- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.871
- Поени од реакции
- 116.149
Овие Сампа се преслаби упм, кујзне дали ќе преживеат до крајот на мечот, едвај одат луѓето.
Тегла Бенитез.Со 5 достапни измени мора повеќе да ротираме.
Незнам што лошо виде во Мозес?Второ полувреме тиња, секое додавање им каснеше 2-3 секунди, за разлика од прво.
Санчез требаше порано да влезе.
Мозес е дрво недоделкано, не ни треба во тим.
Шкриниар да си ја врати формата, оти очобол е.
Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.Незнам што лошо виде во Мозес?
Е, а која иницијатива ја превзема Јанг синојќа?Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.
Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.
Toa im e naredba od trenerot da ne rizikuvaat samo dokolku imaat cista situacija. Iskusen e Konte znae sto pravi. A sto ako proba da izdribla i gresi i napravat kontra, posle kje pisuvame deka ne trebalo da driblaat nepotrebno i kje gi pcueme.Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.
Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.
0 креативност има. На секој натпревар до сега стои покрај аут линија и ако прими топка очигледно е дека не знае што да прави со неа. Ниту ја шири ниту ја стестнува играта. Она како на маалски фудбал кога ти фали човек па го земаш детето на семкарот до игралиште и му викаш само трчај и уживај.Незнам што лошо виде во Мозес?