Фан Клуб: Интер

Интер 2020: Брозо, Тонали, Барела, Сенси, Ериксен, Видал.
лелелелелелелелеле,мене страф ме фајча! :shook:

Не влегвај..нема шанси да ги имаме Видал,Тонали и Ериксен

Киеза и Тонали се нај преценетите играчи во светот. Киеза ни на јутуб не личи на којзае што а Тонали само во косата е сличен на Пирло.

Се Ериксен и Видал би имале супер среден ред, уште да се избркаат Весино, Гаљардини и Валеро.

Не е бене песимист, само е нестрплив да го затворат што порано Ериксен, дали ќе флопне или не е небитно, ни фали тој тип на играч.
Ne znam po koj pat ke povtoram ali ajde... Znaci Eriksen e nov igrac na Inter samo uste ne mu e kazano. Kuliraj i misli od kaj da si naracas dres od nego.

Мора да се пишува нешто, според мене нема шанси Ериксен да дојде во Интер, најмалце 3 топ клубови би го купиле за 20М зимава, Реал, Манчестер, ПСЖ.

Осеќам дека кај и да е ќе ни биде Лавеци втор дел овој ериксен ...

da ne zavrsime na krajta so trampa politano - kessi od milan i toa da bide za ovoj period.

Manchester Evening News - Young non convocato per United-Norwich, ha raggiunto un accordo con l’Inter e vuole approdare in Italia questo mese.
Gazzetta - Young atteso a Milano lunedì.
Manchester evening news - young not summoned for United-Norwich, has reached an agreement with inter and wants to reach Italy this month.

Journal - young expected in Milan Monday.

Да поминеше по некое чудо трампата Весино-Ериксен ќе беше како уште едно триплете да донел Мурињо во Интер.

Насекаде има информации дека Интер преговара и со агентот на играчот и со Тотенхем. Последно е дека агентот на Ериксен е во Милано на преговори со менаџментот. Се надевам само дека е на преговори со менаџментот на Интер, а не е со оној мрсниот stalker Паратичи, кој го прати трансфер тимот на Интер како бивша девојка. :icon_mrgr:
Жиру, Јанг и Ериксен би биле фантастичен трансфер период. Фантастичен би го направил нормално трансферот на Ериксен, не другите двајца.
Ако го поминат овој трансфер Марота и Перо, клубот треба да им плати полна соба high-class ескорти и шампањ, доволно за два дена да се поливаат со него.

Речиси сигурно купуваме некој во средина, прашање е само кој ќе биде тоа?!

Подобра опција ќе е Ериксен, али дај шта даш само да Весино не е сигурен првотимец. :)

Ако е подобар Јанг од Бираги и Асамоа тогаш тоа е апгрејд па макар и за сезона ипол, гарант ќе платат 1-2 милиони на Јунајтед и 4 милиони плата. Врска немам со милиониве не сум прочитал 'официјални бројќи' овие суми според мене се реални.

Сите нека ги избркаат, не ни требаат резерви, само стартери.
Ако дојдат 2ца, ке заминат 2|3ца, што значи дека бројот на играчи во среден ред е повторно доволен.
Броз, Барела, Сенси, Ериксен, Видал... во прв тим имаме 3ца, што значи 2ца за ротација и може уште еден од инвалидите(јас би го оставил Гаљардни) за "недај боже" нека грее клупа...

Сепак е тоа тоа под знак прашалник додека не ги видиме новите засилувања.

Видал не го пуштаат од Барса а за Ериксен ке имаме голема конкуренција, последно читам и ПСЖ е сериозен за неговиот потпис.

Чим и Псж се вмешал слободно прешкртајте го Ериксен.
И за Видал е тешка работа,битно младичот Јанг на прва го договоривме.

Ситуацијава со данецот мн. ме потсеќа на трансферот на Дибала во Јуве.
Додека ние се тегававме за +-5 милиона,дојде јуве,понуди колку што бараа палермо и го спакуваа.
Истото и сеа со Псж ќе се случи,со тоа што овде за уште посмешни пари се ценкаат
А помислив дека ги оставивме позади тие гнасни времиња...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom