DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.589
- Поени од реакции
- 4.622
А бе оди шетај, не ти верувамХанда слабиот голман hhh, Ханда недобриот за пенали hhhh. Знаев дека ќе го фати жими се, не знам некое такво претчувство имав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе оди шетај, не ти верувамХанда слабиот голман hhh, Ханда недобриот за пенали hhhh. Знаев дека ќе го фати жими се, не знам некое такво претчувство имав.

Zs?А бе оди шетај, не ти верувам![]()
Tрампа Политано - Спинацола. Бар немаме што да изгубиме. Дечкото делува солидно.
Сериозен со ова?
Дечкото една утакмица игра, 10 утакмици е повреден.
Немаше туку така Јуве да се откаже од него.
Има 26год а сеуште ништо нема покажано, од што е повреден.
Тури му курац на вакви играчи, еве ти го Санчез, играше 2 натпревари 15други е повреден.
Со ваква трампа губиме, ако веќе сакаат да се отарасат од него, мора да искешираат најмалце 25М.
ne rekov deka go opravduvam ova, samo za da daeme nekoj, treba i da ima interes za toj igrac, ja mislam deka politano e staen na otpusna lista ama interes slabo ima, se spomnuvaa napoli ama go zemaa lobotka, milan isto za kessie i tie bea opciite, isto i fiorentina eden period.Политано е лимитиран, ама лимитот му е што не е играч за некој дострел во ЛШ, а во Серие А за вакви како Спинацола е господин човек. Не ме заебавај, трампава ме врати во старите денови... менуваме играч репрезентативец на Италија за никаков играч склон на повреди. Јасно е дека не ни треба Политано повеќе ама трампава не би ја направил зошто срамота е.