изменаџира утакимацава Инзаги, за кој курац играме со тројца бекови кога бркаме резултат. Утакмицава 100 посто ја усра он.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom