Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.150
Овие Сампа се преслаби упм, кујзне дали ќе преживеат до крајот на мечот, едвај одат луѓето.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Мистерија ми е како Гаљардини како највисок не успеа да добие ниеден воздушен дуел. Најслаба алка е денес.

Лаутаро најразигран ми делува, ќе падне во второ а тогаш може да го одмориме со Санчез. Со 5 достапни измени мора повеќе да ротираме.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Vidi gi be, u igra gi vratija.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Какво второ полувреме ахаха

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Prvo poluvreme fantasticno, vtoro tinja. Kako da si gi smenija timovite ulogite.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Edna poklon sansa u prvo na kraj, i kornata po koja namalija na 2-1, toa bese sve od sampdoria denes, a dobivas vpecatok deka do zadnja minuta sme se tresele da ne ni izramnat.
Psihata gi utepa denes, mnogu pickarsko izigrano posle primeniot gol, se isplasija deka dobiena utakmica ke im otide u tri lepe, zaboravija kako se podava topkata a gi imaa staveno u dzeb do toj gol.
Ne mi e jasno ova, tuka veke faktorot treber si igra uloga i bi trebalo ova da go konsolidira zaso u normalni okolnosti sampdorija denes so minimum 3 parcinja trebase da si ide od meaca, nisto apsolitno ne izigraa, 2 sansi im bea poklon, gol od mrtva igra, korna, i toa bese sve koa se oni vo prasanje.
Na kraj kraeva polabavo treba sea da igraat posle krizava, bez pritisok, a ne da zaboravat kao se igra fudbal zaso nekoj im namalil na 2-1 iako istiot toj tim na teren deluva duplo poslabo od tebe.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.958
Поени од реакции
23.829
Лукаку можеше да ја реши ама очигледно треба да проработи на шутот.
Имаше 2 очајни промашувања а и шутот при гол не му беше сјаен.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Второ полувреме тиња, секое додавање им каснеше 2-3 секунди, за разлика од прво.
Санчез требаше порано да влезе.
Мозес е дрво недоделкано, не ни треба во тим.
Шкриниар да си ја врати формата, оти очобол е.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.958
Поени од реакции
23.829
Второ полувреме тиња, секое додавање им каснеше 2-3 секунди, за разлика од прво.
Санчез требаше порано да влезе.
Мозес е дрво недоделкано, не ни треба во тим.
Шкриниар да си ја врати формата, оти очобол е.
Незнам што лошо виде во Мозес?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.

Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.958
Поени од реакции
23.829
Па на пример во споредба со Кандрева ниеднаш не проба да го пројде својот чувар и да повлече напред. Служеше само за подавање и ширење таму десно.

Кандрева го ценам само поради таа борбеност, напред назад нон стоп. Знае да изиритира со некој шут во публика или себичност ама повеќе ме иритираат играчи кои не превземаат иницијатива и одат на сигурно ала Мосес и Бираги.
Е, а која иницијатива ја превзема Јанг синојќа?
Мене не ми текнува на ниту еден центаршут од негова страна, а ми текнува како неколку пати изгуби топка бесмислено.
Заедно со Гаљардини беа најлошите на теренот.
Сепак, Гаљардини убедливо најлош.Му нема рамен.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759

Toa im e naredba od trenerot da ne rizikuvaat samo dokolku imaat cista situacija. Iskusen e Konte znae sto pravi. A sto ako proba da izdribla i gresi i napravat kontra, posle kje pisuvame deka ne trebalo da driblaat nepotrebno i kje gi pcueme.

Super takticki zameni bea toa.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
0 креативност има. На секој натпревар до сега стои покрај аут линија и ако прими топка очигледно е дека не знае што да прави со неа. Ниту ја шири ниту ја стестнува играта. Она како на маалски фудбал кога ти фали човек па го земаш детето на семкарот до игралиште и му викаш само трчај и уживај.

п.с. Уствари обично го ставаш на гол да брани, ама таа е аналогијата :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.245
Поени од реакции
13.170
Хакими како би легнал на екипава летово...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom