Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Ја стварно незнам што сакаш да кажеш со мојте постови, што од тоа сега што го зборам го негирам, ништоПрво идеме со зип запо
И еве ти бонус од димарцио за тоа кој каде сакал да игра.
После одиме со бастони, кој од интер е земен за верувал или не, 30м евра, моментална цена на трансфермаркет 23м евра, вредноста во јули 15м евра, провери си сам на трансфермаркет мене ако не ми веруваш. 35м плус 15 бастони = 50, тоа што каљари го поставија како услов а марота начелно го одби и се повлече од преговорите. Ова јавно беше обелоденето, и во меѓувреме го договорија сенси, again, провери си на гугл ако мене не ми веруваш, ама ко што глеам од погоре, ти ни на самиот себе не си веруваш.
И еве да ти исцртам уште еднаш, никаде не реков дека интер финансиски боље поминале ако ја гледаме финалната цена која би се платила, одговорено е на барањата на каљари во поглед на цената која ја сакаа, ама начинот на исплата за интер е далеку подобар од кеш плус бастони, чист кеш од 50м евра и слично. Во една таква ситуација интер и ќе изгубеа пари, и немаше да можат да си дозволат голем дел од другите трансфери ( лукаку, алексис, сенси ) бидејќи 12м евра е многу помалце од 35 за едно лето, и бонус уште еден голем, ќе изгубеа голем талент. Така да bottom line, интер поминаа многу подобро отколку што ќе беше случај ако прифатеа зделка од 35м евра плус бастони.

Зипзапо повторно не ти работи

Незнам веќе што не ти е јасно, тоа што ти го кажуваш како зипзап го поткрепуваш на претпоставка дека тие првичните 30-35мил евра и од Рома и од Интер биле дадени ЌЕШ, а дека кога Барела кажал дека сака само да оди во Интер, сте го зеле на рати, а никаде не пишува дека во првите и Интер и Рома нуделе ЌЕШ и шансите се над 90%, а ти тоа неможеш да го докажеш, толку е тоа просто и едноставно. Значи целиот сеир ти се базира на оваа претпоставка и знаеш што е најјако, си признаваш дека целокупно во последната понуда сте дале повеќе пари, АЛИ НА РАТИ БИЛЕ и многу сте ги заебале Каљари

А уствари си помогнавте ради ФФП, а дека нешто сте ги условиле и зафркнале со зипзапо на Барела, мало сутра. Значи ова последното го збореме како претпоставка дека првата понуда ви била ЌЕШ, а оваа другата на рати(што не е точно),чисто да ти доловам дека и тука не сте направиле нешто "ваууу" и дека дури и да си во право за муабетите, форсот ти нема везе, барем не гледам тука ништо за фалење