- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.473
- Поени од реакции
- 119.286
Овие Сампа се преслаби упм, кујзне дали ќе преживеат до крајот на мечот, едвај одат луѓето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тегла Бенитез.Со 5 достапни измени мора повеќе да ротираме.
Второ полувреме тиња, секое додавање им каснеше 2-3 секунди, за разлика од прво.
Санчез требаше порано да влезе.
Мозес е дрво недоделкано, не ни треба во тим.
Шкриниар да си ја врати формата, оти очобол е.
Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.Незнам што лошо виде во Мозес?
Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.
Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.
Toa im e naredba od trenerot da ne rizikuvaat samo dokolku imaat cista situacija. Iskusen e Konte znae sto pravi. A sto ako proba da izdribla i gresi i napravat kontra, posle kje pisuvame deka ne trebalo da driblaat nepotrebno i kje gi pcueme.Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.
Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.
Незнам што лошо виде во Мозес?