Фан Клуб: Интер

Денес читрам дека Кансело е на излезна врата од Сити, како опција се споменува и Интер.
Сериозни се информациите за Ериксен, премногу сајтови пренесуваат.
Видал исто останува приоритет за Конте, желбата на играчот може да биде пресудна тука.

Доколку сакаме да останеме во борба за титула, токму вакви играчи се потребни.

Научна фантастика е Ериксен, со Кансело би бил презадоволен, сепак не верувам нешто значајно да земеме зимава.

Медиумите пренесоа тоа што е за Ериксен, дека сме стапиле во контакт. Кога ќе ни ја кажат сметката ќе се поздравиме и тоа е тоа :)

На Бадник се паѓа утакмицава со Наполи. Убаво ќе се врзе софриче и фудбал :)

Медиумите пренесоа тоа што е за Ериксен, дека сме стапиле во контакт. Кога ќе ни ја кажат сметката ќе се поздравиме и тоа е тоа :)
Сметката мора да виде таква за квалитетен играч.
Околу 20м евра за Тотенхем и 9м за играчот плус бонуси... 5 години договор.
Тоа се информациите, иако и јас не верувам дека би се завршил еден ваков трансфер.
Финансиски е изводливо, ама ме плаши интересот од други клубови кои многу лесно ке му дадат и повеќе.

Ех да дојдат Ериксен и Алонсо на какво ниво би не кренеле..друго е кога имаш 4 квалитетни играчи на средина и да се менуваат по потреба, и плус двајца шо знаат да изведуваат слободни од двете страни..не дека се којзнае какви играчи туку баш тие ни требаат во составот..верувам одма ќе се вклопат.

Сметката мора да виде таква за квалитетен играч.
Околу 20м евра за Тотенхем и 9м за играчот плус бонуси... 5 години договор.
Тоа се информациите, иако и јас не верувам дека би се завршил еден ваков трансфер.
Финансиски е изводливо, ама ме плаши интересот од други клубови кои многу лесно ке му дадат и повеќе.
Мислам дека за 20м би го лапнале одма ама прво мораме да продадеме нешто. Политано, Габивол... Во јуни шансите се 0.

Ех да дојдат Ериксен и Алонсо на какво ниво би не кренеле..друго е кога имаш 4 квалитетни играчи на средина и да се менуваат по потреба, и плус двајца шо знаат да изведуваат слободни од двете страни..не дека се којзнае какви играчи туку баш тие ни требаат во составот..верувам одма ќе се вклопат.
Палмиери ми е топ бек,пре него отколку Алонсо.
Дечкото е огин.Мислам дека перфектен би бил за формацијава на Конте.
Ериксон ми е апсолутен фаворит за средината.[emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Кога завршува јануарскиот преоден рок?

Premier League and EFL clubs have been able to sign players from 1 January, with the window closing at 23:00 GMT on Friday, 31 January; Scotland's window closes an hour later.

France, Germany, Italy and Spain all have their deadline on 31 January.

Мислам дека за 20м би го лапнале одма ама прво мораме да продадеме нешто. Политано, Габивол... Во јуни шансите се 0.
Ке им го дадеме Габигол, за кој се наводно заинтересирани :D

Мислам дека нема потреба да се продава за една таква "мала" инвестиција.
Само за споредба, Јувентус дава над 300м за плати на играчите а ние сме далеку со околу 150м. Имаше и други екипи кои даваат повеќе за плати од нас, најверојатно некој од Рома, Наполи или Милан, ме мрзи сега да барам.

Габигол треба лесно да се продаде, со ова што го покажа во Бразил би требало и повисока сума да се извлече.
Политано нема иднина кај Конте, има огромен потенцијал и кај и да појде ке експлодира.

Икарди е скоро сигурно продаден, е сега не знам Перо, Раџа и Марио дали ги откупат клубовите.

Со тоа се отвара сериозен буџет и за нви имиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom