Фан Клуб: Интер

Јас, дури не го средат тоа кршот што го викаме одбрана, би се воздржал од секакви коментари за пласирање понатаму, тепање Реал 6-0 и слично.

Не мора да го победат Реал.....ете му ги Менхенгладбах и Шахтјор(кој го победија 5-0 пред некој месец)....ако не успеат нив да ги победат нека се убијат

Јас, дури не го средат тоа кршот што го викаме одбрана, би се воздржал од секакви коментари за пласирање понатаму, тепање Реал 6-0 и слично.
Сакаш да го замениш Џони или што е работава?

Далберт на позајмица у Рен. Раџа у Каљари скоро готово.

Ќе ги зееме Дармијан и Маркос Алонсо и тоа ќе биде тоа од меркатото.

Може и Перишиќ да си отиде иако до сега ниеден клуб не покажал сериозен интерес, имаше некои муабети за у Германија. Не глеам место за него у тимов.

Бидете сериозни, во боза група паднавте. Најслабиот Реал во последните 20 години, и две телетабис екипи. Не се заебавам, ако Интер не ја помине оваа група Конте треба на лице место да добие отказ.

Ио Соно паничи, Џони се курчи.

Којзнае што се дешава моментално во универзумов.

Не се курчам туку реалниот квалитет на екипата е таа...само да не не затепаат повреди....со Хакими и Видал оваа година ќе не кренат ниво погоре....за ЛШ реално нема шо да бараме ама добро е да одиме понатаму за да соберат некоја пара и да го намалат минусот со немањето публика....ама во Италија мора 38-0-0 да бидат..

Далберт на позајмица у Рен. Раџа у Каљари скоро готово.

Ќе ги зееме Дармијан и Маркос Алонсо и тоа ќе биде тоа од меркатото.

Може и Перишиќ да си отиде иако до сега ниеден клуб не покажал сериозен интерес, имаше некои муабети за у Германија. Не глеам место за него у тимов.

Ништо чудно Интер да го задржи Перишиќ.
Оваа сезона е потребен широк состав како никогаш до сега.
Значи едвај е второ коло одиграно, а е први октомври. Ќе има многу често среда недела среда. Причина плус е короната и мора да иаме и вакви кои не се уклапаат у тим во случај да се позитивни некои првотимци на корона па да не мораме да играме со грблиња од Примавера.
Да не збориме што оваа Примавера речиси и да нема некој кок би бил материјал за први 11 како што беше Еспозито. Скоро се дадоа на позајмица.
И додека сме на таа тема многу чуден потег да го дадеме Лазаро, а при тоа да го купуваме Дармиан.

Ништо чудно Интер да го задржи Перишиќ.
Оваа сезона е потребен широк состав како никогаш до сега.
Значи едвај е второ коло одиграно, а е први октомври. Ќе има многу често среда недела среда. Причина плус е короната и мора да иаме и вакви кои не се уклапаат у тим во случај да се позитивни некои првотимци на корона па да не мораме да играме со грблиња од Примавера.
Да не збориме што оваа Примавера речиси и да нема некој кок би бил материјал за први 11 како што беше Еспозито. Скоро се дадоа на позајмица.
И додека сме на таа тема многу чуден потег да го дадеме Лазаро, а при тоа да го купуваме Дармиан.
Taj Lazaro vrska nema, dva dobri natprevari nema odigrano kako sto treba. I lanskata polusezona vo Njukasl mnogu slabo igra, a i toa sto go pustaa nisto ne pokaza.
Te go sega na pozajmica vo Borusija Menhengladbah, pa ke pratime kako kje igra, mozebi povekje mu lezi bundesligata kade sto inase ok nastapi vo Herta.

Дармиан на перманентен трансфер доаѓа, 2.5мил евра оштета на Манчестер и 4ри годишен договор со плата од над 2мил евра по сезона, па нормални ли сте? :)
Не мора да ми враќате со вакви примери во Рома, пошо знам дека ги има и веќе знам дека и они се ненормални :)

Дармиан на перманентен трансфер доаѓа, 2.5мил евра оштета на Манчестер и 4ри годишен договор со плата од над 2мил евра по сезона, па нормални ли сте? :)
Не мора да ми враќате со вакви примери во Рома, пошо знам дека ги има и веќе знам дека и они се ненормални :)
Кратко и јасно, не сме. Тотално несфатлив трансфер.

Кратко и јасно, не сме. Тотално несфатлив трансфер.
Не не, ние сме помрднати. Пелегрини, Спинаѕола и сега пак на потег.

Juventus could sign Milan striker Lorenzo Colombo (18) in a swap deal for Gianluca Frabotta, the deal would generate €10m plusvalenza for both clubs.

конечно асолно дете извадија и то бек шо можи да учи тие plusvalenza ми прат.

Бог знај колку пари перат..

Дармиан како јагода на шлагот ќе му дојде на прекрасниов преоден рок.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom