Фан Клуб: Интер

Гуската е повреден до крај на Февруари така да нема да биде тука за Ливерпул (ако потпише за Интер).

Јас се молам само да не се глупираат со Сенси и Сампдорија, се тешам дека не го стави против Венеција ради лошиот терен и страв од повреда.

Ти останува да се молиш да се повреди на медицинските утре, па да ни го вратат. :D

Останува опцијата Ранокија да игра понапред, така малце понапред од Џеко на пример. Нек забија Фрог!

Не сериозно мора да имаат некој план за полусезоната...сигурно не се сериозни да ги планираат Видал,Гаљардини и Весино за замени?

Тешка повреда имал овој бееее :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Да да, ампутација на едната нога, не знам како ќе заигра кај нас али тоа е што е.

Дај бе брат намали со песимизмов, ложа има сјебано не му е ништо.

Ја има обновено изглеа, бил 2 месеци у аут и сега е уште толку со последната повреда. Негде март се очекува да се врати.

Мислам дека имаме еден од најдобрите медицински тимови во италија, ќе го оправат .. ова му е прв пат у кариера да е толку долго у аут. (Не ме цитирајте за Сенси и Кореа)

Малце е жално за Грозниот. Дечкото игра во најдобра форма у неговата кариера и криво ми е ако си иде, од друга страна ако се потпише Госенс ќе се гушат еден со друг.

Уште ако го зедоја за 22-25 милиони како што се шпекулира, тогаш свака му част! Лани минимум 40 кошташе.

Малце е жално за Грозниот. Дечкото игра во најдобра форма у неговата кариера и криво ми е ако си иде, од друга страна ако се потпише Госенс ќе се гушат еден со друг.
Никој не му е крив што бара 6М за продужување договор. Госенс е договорен за 2.5М со бонуси до макс 3М. Да се согласи Перишич на 3М никој не би имал ништо против мислам.

Доволно му беше на Перишиќ. Реално повеќе од ова не можеме да очекуваме од него. Некако лимитиран е за таа позиција. Во одбрана е супер и трча ептен многу ама центаршутевите не секогаш му се сјајни, дриблингот му е предвидлив а и е доста непрецизен. Мислам дека Госенс ќе задоволи баш со финишот и асистенциите. Свака част за Перо за тоа колку паметно игра и каков борец е. Какви се пасови со глава имал, јас немам видено ниту еден играч толку добро да реагира во одбрана со глава према голман.
Имаше Перо и солидна кариера. Повеќе од солидна.
СП финале, тројна круна со Баерн. Освои со Интер. Ако освојат и сезонава, на коњ е.
А и не ми изгледа на играч кој би прифатил да биде замена за Госенс.

Од нигде никаде Госенс договарање, 2.5 милиони плата, 22 милиони обавезен откуп.
Ни трага ни шпекулација да испадне дека имало преговори.
Кој знае може ќе изненадат со везњак.
Госенс лево, десно Дензел, брм брм по страните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom