Фан Клуб: Интер

ovoj za nisto vise ne bi go koristel osven klasicen bek ap za levo, isto i biragi. CM go proba sea mislam so roma, 2-3 minuti da go gleas tamu bea dovolni za da ukapiras deka e tezok crep, racunaj igra na pozicija kade sto e sensi, razlika den i nokj.
Dobar e za da pokriva levo kako i da e, ama mora tamu da se donese stabilen prvotimec, biragi realno voopsto ne impresionirase, ne e first team materijal na igrac.

Познавајќи го неговиот стил мене и никогаш не ми бил опција за ЦМ.
Ама ете, во случај да дојдеме до ситуација на одреден број повредени/суспендирани како што бевме претходниве 2-3 кола, би можел сигурно да изигра на таа позиција бар против тимови како Џенова, СПАЛ, Лече..

Среќна нова копуци! Од жени и пари да не куртулите, на тие што ви фали ум да се опаметите, и да ја дочекаме следната здрави живи и со Скудето.

Среќна нова копуци! Од жени и пари да не куртулите, на тие што ви фали ум да се опаметите, и да ја дочекаме следната здрави живи и со Скудето.
Znaci site da se opametime.

Марота незнае каде попрво да се обрати.

VagueRepulsiveArmadillo-small.gif

Се потрошија за првиот 45М, немаат пари за другите, така да мирна глава има нашиов :D

пс. После фијасково летово, што и остана друго на парацицки...

Ниеден играч не му се погоди, Ремзи, Рабиот, ДеЛигт, Данило, сите играат под очекувањата...

Се потрошија за првиот 45М, немаат пари за другите, така да мирна глава има нашиов :D

пс. После фијасково летово, што и остана друго на парацицки...

Ниеден играч не му се погоди, Ремзи, Рабиот, ДеЛигт, Данило, сите играат под очекувањата...
им праи лажни очи(со кривото око) накај Кулушевски и овие се залетаа и го купија,а со здравото гледа накај Ериксен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom