Фан Клуб: Интер

И на крај се остана позади затворени врати, нит знаеме што бил проблемот ни како го решија ни што се договорија ни па која е трансфер политиката... Останува да читаме разни смешни шпекулации и да видиме како ќе се одвива трансфер пазарот.

За мене се освен титула ќе биде неуспех и Конте ќе нема на што да се вади, сам нека си ги пакува куферите без никаква оштета.
Sigurno toa deka ako dojde toj moment Konte kje saka bez osteta da si odi.

Toj bese bez rabota edna godina samo da Celzi mu ja isplati poslednata godina od dogovorot, bidejki ne se dogovorija za kolku da bide ostetata.

Јасно...само што ако го продадат Шкринијар и го задржат Годин на негова сметка тука триста мајки ќе му изнаебевте на Марота и цел клуб
Па и нели е логично 34? годишен годин да иде курбан пред 24-5 годишен Шкриниар?
Ни Годин ни Шкриниар не се снајдоа најдобро во овој систем, годин фати форма у последно време колку толку. Јас пре би ризикувал со Шкриниар него со годин, сепак кај Милан има уше минимум 5 топ години, а и во 4ка позади си доминираше минатата сезона. Годин највише уште 1 до 2 сезони би можел на ниво да ги изигра, барем у тим што сака титула. Океј беше коа се зема фри годин, го згазија годините и промената на системот, ако го "изгубиме" шкриниар ради годин тогаш и со право ќе хејтаме и плукаме тука сите по управата.

Видал за пола милион кај вас.:pos:
Автоматски споено мислење:

Подобро без пари, не знам што се брукаат нашиве.

Видал за пола милион кај вас.:pos:

Уште 40.5 и Фирпо ќе си го земевме. И нашиве не знаат кај тераат.

Се убаво кажано, ама Реал имал друга понуда за Лаутаро.
Сеа ќе им бараме 150милки, значи идеме вака, 109,5 м плус Фирпо 40.5 :) :pos:

Сеа се изјасниа од кај нас, Видал ви го дале така да не бидат празни апартманите на Меси, друго е да ги одржува некој.

Сеа се изјасниа од кај нас, Видал ви го дале така да не бидат празни апартманите на Меси, друго е да ги одржува некој.
Тие апартмани се за Лавеци, следната е наш.

Им купивме нов играч на Џенова.
Некој си Дариан Малеш (19) од Луцерн е пристигнат на медицински прегледи и одма ќе биде позајмен на Џенова.

Им купивме нов играч на Џенова.
Некој си Дариан Малеш (19) од Луцерн е пристигнат на медицински прегледи и одма ќе биде позајмен на Џенова.
Мора да им одработиме за 18те милиони платени за Пинамонти. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom