Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.122
Поени од реакции
10.034
Гуската е повреден до крај на Февруари така да нема да биде тука за Ливерпул (ако потпише за Интер).

Јас се молам само да не се глупираат со Сенси и Сампдорија, се тешам дека не го стави против Венеција ради лошиот терен и страв од повреда.
Ти останува да се молиш да се повреди на медицинските утре, па да ни го вратат. :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Останува опцијата Ранокија да игра понапред, така малце понапред од Џеко на пример. Нек забија Фрог!

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не сериозно мора да имаат некој план за полусезоната...сигурно не се сериозни да ги планираат Видал,Гаљардини и Весино за замени?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.703
Поени од реакции
115.435
Тешка повреда имал овој бееее :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Да да, ампутација на едната нога, не знам како ќе заигра кај нас али тоа е што е.

Дај бе брат намали со песимизмов, ложа има сјебано не му е ништо.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Ја има обновено изглеа, бил 2 месеци у аут и сега е уште толку со последната повреда. Негде март се очекува да се врати.

Мислам дека имаме еден од најдобрите медицински тимови во италија, ќе го оправат .. ова му е прв пат у кариера да е толку долго у аут. (Не ме цитирајте за Сенси и Кореа)

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Малце е жално за Грозниот. Дечкото игра во најдобра форма у неговата кариера и криво ми е ако си иде, од друга страна ако се потпише Госенс ќе се гушат еден со друг.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Уште ако го зедоја за 22-25 милиони како што се шпекулира, тогаш свака му част! Лани минимум 40 кошташе.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.122
Поени од реакции
10.034
Малце е жално за Грозниот. Дечкото игра во најдобра форма у неговата кариера и криво ми е ако си иде, од друга страна ако се потпише Госенс ќе се гушат еден со друг.
Никој не му е крив што бара 6М за продужување договор. Госенс е договорен за 2.5М со бонуси до макс 3М. Да се согласи Перишич на 3М никој не би имал ништо против мислам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.917
Поени од реакции
23.640
Доволно му беше на Перишиќ. Реално повеќе од ова не можеме да очекуваме од него. Некако лимитиран е за таа позиција. Во одбрана е супер и трча ептен многу ама центаршутевите не секогаш му се сјајни, дриблингот му е предвидлив а и е доста непрецизен. Мислам дека Госенс ќе задоволи баш со финишот и асистенциите. Свака част за Перо за тоа колку паметно игра и каков борец е. Какви се пасови со глава имал, јас немам видено ниту еден играч толку добро да реагира во одбрана со глава према голман.
Имаше Перо и солидна кариера. Повеќе од солидна.
СП финале, тројна круна со Баерн. Освои со Интер. Ако освојат и сезонава, на коњ е.
А и не ми изгледа на играч кој би прифатил да биде замена за Госенс.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Од нигде никаде Госенс договарање, 2.5 милиони плата, 22 милиони обавезен откуп.
Ни трага ни шпекулација да испадне дека имало преговори.
Кој знае може ќе изненадат со везњак.
Госенс лево, десно Дензел, брм брм по страните.

Kajgana Shop

На врв Bottom